Opublikowano 3 grudnia 201410 l Ja cały czas mam remont więc za wiele pograć nie mogę niestety.Jeszcze z tydzień czasu i będzie git.
Opublikowano 3 grudnia 201410 l Ja miałem wrócić, ale sprawdziłem zmiany u DH w 2.1.2 i dziękuję, ale pogram w inne gry xD
Opublikowano 3 grudnia 201410 l A co Ci nie pasuje? Bo zmiany raczej są na plus.Do tego Tasker nie jest już wymagany. Orzeszek - jeszcze pewnie tydzień i będzie po bólu. Edytowane 3 grudnia 201410 l przez Ader
Opublikowano 3 grudnia 201410 l To mi nie pasuje, że devi kręcą się w kółko od roku jak w amoku i zamiast wprowadzać prawdziwy nowy content to serwują drobnostki albo psują grę. I jeszcze nazywają to dumnie patchami. Dobrze ludzie na forach piszą, że Blizzard dąży do tego aby w Diablo grać tak jak oni sobie wyobrazili a nie gracze.
Opublikowano 4 grudnia 201410 l To mi nie pasuje, że devi kręcą się w kółko od roku jak w amoku i zamiast wprowadzać prawdziwy nowy content to serwują drobnostki albo psują grę. I jeszcze nazywają to dumnie patchami. Dobrze ludzie na forach piszą, że Blizzard dąży do tego aby w Diablo grać tak jak oni sobie wyobrazili a nie gracze. Kiedy włączałes po raz pierwszy grę z pewnoscią o tym przeczytałes akceptując regulamin
Opublikowano 26 grudnia 201410 l Na komputerach PC premia będzie obowiązywać w podanym okresie w każdym regionie, niezależnie od różnic czasowych. Na konsolach premia będzie obowiązywać według czasu pacyficznego PST, czyli w Polsce od godz. 9:00 rano 25 grudnia do godz. 8:59 rano 30 grudnia. Premia na konsole dotyczy wyłącznie wydania Ultimate Evil Edition. Źródło: http://eu.battle.net/d3/pl/blog/17222791/premia-100-do-do%C5%9Bwiadczenia-weso%C5%82ych-%C5%9Bwi%C4%85t-24-12-2014
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Póki co zajmuje mnie Dragon Age i HS,jak wyjdzie patch to pewnie znów wrócę do diabolo,chyba,że nie zdarzę jeszcze skończyć Dragon Age
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Prawie,nie mam jeszcze drzwi zamontowanych i kinkietu przy lustrze Po nowym roku dopiero xD
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Sezon pierwszy skończy się...trzeciego lutego...Potem przerwa. http://www.diablofans.com/news/48294-season-1-ending-date
Opublikowano 7 stycznia 201510 l http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15699503837#1 pacz, przed zakończeniem 1 sezonu laddera!. troche z dupy imo dla ludzi grających drabinki.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l włąsnie to chciałem napisac ogarniam co mam ogarniac w robocie i jedziem dzisiaj z koksem
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Goblin Skarbnik Do gry dodane zostały nowe gobliny skarbnicy. Wypatrujcie Zbieracza Klejnotów, Obrzydliwego Kolekcjonera i Wędzijuchy oraz jeszcze jednego wrednego kurdupla. Nowe rodzaje goblinów skarbników można napotkać wyłącznie w trybie przygodowym. jednak 4 nowe gobliny, z Aderem ubiliśmy juz 3 różne, został ten z klejnotami do ubicia <3