diolek 43 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ja na swojej konsoli a brat i jego corka na jego konsoli ,a ze ona niema na swoim koncie wykupionego plusa to nie moze grac online grajac jako gosc na koncie brata. Mowa o ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Raven, lepiej bym tego nie ujął. Od siebie dodam, że gra wypełnia moja prawie dziesiecioletnią lukę, która trwała po graniu w Mu Online. Szkoda tylko, że większość tych dawnych znajomych, już w ogole nie gra i nie czuję takiej rywalizacji z ekolegami, aczkolwiek bardzo mi pomagacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 2.1 wchodzi jutro http://www.diablofans.com/news/48184-2-1-releases-tomorrow-patch-2-1-roundup Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 2.1 wchodzi jutro http://www.diablofans.com/news/48184-2-1-releases-tomorrow-patch-2-1-roundup Jutro wyjdzie w US,w środę u nas.Mowa oczywiście tylko o wersji PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Tyle czasu głodziłem się przed patchem 2.1, że jak teraz zacznę grać to przez 3 dni z domu nie wyjdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 w środe rano obstawiam nie mam co liczyć na granie :< po 20stej bede mógł pograć troche, nie róbcie tylko machin "bezemnie" :< Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Sezon startuje dopiero w piątek wieczorem (Europa). Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez smoo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 <dotyka sie po siurze> idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Nareszcie ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie wierzę,że wałek z goldwrapem i gemem boon of the hoarder poszedł do live bez fixa Jak tylko rozwalimy Greeda w wymiarze goblinów,dostajemy ten gem,który powoduje ,że po zabiciu wrogów mamy 25% szansy na eksplozję złota co w połączeniu z pasem,który daje armor za gold prowadzi do wytrzymałości na poziomie od kilkuset milionów do ponad jednego miliarda. lul Boon of the Hoarder25.0% chance on killing ene enemy to cause an explosion of gold.Increase per Rank: +1.5%.Rank 25 bonus: Gain 30% increased movement speed for 2 seconds after picking up gold. Goldwrap Legendary Belt On gold pickup: Gain armor for 5 seconds equal to the amount picked up. Kto jutro po południ pisze się na farmę goblinów i greater rifty ? Po 13 powinienem być w domu Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Na farme goblinów bierzcie hale agonii lvl2,zawsze jest goblin,a jest jeszcze teraz boost,że się zawsze dwa gobliny pojawiają Ja juz ubiłem bossa,zdobyłem 150 milionów golda i mam gem,easy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kierwa. Bede po 20 w domu Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Właśnie mi się pobiera patch, który zajmuje kilka gigabajtów. Ale z tego co widzę, to mój mag zrobił się znacznie silniejszy. Zwiększyli każdy atak/czar kilkakrotnie, nie mogę się doczekać uruchomienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ja też dopiero po 21 będę w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Proponuje naruchac kluczy do machin i zdobyc amulet hellfire z dodatkowymi pasywkami do skilli wieczorem, potem grejter rifty i kamyki nowe <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Właśnie wróciłem ze szczeliny goblinów, uff, co to była za przygoda. A że jestem wygłodniały złota (bo wywalam wszystko na gemy), czułem się jak w raju. Uzbierałem 15 milionów na poziomie "mistrz", wpadły mi 2 legendarne itemy + jeden zielony. Wieczorem możemy pograć, mam klucze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja bym po farmił goblina mimo wszystko, amulet też by się przydał jakieś tam klucze mam. Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Wam też się tak długo patchowała gra? Ściągnął się update szybko, ale potem aktualizowały się gigabajty plików i czekałem chyba 3 godziny - zużycie procesora 100%, nic się robić nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Co do nowych nabytków u nas w klanie forumowym, prosze o info na czacie klanowym czy jestescie z forumka, czy nie, dwie osoby dzisiaj klikłem na słowo honoru, prosze sie zglaszac bo nie wiem czy dana psoba przypadkiem nie trafila do klanu i nie daj boze jest ruskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Na amulet bym się nie nastawiał,nie jest wart wysiłku.Z ponad 50 prób (a ile to jest walk z uberami pisać chyba nie trzeba) wypada jeden max 2 warte uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Te pasywki sa to wszystkich skilli danej postaci czy np krzyzowcem moge wylosowac pasywki do hydr wizza? Znowu bede zapyerdalal jak debil do domu do kompa Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Pasywki są przypisane do postaci Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jak pozyskać krwawe odłamki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Chyba nerf poszedł na sale agonii II bo już 5 raz robie tam farme i goblinów nie ma druga sprawa, znalazłem mega exploita, bierzemy kamień Touguk co daje +0,5 do szybkości ataku co sie stackuje do 20 razy przy uzywaniu umiejętnosci spalające moc generującą, dałem to monkowi z dwoma itemami z setu iny, co daje mi bonus -70 siły duchowej przy porywającym podmuchu i jest rzucany za 5 siły ducha. takze biegam po riftach stoje w miejscu, spamuje podmuch i cąły czas latam napompowany klejnotem na full możliwościach Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jak pozyskać krwawe odłamki? Zdobywasz je w trybie przygody: za każde zakończone Zlecenie i Szczelinach Nefalemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi