Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Sephi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cholera!

Tzn sam miałem na jednej mapce jedną porcję goblinów, a za jakiś czas znowu, ale nic nie wypadło. Zbieram ten set ognistego pitoka i... koleś coś mówił, że lepiej robić zadania. Zadania zwiększą szansę na wypadnięcie setowych itemów? Kolega ma już fulla :/

Opublikowano

What ?xD

Nie słuchaj kolegi,najwięcej legend wypada z riftów,do tego dochodzą blood shardy(krwawe odłamki,jak kto woli) i wydajesz to u kadali.A co Ci dają zadania?Jedynie warto zrobić akt1 by zdobyć pierścień,co odejmuje wymagania setu,poza tym wchodzę na zadania tylko jak brakuje kamyczków.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Rób tak jak ja! mi krzyżowcem wypadł orb z setu ognistego ptaka i kusza dla demon huntera xd a kadala jak zwykle nie daje

Opublikowano

Przecież możesz mieć dwa klejnociki :P

Dwa? Czy każda postać może mieć swój? Bo widzę, że jak zmieniłem postać, to dla drugiej w GR faktycznie wypadł mi klejnocik, który inna postać już miała przy sobie.

To tylko obecna postać i skrzynka jest sprawdzana?

Opublikowano (edytowane)

Jak masz klejnot włożony już w którys z elementów biżuterii i robisz GR inną postacią to wypadnie Ci drugi.

Edytowane przez ornit
  • Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano

nie gadaj, różnią statami, wizualnie opis ma złotą ramkę i że np starożytny legandarny miecz dwuręczny. nie ma swojego kolorku.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

jestem idiotą, dopiero teraz doczytałem że korzystając z setu senwuko nie musze juz latać z daibo -_-' no to szukamy fist-ów :sorcerer:

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Grzybiarz, ramaladni's gift to dość rzadki przedmiot używany po to by dodać gniazdo do broni,która go nie posiada.Nie ładuj tego w pierwszą lepszą broń,bo nie nigdy nie wiesz kiedy uda CI się podnieść drugi.Druga sprawa - jeśli już znajdziesz broń dla której warto go wykorzystać i posiada ona już w sobie socket,to po prostu przerolluj socket na coś użyteczniejszego(10% dmg np.) i dopiero wtedy użyj tego przedmiotu.Jak masz jeszcze jakieś pytania odnośnie d3 lub jakieś klasy,pisz tu,a z chęcią odpowiem.

• Plusik 1
Opublikowano

Grzybiarz, ramaladni's gift to dość rzadki przedmiot używany po to by dodać gniazdo do broni,która go nie posiada.Nie ładuj tego w pierwszą lepszą broń,bo nie nigdy nie wiesz kiedy uda CI się podnieść drugi.

Mi wypada srednio co dwie godziny :D

Opublikowano

Ader, napisałem Ci na battlenecie, ale tam nie dochodzą wiadomości jak jest się offline. Wkleje tu:

"hej, wczoraj z zadnym bossem nie walczylem, jak chcialem przejsc, to ty odrzuciles, ja dalem anuluj, nie wchodzilbym nawet sam na bossa z tkaim malym levelem"

No nie wiem, co się zje.bało, byłem już zmęczony grą, to nie kojarzyłem gdzie wlazłem, ale raczej na pewno nie do bossa. Chyba, że "przejąłem" grę po ludziach, którzy grali wcześniej.

Opublikowano

Był komunikat "you cant enter the boss fight when another boss fight isnt completed" czy coś takiego,pamiętam.,że odrzucałem jakiś boss fight jak wchodziłeś,więc coś tam na pewno było.Ale już nieważne ;)

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Bawimy się w sezon II ?

edit

jak ktos z klanowiczów ma znajomego co nei ma klanu a sporo gra to niech sie zgłasza, to nie drive club, miejsca nie sa numerowane :P

Edytowane przez Orzeszek