Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Sephi

Rekomendowane odpowiedzi

Ziomki i ziomeczki.

Po jakis 6 miechach zachcialo mi sie pograc w  Diablosa.

Musze lekko zmodyfikowac mojego barba bo pewno jego sprzet juz nie jest wart.
Mozecie podrzucic jakies buildy i geary tak do 90-100 mln ?

PS. lepiej odkurzyc barba czy lowce demonow za taka kwote ?

Edytowane przez wronerro

Jakbyś wkleił link do postaci to byłoby łatwiej coś powiedzieć.

DH jest gola i wesola ;x

Pokazcie jak teraz wyglada skill order na barbie.
Moze jakies profile pr0, co bym mogl sobie zobaczyc co kupic ;x
Moj barb sprzed jakies 7 miechow wyglada tak http://eu.battle.net/d3/pl/profile/wroner-1905/hero/651603
Edytowane przez wronerro

http://eu.battle.net/d3/pl/blog/10060056/si%C5%82a-potwor%C3%B3w-wi%C4%99ksza-rze%C5%BA-wi%C4%99ksza-chwa%C5%82a-11-10-2012#best

MP 10 to monster power 10.Z każdym kolejnym monster power moby są silniejsze,ale rośnie też ilość doświadczenia jakie dostajesz,no i magic find oraz gold find.

A potworów jest więcej,bo zwiększyli ich gęstość zwłaszcza na aktach 1 i 2,dlatego tak ładnie można sobie jeździć.

Jeśli będziesz grał w drużynie lub grze publicznej,dostaniesz jeszcze dodatkowe bonusy tutaj poczytaj na ten temat :

http://eu.battle.net/d3/pl/blog/10039209/aktualizacja-108-zosta%C5%82a-wprowadzona-08-05-2013#best

Edytowane przez Ader

No tylko ograniczenia czasowe powodują, że najprawdopodobniej nie będę mógł rozwinąć jakoś szerzej więcej niż jednej klasy, dlatego pytam która wybrać. Zacząłem coś tam czytać i przeglądać i swoje zainteresowanie ograniczyłem do mnicha i czarodzieja. Tylko, że obie klasy wyglądają na fajne i jestem w kropce ;)

No nic, jak zagram to zobaczę.

bzdura, poziom normal i koszmar sa tak banalne ze spokojnie gra sie na mp10, exp leci tak szybko ze jest w stanie do konca koszmaru dobic do 60 lv ( wiem, bo tak robie)

Na PC level 60 w godzine jest możliwy,ale to przez power leveling z kumplem i przez zakupy z AH,nie wierzę,że można grac non stop na mp10 od początku gry,chyba,że wersja konsolowa jest tak banalna i tak uproszczona.

Edytowane przez Ader

Ader, nie korzystam z AH, crafting i dropy mi wystarcza. MP10 na normalu ( na koszmarze przyznaje ze IV akt jest juz upierdliwy), to spacer, a z kumplami, jak juz napisales jest jeszcze latwiej i szybciej expimy i lepiej sie dropi loot. Ale to podkreslmy - PC. Nie mam pojecia jak jest na konsoli i w zasadzie, czy mozna zmieniac mp. Wiec moze sie pospieszylem z tamtym postem :D

Wogole to potwierdzily sie moje przypuszczenia odnosnie klasy range - bo nie wyobrazam sobie jak tu spellowac na konsoli. Nie wiem co nawiedzilo blizza ze wydal diabla na konsoli, przeciez ta gra jest skierowana na

Takie pytanko, dlaczego nie można samemu przydzielić statystyk? Kupiłem dziś Diablo na PS3, pograłem ze 3 godzinki i gra sama mi przydziela punkty na nowym poziomie. Nie interesowałem się za bardzo D3 kiedy wychodził na PC-ta bo wiedziałem że i tak nie zagram w niego w najbliższym czasie, więc dziś załączam sobie na plejaku i tu takie coś. Do tego drzewko umiejętności też jest inne niż w D2 i raczej nie lepsze niż w poprzedniej części.. Sama rozgrywka jest spoko, ale takie zmiany? Zwłaszcza te statsy.