Opublikowano 29 października 201311 l Do pecetowego ? gdzie w tym temacie jest napisane, ze chodzi o wersje PC ? X360 to nie PS3 i koniec i nie interesuje mnie to, ze wersje sa takie same - nie ma tematu PS3 to nie ma, ale jest ogolny, wiec napisalem tutaj. Jendak widze, ze PC-towa brac zbiegla sie zeby bronic swojego bastionu, konsolowcom wstep wzbroniony - dopiszcie to koniecznie do tematu. Komedia normalnie i pomyslec ze zapytalem tylko o te materialy, napisalem o zegarze i statystykach, a tu taki hejt jakbym co najmniej pisal, ze konsole sa lepsze od PC. Edytowane 29 października 201311 l przez saptis
Opublikowano 29 października 201311 l Do pecetowego ? gdzie w tym temacie jest napisane, ze chodzi o wersje PC ? X360 to nie PS3 i koniec i nie interesuje mnie to, ze wersje sa takie same - nie ma tematu PS3 to nie ma, ale jest ogolny, wiec napisalem tutaj. Jendak widze, ze PC-towa brac zbiegla sie zeby bronic swojego bastionu, konsolowcom wstep wzbroniony - dopiszcie to koniecznie do tematu. Komedia normalnie i pomyslec ze zapytalem tylko o te materialy, napisalem o zegarze i statystykach, a tu taki hejt jakbym co najmniej pisal, ze konsole sa lepsze od PC. tu nie chodzi o to co napisałes, tylko gdzie to napisałeś. a mnie nie interesuje że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. jest regulamin forum to sie go trzymaj, ty masz sie do niego dostosowac nie forum pod ciebie.
Opublikowano 29 października 201311 l Ej. Dajcie mu spokój. Ma problemy z ogarnięciem w D3, a wymagacie żeby pisał w odpowiednim dziale. Chłop ma nadciśnienie, uprzedzenia do ludzi z długimi ( i nie zapomnijmy, tłustymi) włosami i rzuca się o byle gówno. Szkoda zawracać sobie głowę. Edytowane 29 października 201311 l przez Shankor
Opublikowano 29 października 201311 l Ja uprzedzen nie mam tylko pisalem co mi znajomy powiedzial jak mu oznajmilem, ze kupilem gre - jednak juz wiem, ze cos w tym jest i potwierdzila to reakcja userow w temacie - nie chodzi o dlugie wlosy, a nerdow dla ktorych wszystko jest oczywiste. Poczytaj moje posty i zobacz kto tak naprawde sie rzuca o byle gowno, moje pytania spotkaly sie z hejtem i krytyka.Slusznie zauwazyles, ze mam problemy z ogarnieciem gry dlatego pisalem tutaj, ale zle trafilem. Wylaczyli juz ten "handel" w wersji PC czy nadal dziala, dlaczego wogole chca to wylaczac - zle dziala czy ludzie zabardzo kombinuja ? Edytowane 29 października 201311 l przez saptis
Opublikowano 29 października 201311 l Przez dom aukcyjny i słaby drop w wersji PC granie sprowadza się do farmowania złota i kupowaniu za złoto sprzętu. Zabiło to "ducha" diablo.
Opublikowano 30 października 201311 l W konsolowej wersji z kolei przegieli z dropem w druga strone, gdzie 90% stuffu ktory wypada jest przeznaczony dla aktualnie prowadzonej klasy (prawie zawsze rolluje sie glowny atrybut danej klasy), co doprowadzilo do nadmiernego uproszczenia rozgrywki. Wykopano nowe informacje odnosnie nowego feature w dodatku - Adventure mode. W skrocie, bedzie to tryb wk torym do dyspozycji bedzie caly swiat gry z mozliwoscia dowolnego podrozowania i wykonywania roznych questow, bez ograniczen na poszczegolne akty i questy, czyli powrot do D2 http://www.diablofans.com/news/2136-new-internal-patch-adventure-mode-tutorials-maps-for-all-acts-call-of-the-ancients-and-more/ Ja juz chce blizzcon EDIT Features trailer: http://youtu.be/Gcg-OFR0RlQ Edytowane 7 listopada 201311 l przez smoo
Opublikowano 8 listopada 201311 l http://www.ppe.pl/news-25223-poznalismy_innowacje_z_reaper_of_souls.html wpis na ppe spis nowości w dodatku. oby jak najszybciej ten dodatek sie pojawił, ale pewnie marzec lub maj wchodzi w gre
Opublikowano 8 listopada 201311 l Mam pytanko odnośnie tego poziomu jednorożców czy jak to sie zwie. Otóż, jeśli mam tylko 1 czy 2 składniki które zdobyłem w pierwszym podejściu, czyli nie udało mi się stworzyć tego portalu, a potem grałem na wyższych poziomach to muszę się teraz cofnąć do normala po reszte składników czy wydropi mi na jakimkolwiek poziomie? Miałem kilka podejść np. do katedry w 1 akcie i na normalu i wyżej ale nie mogłem znaleźć tego grzyba, więc przydałoby się wiedzieć czy mam się cofnąć do normala czy to bez znaczenia. Słyszałem że niektórzy potrzebowali dużo prób, a np. katedra to spory obszar.
