Gość Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Orzeszku jak tam sezon 9? W sumie to sie ciesze, bo widze, ze niezle uwalili szamana. :v DH widze po staremu = kazdy ma go w okolicach plecow. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 no ogólnie mam wbite xd zrobiłem teraz event w sezonie by dostać (pipi)oety i tyle Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Pogralibyście w PoE lepiej zamiast patrzeć na nieudolność Blizzarda. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Zrobiłem szybko czarodziejkę. Na razie t10 czyści elegancko ( wyższe zablokowane ). Jakby ktoś chciał pograć, jakieś taxi w sezonie, nowa postać czy coś to dajcie znać. Mi tam przyjemnie się gra. PoE 3 razy próbowałem. Łącznie ponad 100h i kurde nie ciągnie mnie do tego. Niby fajna ale to nie to. Nie ma tego czegoś. W Diablo jak wychodzę barbarzyńcą na 1 poziomie i bije zombiaki maczugą to czuć to coś. U mnie z chęcią gry w D3 jest sinusoida. Raz górka, raz dołek. I tak od premiery. Mniej więcej co 6-9 miesięcy porzucam i wracam do gry. PoE na pewno jest o wiele bogatsze jeśli chodzi o mechanikę ale nie sprawia mi niestety przyjemności. Rozumiem że Diablo może być wkurzające bo w 20h mam praktycznie ubraną postać. Ale z drugiej strony mam też pracę, dzieci, masę innych obowiązków i mi taki układ pasuje. Jakbym był jeszcze w szkole albo mniej pracował to na PoE pewnie inaczej bym patrzył. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Na PS4 ktoś gra ? czy wszyscy na pc ? :) Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Ja dopiero od zera i zastanawia mnie, da się jakoś przenieść postać z PC? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Nie da się z PC przenieść postaci na konsole. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 (edytowane) raczej nie problem, jeśli chodzi o itemy to i tak co pacz musisz dropić nowy bo stare są niegrywalne, co do paraganów to idziesz grać z ruskimi to nabiją ci 2000+paragonów w 10 sekund. Edytowane 12 stycznia 2017 przez Orzeszek Cytuj
Gość Soul Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Orzeszek tylko jaki to ma sens ? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 nie ma sensu, tak jak granie w diablo na konsoli. wy zaczeliście pierwsi xd Cytuj
Gość Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Granie w D3 na konsoli jest tak dieta złożona z kamieni... nerkowych. :v Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 nie ma sensu, tak jak granie w diablo na konsoli. wy zaczeliście pierwsi xd Oj tam, gra jak każda inna ale fakt przy pc to to nawet nie leżało :/ Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 no wpadłem w tym sezonie diabełka, gram jak poyebon po parę godzin dziennie, wybór padł na demonhunterkę pod sztylety i jest śmiesznie, mam guwnoekwipunek narazie nie odblokowałem powyżej t8 (zrobili blokade paragonami ;/) i strażnik szczeliny pada na strzała. na strzała... na t8... WTF. rekord cyferki to widziałem 1,7mld dmg krytyka xd najwięcej widze mnichów i demonhunterow w tym sezonie potem krzyżaki i potem wizz i wd, przez jakieś 50h gry w sezonie 9tym jeden barb mi się przewinał z ludzkim paragonem powyzej 500+ Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 no wpadłem w tym sezonie diabełka, gram jak poyebon po parę godzin dziennie, wybór padł na demonhunterkę pod sztylety i jest śmiesznie, mam guwnoekwipunek narazie nie odblokowałem powyżej t8 (zrobili blokade paragonami ;/) i strażnik szczeliny pada na strzała. na strzała... na t8... WTF. rekord cyferki to widziałem 1,7mld dmg krytyka xd najwięcej widze mnichów i demonhunterow w tym sezonie potem krzyżaki i potem wizz i wd, przez jakieś 50h gry w sezonie 9tym jeden barb mi się przewinał z ludzkim paragonem powyzej 500+ Nie jestem w temacie ostatnich zmian - to jakiś nowy ciekawy build wyszedł pod DH/Mnicha? Masz jakieś linki? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 (edytowane) no ogólnie nikt tym moim buildem nie gra http://www.diablofans.com/builds/85825-s9-dh-lightning-impale-build-for-early-farming tego pana zmodyfikowałem, praktycznie wszystko do wymiany i dużo farmy jeszcze przedemną. tak wyglądam aktualnie http://eu.battle.net/d3/pl/profile/orzeszek87-1295/hero/54644898 docelowo to mocne i szybkie bicie granatami przez co mam dużą przeżywalnośc i generowanie hatred, a jako dmg mam nożyk. dobrze robi też ta umiejka ze wszytskimi runami co daje speeda, ładnie sie czyści rifty i zlecenia. No wiadomo jak dps to tylko maruder. Edytowane 17 stycznia 2017 przez Orzeszek Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 http://eu.battle.net/d3/pl/profile/orzeszek87-1295/hero/54644898 Cytuj
Gość Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 COORVA pograłby sobie DH, ale nie mam czasu. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Orzeł to możemy razem coś pograć. Szczeliny robię. Zależy od teamu i czy chcę szybko czy nie ale tak 65-85. Zlecenia. Boosty do 70 lvl jak ktoś chce. Ja z kolei z kim nie pogadam to mówi że mu się źle DH gra. Że na publikach to tylko wiz, barb, monk i ostatecznie szaman. Nikt z DH nie chce grać:P. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 spoko, zazwyczaj gram wieczorami od 18stej w zwyż, dziś nie dam rady chyba, ale ogólnie chętnie :) Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 20 stycznia 2017 Opublikowano 20 stycznia 2017 Jak coś to id to BulwaX#2393. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 29 stycznia 2017 Opublikowano 29 stycznia 2017 strony są losowe, robiąc zlecenia we wszystkich aktach jakoś wypadło Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 lutego 2017 Opublikowano 10 lutego 2017 XD Beka z diablo. Rozpętała się guwnoburza dotycząca aktualizacji 2.5 do diabełka. Blizzard chciał wprowadzi uwaga to nie żart STAROZYTNE PIERWOTNE LEGENDY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no nie wiem jak to skomentować. Starożytne legendy były nieśmiesznym żartem, ale to już woogle beka. blizz wycofał się rakiem z tego i w tym paczu tego nie będzie, ale niesmak pozostał. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 lutego 2017 Opublikowano 10 lutego 2017 http://eu.battle.net/d3/pl/blog/20529333/informacje-o-aktualizacji-250-dla-pst-07-02-2017 Ogólne Pierwotne starożytne przedmiotyWszystkie przedmioty legendarne i z zestawów, jakie wypadną w grze, mogą teraz okazać się przedmiotami pierwotnymi starożytnymi. Są one rzadsze niż przedmioty starożytne i mają większe zakresy statystyk. blizzard z rok temu wprowadził mechanikę dość kulawą starożytnych legend. teraz są bardziej starożytne legendy pierwotne xddd co jest absurdalne. no i przez do tego bardzo niezbalansowane, osoba która zdobędzie szybko taki item bedzie prowadzić w rankingach niesprawiedliwie o kilkaset długości. tl;dr zamiast walczyć z rakiem dali większego raka ludzie ich zyebali i narazie pozostanie nerf na paczki nefalemów LOL nikt juz nie będzie grał w te gre Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi