Rik 13 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Nie miałem za dużo jeszcze czasu pograć, ale jak na razie fajny ten patch, cieszą duże dodatki i małe zmiany w interfejsie (lepsze paski postępu w riftach i salvage all u kowala <3). Jak to jest z griftami, jeśli ktoś otwiera szczelinę na danym poziomie to też muszę mieć klucz na takim samym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Nie miałem za dużo jeszcze czasu pograć, ale jak na razie fajny ten patch, cieszą duże dodatki i małe zmiany w interfejsie (lepsze paski postępu w riftach i salvage all u kowala <3). Jak to jest z griftami, jeśli ktoś otwiera szczelinę na danym poziomie to też muszę mieć klucz na takim samym? Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Czy te wszystkie duperele noszone w torbie coś dają? W sensie są przy nich wypisane różne właściwości, ale jak z tego skorzystać? Wystarczy nosić w torbie (a tym samym marnować miejsce na ekwipunek), czy trzeba tego jakoś użyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Wiadomo cos o ktorej bedzie mozliwosc zrobienia postaci sezonowych? Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 For reference, below are the current launch times for Season 1:Asia: 9:00 a.m. PDT (1:00 a.m. KST, UTC +9)Europe: 12:00 p.m. PDT (9:00 p.m. CEST, UTC +2)Americas: 6:00 p.m. PDT (UTC -10) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Czy te wszystkie duperele noszone w torbie coś dają? W sensie są przy nich wypisane różne właściwości, ale jak z tego skorzystać? Wystarczy nosić w torbie (a tym samym marnować miejsce na ekwipunek), czy trzeba tego jakoś użyć? Nie za bardzo kumam o co Ci chodzi,napisz jaśniej to pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Przy wyborze ekwipunku jest taka zakładka co się nazywa "torba". Tam mamy między innymi buteleczki z życiem, butelki do kolorowania ekwipunku, klejnoty itp. Jest tam też masa innych pierdół, ktore zbieramy w grze. Te pierdoły tak jak i bronie maja jakieś tam swoje właściwości. I pytanie czy te przedmioty trzeba jakoś użyć czy wystarczy je nosić w tej "torbie" by te właściwości były aktywne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Przedmioty w tej torbie / sakiewce nie są aktywne. Klejnoty musisz użyć na broni lub wyposażeniu które maja gniazdo. Masz tam też jakieś przedmioty które zwiększają statystki twoich towarzyszy, musisz im je dać by działały. Masz tam też elementy potrzebne do zrobienia broni u kowala. Czasem wpadnie jakiś schemat broni lub zbroi, który musisz przeczytać by go wykorzystać u kowala. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Tych diamentów i innych kamieni, nie musisz nosić. Wystarczy je mieć w torbie, a złotnik i tak je będzie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jak się osadza te kamienie ? by zwiększyć moc przedmiotów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ktos robi postac sezonowa dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jak się osadza te kamienie ? by zwiększyć moc przedmiotów U złotnika Chytry Shen: http://eu.battle.net/d3/pl/artisan/jeweler/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja robie jak tylko wejdzie taka możliwosc takze mozemy pograc, info na facebooku ze po 21 bedzie juz mozna Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Dobry guide na początek,z tym,że zamiast chować się na skraju planszy można po prostu teleportować się od razu do miasta Zasada z upgradem jest prosta - by było 100% szansy na upgrade wystarczy,że level Greater Rifta jest o 10 większy od levelu gemu,który chcemy levelować. Aha,z pomniejszych tipów jakie są bardzo przydatne przy nowym patchu - gdy trzymamy shift porównując przedmioty,porównamy właściwości z WYŁĄCZENIEM gemów czy w broni,czy w zbroi.Brakowało mi tego Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 ej powiedzcie co teraz sądzicie o moim monku? pograłem trochę w wakacje, teraz znowu miałem przerwę, pewnie od przyszłego tyg zacznę łoić w nowego patcha. http://eu.battle.net/d3/pl/profile/KhadgarPL-1261/hero/30832566 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Amu,rękawice i karwasze do wymiany,poza tym całkiem spoko mnich. Na amu brak crit damage,na rękawicach brak obrażeń od żywiołu,a rękawice przydałyby się setowe,ale z setu,który ciułasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Amu,rękawice i karwasze do wymiany,poza tym całkiem spoko mnich. Na amu brak crit damage,na rękawicach brak obrażeń od żywiołu,a rękawice przydałyby się setowe,ale z setu,który ciułasz tak myślałem. no niestety amu non-stop wypadają mi same badziewne, uroburos chyba ze 3 razy wypadł tak gów.niany. i jeszcze shard of hate też z 5 razy beznadziejny. no ale jak mi wypadl SoJ z dobrymi statami, nie ukrwam - drygnął mi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Zapisz się do klanu forum psx extreme ,polatasz ze mną na t6,tam lepiej dropi Ten sygnet leoryka też pasowałoby zmienić na coś z crit dmg lub socketem dla legendarnego gemu. Aaaa jeszcze jedno,nowa korona leoryka jest dużo lepsza,ma specjalny affix,który powoduje,że właściwości Twoich gemów są podwojone Edytowane 1 Września 2014 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Masz tu mój monk http://eu.battle.net/d3/pl/profile/shoorykezu-2550/hero/1948245 i pytanie co lepsze w SOJ 19 % holly czy 6 %CC ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Imo zawsze cc. Monk duzo bije im czesciej wpadnie krytyk tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Masz tu mój monk http://eu.battle.net/d3/pl/profile/shoorykezu-2550/hero/1948245 i pytanie co lepsze w SOJ 19 % holly czy 6 %CC ??? Żywioł imo,masz go mało,bo na amu brak Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Mega hotfixy dziś wyszły General: The drop rate for bounty-specific Legendaries has been drastically increased and scales based on game difficulty (9/3) The Cesspools should less frequently spawn enemies immediately at the start of the level (9/3) Nephalem Rifts and Greater Rifts:The drop rate for Key of Trials has been significantly increased (9/3) The amount of Blood Shards that drop in Greater Rifts has been increased; this number scales based off the tier of the Greater Rift completed (9/3) chance of legendary from bounty cache goes from ~50% at torment 2 to guaranteed at torment 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 kombinują z tymi dropami, mój turbo monk co ma 128 mf woogle nie dropi tych legend :< cały czas mi rekawice wypadają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi