Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Sephi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek

Mi juz klepanie tarcza sie przejadlo. Odpalilem ptr i krus jakiegos nerfa na szybkosc dostal 0_o jak teraz mam co chwila 1sek klepniecia tak w ptr trwa to wieki trwa, dlatego staram sie inny build ogarniac. Albo woogle na mlotki sie przerzucic i byc ostatnią osoba bez smaku i isc po latwosci.

• 2 tygodnie później...

Kupiłem gierkę, aktywowałem kod i po 13-stym levelu mam 0 expa i nie chce rosnąć. Wygląda tak jakbym dalej miał starter:/

----

"Ulepszenie Edycji Startowej może potrwać do 72 godzin. Jeśli od momentu zakupu nie minęły jeszcze 72 godziny, prosimy o jeszcze trochę cierpliwości!"

Ok, ciekawe jak to mi się zmieni i kiedy?

Edytowane przez grzybiarz

Powinno być odrazu o ile sie nie mylę więc, albo wpisales na jakies inne konto kod a logujesz sie na inne ( sam tak mialem jak kupowalem diablo, ze dwa rozne konta mialem i na jednym wpisalem kod a na tamto wchodzilem i diablo nie ma ) - więc sprawdź to a jak nic nie pomoże to kontaktuj sie z blizzem.

Już zadziałało. Znajomi też mieli od razu, a u mnie jakiś problem, ale jak szukałem w google, to wiele osób ma ten błąd.

Jak przejść ze startera w pełną wersję, nie czekając 72 godziny na odświeżenie konta? Wystarczy zmienić hasło i wszystko samo się odświeży :)

http://eu.battle.net/d3/pl/profile/grzybiarz-2711/hero/45202417 A tutaj mój hiroł.

Dzisiaj rano, od razu po przebudzeniu, myślałem o expieniu:) Dawno tak nie miałem, by w szkole/pracy/ myśleć o jakiejś grze, dawno nic mnie tak nie wciągnęło.

Tylko gra na normalu jest jakaś taka łatwa?

Edytowane przez grzybiarz

Dzisiejsze Diablo to cień tego co ukazało sie po premierze. Taka wyżerka dla kasuli i fanów "gry" the walking dead season 368041378 ;) tak naprawdę jakieś tam wyzwanie pojawia sie dopiero na tormencie 3. A jeśli normal jest dla Ciebie zbyt łatwy to zwiększ poziom przesuwając pasek, na którym masz ustawienia "podpoziomow". Nie wiem jak inni ale ja sobie z D3 robię co jakiś czas miesięczne przerwy bo gra non stop po prostu nudzi. Ale nowy patch sie zbliża :)

Dzisiejsze Diablo to cień tego co ukazało sie po premierze. Taka wyżerka dla kasuli i fanów "gry" the walking dead season 368041378 ;) tak naprawdę jakieś tam wyzwanie pojawia sie dopiero na tormencie 3. A jeśli normal jest dla Ciebie zbyt łatwy to zwiększ poziom przesuwając pasek, na którym masz ustawienia "podpoziomow". Nie wiem jak inni ale ja sobie z D3 robię co jakiś czas miesięczne przerwy bo gra non stop po prostu nudzi. Ale nowy patch sie zbliża :)

Jedyne co było dobre w tym diablo po premierze,jak to ująłeś, to poziom trudności(ale tak jak pisze Kymel,GR mają wystarczająco wysoki poziom).Reszta jest teraz o niebo lepsza i nie rozumiem w ogóle jak możesz mówić,że tamto było lepsze. Dla mnie ta gra z każdym patchem jest coraz lepsza a jak sobie przypomnę to diablo po premierze to mnie bierze na wymioty.

Nawet nie wiem gdzie zacząć.

Nie było smart lootu,więc jeśli nie grałeś 24h na dobę,7 dni w tygodniu to nie miałeś zbyt dużej szansy na jakiekolwiek wartościowe dropy.Pierwszą legende miałem po 80h gry i była to zbroja z siłą co dla mojego monka w ogóle się nie nadawało.W ogóle znaleźć jakąkolwiek broń czy inny sprzęt dla Twojej postaci z dobrymi rollami(mówię o podstawowych statach jak dex dla monka i vitality na przykład) graniczyło z cudem.

No więc ludzie byli masowo zmuszani do siedzenia na aukcjach,gdzie botterzy zgarniali fch.uj mamony,ludzie kupowali gold na allegro,bo był to praktycznie jedyny możliwy sposób na "osiągnięcie" czegoś w tej grze.Mogłeś jeszcze na przykład siedzieć pół dnia na aukcji i snajpować przedmioty,szło z tego zarobić,ale sama gra w żaden sposób nie wynagradzała Cię za to do czego było stworzona - granie.Więcej czasu ludzie spędzali na AH(auction house) niż na samej grze,dla mnie to była porażka i miałem bardzo długo przerwę od grania (kilka miechów,chyba do ogłoszenia dodatku i likwidacji AH).

Nie wiem jak komuś to coś mogło się podobać.No chyba tylko tym,którzy w swoim czasie zarabiali na tej grze prawdziwy cash,bo można się naprawdę było nieźle dorobić.

• Plusik 1