Gość Orzeszek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 sorry za post pod postem ale że nikt jeszcze nie wrzucił: Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Ziomki i ziomeczki. Po jakis 6 miechach zachcialo mi sie pograc w Diablosa. Musze lekko zmodyfikowac mojego barba bo pewno jego sprzet juz nie jest wart.Mozecie podrzucic jakies buildy i geary tak do 90-100 mln ? PS. lepiej odkurzyc barba czy lowce demonow za taka kwote ? Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jakbyś wkleił link do postaci to byłoby łatwiej coś powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 ja planuje do dodatku wbić ten 100lvl dodatkowy swoim mnichem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Jakbyś wkleił link do postaci to byłoby łatwiej coś powiedzieć. DH jest gola i wesola ;x Pokazcie jak teraz wyglada skill order na barbie. Moze jakies profile pr0, co bym mogl sobie zobaczyc co kupic ;x Moj barb sprzed jakies 7 miechow wyglada tak http://eu.battle.net/d3/pl/profile/wroner-1905/hero/651603 Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Najłatwiej poszukać filmików w tym stylu(budget guide barb): - 100m MP10 Barb - 4.6 Legendaries/h za sto baniek latasz na mp10 i nabijasz paragony bardzo szybko Twój barb jest tak słaby,że naprawdę za 100 baniek zrobisz z niego killera,jest bardzo tanią w obkupieniu postacią. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 7 miechow nic nie robilem, kasy troche na koncie zostalo i te itemy bo reszta poszla na RMAH i plywalem w kasie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Mam idiotyczne pytanie ;x Na czym polega teraz farmienie wdiablo ? Co to w ogole te Mp10 ? Jak to wlacvzyc czy cos ? Widze na filmikach z yt, ze ludzie odpalaja furie w tam setki potworow a oni w nich WW wpadaja i jazda, co to za tryb ? Masz moze jakis FAQ bo po tych 7 miechac w ogole nie wiem co sie dzieje ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) http://eu.battle.net/d3/pl/blog/10060056/si%C5%82a-potwor%C3%B3w-wi%C4%99ksza-rze%C5%BA-wi%C4%99ksza-chwa%C5%82a-11-10-2012#best MP 10 to monster power 10.Z każdym kolejnym monster power moby są silniejsze,ale rośnie też ilość doświadczenia jakie dostajesz,no i magic find oraz gold find. A potworów jest więcej,bo zwiększyli ich gęstość zwłaszcza na aktach 1 i 2,dlatego tak ładnie można sobie jeździć. Jeśli będziesz grał w drużynie lub grze publicznej,dostaniesz jeszcze dodatkowe bonusy tutaj poczytaj na ten temat : http://eu.battle.net/d3/pl/blog/10039209/aktualizacja-108-zosta%C5%82a-wprowadzona-08-05-2013#best Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ponieważ Diablo 3 będzie na dniach dostępne na konsoli chciałbym się zapytać, czy do solowania gry lepiej wziąć Wizarda czy Monka? Podejrzewam, że nie będę przechodził wszystkich 3 poziomów trudności, czy ile ich tam jest, dlatego bardziej pytam która klasa sprawa więcej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Mi więcej frajdy sprawił Monk. Chociaż więcej godzin przegranych mam Wizem. Spróbuj tym i tym po pierwszym akcie będziesz miał mniej więcej jako tako jako takie obeznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Estel, prawda jest taka ze kazda klasa bedziesz rzadzil, warunki dwa - sprzet i konkretnie dobrane skille. W tej grze nie ma slabych bohaterow Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jeśli chodzi o "wymiatanie" to masz racje, ale wiesz. Jemu chodziło o zabawe. A tego musi sam popróbować. No i nie bedzie przechodził wszystkich poziomów trudności (mhm.. ) więc musi eskperymentować Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) o prosze, jak chodzi o zabawe, to ma od tego normal i koszmar zeby sie