Bansai 11 198 Opublikowano 28 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2014 (edytowane) Ja jak dzisiaj zobaczylem "Świniobójce" oraz "Mózgoklepa" to wymieklem, wole jednak oryginal niz te puszczanie oczek od tlumaczy A, no i mogli zostawic Rifty oryginalnie, smiesznie to wyglada jak na generalnym pisza "kto wejdzie do mojej szczeliny?" Edytowane 28 marca 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 28 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2014 Te nazwy są spoko imo. Tak samo w heartstonie, co prawda za kazdym razem jak slysze garosz piekłorycz dostaje gupawki, ale i tak lepsze to niz np tlumaczenia w grach sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2014 No tak, ale to jest dokładnie co greah pisze. Anglicy "rift" odbierają jak my "szczelinę", to nie jest jakaś nazwa własna. Nie ma "sorda", "aksa", "buffa", "gemów", "skeleton kingów" itd. Jest "miecz", "topór", "klejnot", "król szkieletów". To nie są nazwy własne, to są najzwyklejsze nazwy przedmiotów/potworów. Choć fakt, jak teraz tak zwróciłeś uwagę na szczelinę, to jest trochę śmiesznie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2014 No tak, ale to jest dokładnie co greah pisze. Anglicy "rift" odbierają jak my "szczelinę", to nie jest jakaś nazwa własna. Nie ma "sorda", "aksa", "buffa", "gemów", "skeleton kingów" itd. Jest "miecz", "topór", "klejnot", "król szkieletów". To nie są nazwy własne, to są najzwyklejsze nazwy przedmiotów/potworów. Choć fakt, jak teraz tak zwróciłeś uwagę na szczelinę, to jest trochę śmiesznie . baffa nie buffa ! Niby nie sa to nazwy wlasne i w rzeczy samej, przetlumaczone jest poprawnie, ale nie ma sie co oszukiwac, w grach przewaznie zangielszczamy ten polski jak sie tylko da. Moze to moje przyzwyczajenia z innych multiplayerow koliduja tutaj z wiernie przeniesionym spolszczeniem (poza kilkoma wyjatkami), po prostu czasem dochodzi do tak absurdalnych wiadomosci na czacie ze ciezko nie parsknac smiechem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 28 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2014 Ja nie potrafię grać w polskiej wersji językowej,nie mogę się właśnie do tych durnych nazw przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2014 Ta, jasne, pewnie Twoje haxy nie sa kompatybilne z polska wersja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 28 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2014 A ja tam wolę PL uwielbiam słyszeć "giń pod falami wiecznego przypływu" hehehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Szelma wali najwieksze suchary, fred z scooby doo :F Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Ja lubię jak barbarzyńca gasi Templariusza. "Miewamy mroźne zimy w Zachodniej Marchii, ale do licha, te mrozy na północy są naprawdę kąśliwe!" "...bądź mężczyzną, Kormaku. Taka pogoda w moich stronach to ocieplenie." (3 akt) Dialogi Tyraela z tym Loratem jak się tepniecie do miasta też GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 http://eu.battle.net/d3/pl/profile/orzeszek87-1295/hero/38703935 ale dzisiaj podropiło. najlepsze dropy miałem w riftach, oczywiście z białych skrzynek i stojaków/beczek/pękniętej podłogi etc. no i krzyżowiec z bonusami za męstwa nefalemów i aure mam juz 520k dmg. szaleństwo, czekam na nerfa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Ta, jasne, pewnie Twoje haxy nie sa kompatybilne z polska wersja No nie są Zamiast kompletowac set ognistego ptaka(xDDDD) Muszę w pracy siedzieć ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 WŁasnie w ciagu 1 reiftu 5 minutowego wypadło mi 5 legend mam dwóch światków i wyszczególnione wszystko w raporcie legend w klanie sam crap co prawde, ale no (pipi)a ! Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 na czym Wy gracie xD? t6? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Ja gram solo na t1,w party to roznie. Chce te setowe właśnie z tormenta wyfarmic,co bym mógł kosic pierdem wszystko co się rusza Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Sorki za post pod postem,ale to wiele wyjaśnia orzeszek: Blue post: Hey everyone, As a quick heads up, we have two buffs to Legendary item drop rates coming down the pipeline. First change: We're increasing the drop rate for Legendary items (this includes Set items) in Torment 1-6. Second change: We're significantly increasing the chance for an item purchased from Kadala to be a Legendary.Both of these hotfixes are somewhat proactive, but are aimed to help improve the reward curve for players as they start to reach higher Torment difficulties. We look forward to hearing your feedback as a result of these changes!----------The hotfix was actually just pushed live. You may need to restart your game in order for them to take effect. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Kto to jest Kadala? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Ch6ba ta od blood shardow Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Ta u której sobie kupujesz tajemnicze przedmioty za krwawe odłamki Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Macie jakies stronki, na ktorych sa najefektywniejszy buildy np dla krzyzaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 (edytowane) Generalnie ciężko teraz mówić o najefektywniejszym buildzie,kiedy on w 90% zalezy od gearu i bonusów do skilli/obrażeń od żywiołów. Tu jest kilka: http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-class-forums/crusader-the-church-of-zakarum/83321-xyes-holy-diver-crusader-build-s-revamped I subforum: http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-class-forums/crusader-the-church-of-zakarum Edytowane 29 marca 2014 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Ta u której sobie kupujesz tajemnicze przedmioty za krwawe odłamki nie wiedziałem ze jest ktos taki, skad się bierze krwawe odłamki? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 za kończenie zadań w trybie adventure mode, zależenie chyba od poziomu trudności i czy robisz akt z premią czy nie, ale ja po pięciu zadaniach i otwarciu horadric cache miałem ich 61 btw nie opłaca się ich za dużo chomikować, bo więcej jak 500 ich nie można mieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 (edytowane) Za rifty też się dostaje odłamki,tyle,że w dużo większej ilości(nawet po 50 sztuk),prócz tego rifty dają darmowe materiały do craftu,te które wyrabia się z legend 70 poziomu(nie pamiętam nazwy). Już wiem,zapomniana dusza się to nazywa Edytowane 29 marca 2014 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Co to rift? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Nephalem rift (zwany też czasami loot runem), po polsku: szczelina nefalemów. Dostępne w Adventure Mode, kosztują 5 fragmentów klucza szczeliny. Otwierasz je klikając na postument oznaczony ognistym owalem na minimapce. Wchodzisz do losowej lokacji wypełnionej przeciwnikami, zabijasz tak dużo aż wypełnisz pasek i spotykasz się z bossem. Zbierasz loot i wychodzisz. Mocno losowe, w założeniach krótkie i satysfakcjonujące wyprawy. Ciekawe o tyle, że kapliczki dają dużo lepsze buffy niż ma to miejsce w kampanii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi