Opublikowano 19 października 201410 l Wiem ze pewnie jestes na mnie zly o przypadkowe zamkniecie tego Rifta ale to jest tak czy nie?
Opublikowano 19 października 201410 l Ten gem na golda faktycznie niezle przegiecie, a ze złotym pasem to niesmiertelnosc.
Opublikowano 21 października 201410 l wiece może dlaczego po połaczeniu kont battle.net z psn, nadal nie mam na koncie blizzarda moich postaci z D3 UEE?
Opublikowano 22 października 201410 l Ten gem na golda faktycznie niezle przegiecie, a ze złotym pasem to niesmiertelnosc. Na T6 To niesmiertelnosc
Opublikowano 22 października 201410 l Kurde Ukyo! Za tamto to wieczna wojna!!!! Panowie, pomóżcie radą. Biegam czarownicą po T6. Gram ostrożnie więc wcale nie ginę. Problem polega z riftami...Głęboka szczelina to dla mnie max 28. Biegam z templariuszem przy (pipi)e. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Midian-2778/hero/2492684
Opublikowano 22 października 201410 l Jak biegasz solo to podstawą jest Unity(pierścień Jedność) dla Ciebie i towarzysza,druga sprawa to brak socketów w jednym ringu i amulecie.
Opublikowano 26 października 201410 l Dla usera Guernica! Gdybys wczoraj nie poszedl robic jakis kotletow mielonych to mial bys SMK... Spadlo mi pol godzinki po tym jak sobie poszedles pyry robic
Opublikowano 26 października 201410 l Jak biegasz solo to podstawą jest Unity(pierścień Jedność) dla Ciebie i towarzysza,druga sprawa to brak socketów w jednym ringu i amulecie. Dzięki. A jakies sugestie dla barba bo zacząłem nim grać? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Midian-2778/hero/7905166 Cały czas ginę na smiesznych poziomach trudnosci. Mój dps też nie jest wysoki kiedy używam Amoku. W ogóle nie ogarniam jakie kamienie wsadzać w sockety w biżuterii. Podoba mi się szarża i na tym chciałbym się skoncentrować. Jest sens zakładania magefista i cindercoat zamiast tych częsci z setu od niesmiertelnego króla? Trochę mi żal ekipy, przydają się. Warto zakładać głębinowce dla tych osiemdziesięciu paru procentów zwiększonego dpsa dla umiejętnosci generujących furię?
Opublikowano 26 października 201410 l Bane of the Trapped, Gogok of Sfiftnes, Bane of Powerfull, i Miranae to top 4 gemy http://diablo.somepage.com/popular/items/barbarian
Opublikowano 31 października 201410 l jeżeli na wyposarzeniu mam legendarny klejnot "wieniec błyskawic" czyli ten który co jakiś czas razi przeciwnikow błyskawica a w amulecie mam afix "umiejetnosci błyskawic zadaja 20% obrazen więcej" to czy afix działa również na zadane obrażenia przez klejont ?
Opublikowano 31 października 201410 l Ader żyjesz?edit:po tylu miesiącach Edytowane 31 października 201410 l przez Guernica
Opublikowano 1 listopada 201410 l Żyje,mam remont w domu i czasu na granie prawie zero.Cały listopad mam z głowy Gratsy W KOŃCU SIĘ UDAŁO Guernica! Edytowane 1 listopada 201410 l przez Ader
Opublikowano 1 listopada 201410 l 40 minut od napisania tamtego posta. Wszedłem, zrobiłem jednego rifta, 5 legend, mowie dobry dzien, musi sie udac. Pocisnalem drugi, znowu pare dropow, full odlamkow, ide do kadali i ostatnie rekawice to tasker. Teraz kukri, bedzie jeszcze trudniej. Jako ze przez weekend jest bonus do expa, szukam kogos kto podexpi mi maga, moge sie odwdzieczyc tym samym. Edytowane 1 listopada 201410 l przez Guernica
Opublikowano 1 listopada 201410 l Mnie w koncu zlecialy dwa helmy Visage i Jeram <3 Teraz Tao i Weze ;f Z smutnych wiesci chyba kiedys grajac pod wplywem udalo mi sie isc w Full Retard i zrobilem salvage na Witching Hour z perfect rollem T_T
Opublikowano 1 listopada 201410 l u mnie teraz wd ma wisio t&t / jeram mask/ smk / rheno / caly zestaw harvastera i caly zuni / jordan / paluch / krolewska wspanialosc mojo biegam z zaba ale mysle czy na tego weza czy jak to tam nie przeskoczyc i kurcze nie wiem na jaki build sie zdecydowac pod pety szybko mi idzie ale ciezko z przezywalnoscia. 34gr robie sam sporo przed czasem chyba ze zdaza sie (pipi)owe afixy u przeciwnikow to nie raz i 30go nie przelece na czas tak jak mialem wczoraj. jakies rady panowie?
Opublikowano 1 listopada 201410 l Jak grasz solo to tylko pety. Wyzej dupy nie podskoczysz i jak wyskocza moby z A5 to i tak okolo 34 lvl bedziesz ruchany na okreta. Jak masz dobry team czyli Monk 2 DH na super equipie to twoja przydatnosci spada w buildzie z petami znaczaco bo ani dps genialny a support z Slam Dance tez bez szalu jak cie one shootuja. Przelacz sie na to robiac GR 40+ http://www.diablofans.com/builds/1193-zdps-g45-wd-speed-lock?cookieTest=1 Wbiegasz na Spiirit Walku Fear Mass Confusion DH z reszta zabijaja ile moga a ty zas Fear -> Mass Confusion
Opublikowano 1 listopada 201410 l No i musisz w sumie dostac drugie Tao z innym rollem co jest dosc wkurzajace mozna z SMK gonic ale jak chcesz miec jak najwieksza przydatnosc to lepiej miec Last Breath ale tak ogolnie jest bosko 105% damage boosta dla party zero affixow i Champion/Elite packi bija siebie
Opublikowano 1 listopada 201410 l 2x Post ale trudno jak najszybciej nabijac kamienie Riftowe ? Tylko Adv Mode na niskim poziomie trudnosci ?
Opublikowano 1 listopada 201410 l Wchodź/wychodź z gry i sprawdzaj za każdym razem progres na mapce. Często ludziom brakuje jednego zadania, wtedy można się przyłączyć.