o nic nie martwic. Te dwa pierwsze poziomy trudnosci sa tak proste i sluza wylacznie do ogrania skilli i prztarcie szlakow. Graj kim chcesz. Zabawa zaczyna sie od hell... Edytowane 1 Września 2013 przez genjuro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Zobaczy sie co wymyslą z sterowaniem, nie wyobrazam sobie granie dh na padzie na tą chwile Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No tylko ograniczenia czasowe powodują, że najprawdopodobniej nie będę mógł rozwinąć jakoś szerzej więcej niż jednej klasy, dlatego pytam która wybrać. Zacząłem coś tam czytać i przeglądać i swoje zainteresowanie ograniczyłem do mnicha i czarodzieja. Tylko, że obie klasy wyglądają na fajne i jestem w kropce No nic, jak zagram to zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 proponuje mnicha, duzo lepsza przezywalnosc, niz wizz. jezeli chodzi o dps, to wszystko opiera sie o itemy. Ma ciekawe skille, no i klimatyczna postac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ciężko też określić bo podałeś 2 skrajne postaci w tym wypadku widze tylko jedno. Wolisz ranged - Wiz, wolisz zwarcie - > monk. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Nie zapominaj ze monk ma skille do walki w mid range'u, wiec to nie do konca tylko zwarcie. W kazdym razie ilosc kombinacji buildu naprawde jest duza i nie trzeba brac tylko tych oklepanych przez masy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ale poziom normal kończy się na 20 którymś levelu bodajże,nawet połowy skilli nie odblokujesz...Co najmniej do inferno trzeba dotrzeć i wbić 60 lvl,inaczej gra nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 bzdura, poziom normal i koszmar sa tak banalne ze spokojnie gra sie na mp10, exp leci tak szybko ze jest w stanie do konca koszmaru dobic do 60 lv ( wiem, bo tak robie) Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Pograłem troszkę Wizardem, ale jest problem z targetowaniem na konsolach. Mnich sprawdza się dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) bzdura, poziom normal i koszmar sa tak banalne ze spokojnie gra sie na mp10, exp leci tak szybko ze jest w stanie do konca koszmaru dobic do 60 lv ( wiem, bo tak robie) Na PC level 60 w godzine jest możliwy,ale to przez power leveling z kumplem i przez zakupy z AH,nie wierzę,że można grac non stop na mp10 od początku gry,chyba,że wersja konsolowa jest tak banalna i tak uproszczona. Edytowane 2 Września 2013 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ader, nie korzystam z AH, crafting i dropy mi wystarcza. MP10 na normalu ( na koszmarze przyznaje ze IV akt jest juz upierdliwy), to spacer, a z kumplami, jak juz napisales jest jeszcze latwiej i szybciej expimy i lepiej sie dropi loot. Ale to podkreslmy - PC. Nie mam pojecia jak jest na konsoli i w zasadzie, czy mozna zmieniac mp. Wiec moze sie pospieszylem z tamtym postem Wogole to potwierdzily sie moje przypuszczenia odnosnie klasy range - bo nie wyobrazam sobie jak tu spellowac na konsoli. Nie wiem co nawiedzilo blizza ze wydal diabla na konsoli, przeciez ta gra jest skierowana na Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Takie pytanko, dlaczego nie można samemu przydzielić statystyk? Kupiłem dziś Diablo na PS3, pograłem ze 3 godzinki i gra sama mi przydziela punkty na nowym poziomie. Nie interesowałem się za bardzo D3 kiedy wychodził na PC-ta bo wiedziałem że i tak nie zagram w niego w najbliższym czasie, więc dziś załączam sobie na plejaku i tu takie coś. Do tego drzewko umiejętności też jest inne niż w D2 i raczej nie lepsze niż w poprzedniej części.. Sama rozgrywka jest spoko, ale takie zmiany? Zwłaszcza te statsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi