Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Sephi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Mam pytanko. Znalazłem jakiś legendarny przedmiot, który jest oznaczony jako prezent dla określonego gracza - czy to jest jeden z przedmiotów, które mam i ich używam, czy to tylko paczka dla określonego gracza z przedmiotem, którego nie mogę używać? Nie chcę żeby po wysłaniu wcięło mi jakiś przedmiot, którego używam :P

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

Daj znać to chętnie 

BTW w saturnie za 29.90 można wyrwać podkładki pod myche steelseries z motywem diablo 3, włąśnie kupiłem i jest goty, idealny ślizg   :fsg:

Edytowane przez Orzeszek
Gość Orzeszek
Opublikowano

jak by kogoś interesowało, ile teraz trwa levelowanie postaci od 1lvl do 70tego w sezonie, w jedną osobe taksującą to 40 minut XD

Opublikowano

http://www.diablofans.com/news/48371-season-2-ending-and-season-3-starting-in-april

Season 2 will be ending at the following dates and times for each region:

• North America: Sunday, April 5 @ 9:00 p.m. PDT 
  • Europe: Sunday, April 5 @ 9:00 p.m. CEST
  • Asia: Sunday, April 5 @ 9:00 p.m. KST
Season 3 will be starting shortly after at the following dates and times for each region:
  • North America: Friday, April 10 @ 6:00 p.m. PDT 
  • Europe: Friday, April 10 @ 6:00 p.m. CEST
  • Asia: Friday, April 10 @ 6:00 p.m. KST

Słodko!

Gość Orzeszek
Opublikowano

od 23 marca do 30 marca bonus +100% do gold find i magic find z okazji premiery dodatku.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Ader wyczysć skrzynke jak coś mam klucz do hotsa for you <3

• 2 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

nowy pacz 2,20 juz do zassania, kupa nowości od kolejnych nowych gobasów po nowe sety i zmiany w starych setach. jedyne 10gb danych do zassania xd

Gość Orzeszek
Opublikowano

jeden daje kupe złota, innych narazie nie spotkałem. krzyżakiem udało mi sie wbić kryta za ponad miliard obrażeń xd

Opublikowano

Mój barbik też boofa dostał. W moim bildzie potrzebuje mniej części seta, więc mogę sobie pozwolić na używanie broni, w której kryty pod miliard wypadają częściej :)

Ogólnie fajnie że odświeżają tą gierkę. Będzie można pokombinować. Zastanawiam się nad czarownicą pod ten slow-build.

• 3 tygodnie później...