Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Featured Replies

Opublikowano

No nie wiem,chyba jak grasz 12h na dobe.Ja dalej jak na Torment 2 nie zaglądam,a gra się mega przyjemnie.Możliwości buildu pod konkretne przedmioty działają wystarczająco na mnie by grać :)

Edytowane przez Ader

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 263,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Diablo to bezsensowna siekanina, która starcza na jakiś tydzień grania. Nie wiem kto czeka na tą grę ale ja na pewno nie. Gdybym miał 15 lat to może zainteresowałbym się tym tytułem. Nie kręci mnie ku

• Haha, aż sobie włączyłem     <3

Opublikowano

Z tym loot 2.0 gra jest fantastyczna :D. Barb na 18 levelu, a już dwie legendy wyleciały. Teraz wersja konsolowa nie ma już żadnych zalet (prócz trybu offline) względem PC.

Opublikowano

reven@  Krzysztof@ dawać do forumowego klanu! wpisac FPE w wyszukiwarke, dodam zaraz

Opublikowano

Gdzie kupujecie dodatek? Na ultimie 104.41 zł, jest gdzieś taniej?

Opublikowano

Nie znam, ale serio, jeśli chodzi o skille to nie ma za wiele do kombinowania.

Opublikowano

W każdej chwili możesz zmienić skille, więc raczej robisz sobie to co Ci się podoba. Więcej już kombinacji jest ze sprzętem.

Opublikowano

Teraz build robisz sobie pod itemy jakie masz na sobie, albo starasz się je łączyć n/p wszystko co daje Ci obrażenia od ognia/błyskawic itp.

Opublikowano

ui.jpg

Czyzby Blizzard szykowal jeszcze jakas spora niespodzianke na premiere RoS? 

Cos czuje, ze jednak bedzie ladder :)

Mogli by tez oglosic co z 2.0.1 na konsole, bo jednak granie na padzie dla mnie jest o wiele wygodniejsze niz na PC.

Opublikowano

RoS chyba wychodzi tylko na next geny i PC,a patch 2.0.1 jest z nim ściśle związany,dlatego nie liczyłbym za szybko na patch na stare konsole.

Opublikowano

Podobno mieli też update'ować wersje na konsolę, kto wie, może to zrobią.

Diablo 3 jest w promocji właśnie, $19,99 w USA, 19,99 EUR w Europie (bo oczywiście $1 = 1 EUR). Brałbym, ale za cenę w dolarach :confused:. Ktoś zna sposób, by myślało, że jestem w Stanach?

Już wiem! Zamiast "buy" wybierzcie "gift" i giftnijcie sami do siebie :D. Właśnie kupiłem D3 za 60 zł ^_^.

https://us.battle.net/shop/en/product/game/diablo

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Jak tam, macie RoS już pokupowane ^_^?

Zastanawiam się, czy jest sens brać go w moim wypadku, kiedy przygodę z D3 na PC dopiero zacząłem i wciąż przede mną jest 60 level. Niemniej nephalem rifty, adventure mode i piąty akt bardzo kuszą.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

ja mam preorder w empiku (musze mieć pudełęczko) tydzień wolnego mam i będzie jechane

Opublikowano

Kupiłem oczywiście,kod już wpisany i czekam tylko na premierę by móc grać ;)

Opublikowano

W Sklepie battle net?

Opublikowano

Ja bralem kolekcjonerke w Ultimie, kurde oby nie zabralko dla mnie :(

Teraz to sie gra w diablo jak za starych czasow. Co chwile udaje mi sie znaleźć przedmiot wart wlaczenia do gearu, no i w koncu legendy mi leca <hura>

Co tak naprawde dorzuca dodatek, oprocz aktu, i palladyna?