Opublikowano 9 listopada 201311 l http://playingdaily.pl/2012/05/17/diablo-3-jak-dostac-sie-do-ukrytego-poziomu/ Składniki możesz na każdym poziomie trudności zbierać.
Opublikowano 9 listopada 201311 l Blizzcon sie rzokreca, nowe filmiki z D3 na PS4: I przedstawienie Adventure mode: http://www.diablofans.com/news/2183-reaper-of-souls-first-look-adventure-mode/ A poniżej godzinny film z Preview panel
Opublikowano 10 listopada 201311 l okej czy mi sie wydaje że nie padła data premiery dodatku? :< co za mikropenisy, dali by ten loot 2.0 w grudniu, byłby czas na wyfarmienie czegoś przed dodatkiem i zamknięciem AH
Opublikowano 10 listopada 201311 l Ogolnie jesli chodzi o ilosc informacji to bardzo ubogi ten Blizzcon. Wyglada na to, ze produkcja jest wciaz w lesie jesli chodzi o ten dodatek. Nie sadze, zeby wyszedl wczesniej niz w polowie 2014. Loot 2.0 bedzie albo w patchu tuz przed premiera, albo (bardziej prawdopodobne) pojawi sie dopiero w dodatku.
Opublikowano 20 listopada 201311 l okej ruszyła friends and family beta co oznacza, że za jakieś 3-4 miechy dostęp do bety dostaną inne ludziki, która z kolei też potrwa z 3-4 miechy pewnie co wyjdzie na to że dodatek wyjdzie maj-lipiec a znając blizzarda będzie to listopad-grudzień 2014. ja liczyłem po cichu na marzec lub maj 2014. goście z diablo fans streamują bete i fajnie to wygląda, koleś akurat grał monkiem, zmieniał skille pokazywał nowe pasywki itp i itemki, drop klejnotów przegięty, i juz wiem ze nie warto inwestować hajsu z gry w klejnoty.
Opublikowano 20 listopada 201311 l http://www.twitch.tv/theborsal/c/3270651 Frozen orb <333 Edytowane 20 listopada 201311 l przez smoo
Opublikowano 21 listopada 201311 l http://www.twitch.tv/datmodz Oglądam stream tego gościa,wczoraj chyba z dwie godziny oglądałem i jestem w szoku jak bardzo zmienili tą grę Wszystkie jego itemy są self found i zaczynał od zera Krzyżowcem.Obecnie ma lvl 70 i prawie 700 k dps Trudno opisać jak zaje.biste niektóre itemy mają właściwości :D Są np. legendarne potiony,które możena używać w nieskończoność,które dają np. 90 all ress na 5 sekund.Oczywiście mają cooldown 30 sek.Ten akurat przykład to bottomless potion of diamond a to inny przykład fajnej właściwości itemu: http://gyazo.com/673ac70c8e4d2290691a4e39e3ee3bea Edytowane 21 listopada 201311 l przez Ader
Opublikowano 21 listopada 201311 l e tam, teraz leci twitch tego gościa, ma rękawiczki które po wbiciu "masakry" na 20 stworów wystrzeliwana jest fontanna złota
Opublikowano 21 listopada 201311 l o ya yebie, zupełnie inna gra, te legendy miażdzą, koleś gra 60h i juz robi milion dmg WTF LOL
Opublikowano 21 listopada 201311 l Brzmi kosmicznie, nie wiem czy nie wezmę wersji PC z dodatkiem na premierę, chociaż wersję na PS3 już mam .
Opublikowano 21 listopada 201311 l Zeby jeszcze tylko zmienili system rozwoju postaci (dmg uzalezniony od broni itd), albo chociaz w jakis sposob wprowadzili jego dewaluacje <marzyciel>. Moze przy okazji kolejnego dodatku... @ raven Wersja na konsole będzie niestety zawsze gorsza pod jednym tylko względem - nie ma tam battle netu. Czyli brak ladderów oraz cheaterstwo na potęgę. Ja również kupiłem wersję na PS3, bo sterowanie padem w tej grze okazało się strzałem w 10. Będzie duży dylemat przy premierze RoS, chociaż jeśli dadzą laddery na premiere, to raczej wygra wersja PC. PS. obstawiam w ciemno, że vanilla D3 ukaże się w plusie w 2014.
Opublikowano 21 listopada 201311 l czy jestem tu jedynym człowiekiem na którym to nie robi wrażenia bo więszkosc nowosci podlatuje mocno Path of Exile?
Opublikowano 22 listopada 201311 l kombinują znowu z setami itemów, przykładowy set z bety za każdy item z zestawu iny 2 pieces: [+130 Dexterity] 3 pieces: [increases Spirit regeneration by 0.3333333 per second] 4 pieces: [Gain the base effect of all four Mantras at all times.] wooooooow pewnie do dodatku sie milion razy zmieni ale co tam, widac ze w dobrą strone idą