Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Featured Replies

Opublikowano

Hm, to nie wiem, czy mi się chce jakoś mega grindować. Chciałbym zdobyć te sezonowe ubranko, ale granie dla grania jest no chyba średnie. W Diablo 2 fajne było próbowanie nowych buildów, a tutaj w zasadzie wszystko zależy od ekwipunku

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 262,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Diablo to bezsensowna siekanina, która starcza na jakiś tydzień grania. Nie wiem kto czeka na tą grę ale ja na pewno nie. Gdybym miał 15 lat to może zainteresowałbym się tym tytułem. Nie kręci mnie ku

• Haha, aż sobie włączyłem     <3

Opublikowano

jak w każdym h&s, build zalezny od ekwipunku

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

No w dwójce było inaczej, bo skille były najważniejsze, a nie ekwipunek. W każdym razie gra się jak w stare, dobre Diablo. Może wykonywanie tych zadań sezonowych mnie wciągnie i będę grał. Ale za 3 dni premiera Zeldy, potem Wiedźmin i Overwatch, Luigi... No ciężko będzie Diablo o czas

Opublikowano

co ty gadasz, w d2 nie ważne jaką klasą grałeś, podstawą była enigma z teleportem, ten korbacz co dawał boosta +3 do drzewek i talizmany z uberów, każdy build się o to opierał jeśli chciałeś wyjść poza pierwszy akt na poziomie piekło.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy rozwiali już problem oszustów na konsoli ? I słynnych rosyjskich mieczy ?

Opublikowano

zależy co masz na myśli, ogólnie te przedmioty nadal są w obiegu, ale umówmy się gra nie jest super popularna, więc trafienie typa z takim itemem to jak trafienie szóstki w totka. Druga sprawa, na konsolach pojawiły się sezony i tam te magiczne itemy nie mają wstępu (rosyjskie miecze tylko dostępne jak już w kampanii online, riftach online i zadaniach online niesezonowych)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

EH1iWYsW4Ak7f7N?format=jpg&name=medium

No fajnie, szkoda tylko ze D4 to i tak bedzie padaka. Moze chociaz ten remaster D2 okaze sie prawda.

Opublikowano

no ciekawe czy pociągną temat z diablo 3 i lilith tak czy srak czekam na blizzcon

Opublikowano

No endgame D2 był dużo gorszy niż ten z D3. Nie mogę się doczekać aż ludzie pograją i w końcu zrzucą te różowe okulary.

Ja chcę D4 w stylu Borderlands.

Opublikowano

Reaper of Souls, a jak zależy ci żeby mieć każda postać to eternal collection

Opublikowano

Tylko, że chyba w Reaper of Souls nie ma niekromanty jak by co. Już lepiej Eternal Collection wziąć, to ma wszystko łącznie z nekromantą.

Opublikowano

Tak z ciekawości sobie dzisiaj wróciłem do D3 i  mój main DH dalej robi sieczkę z buildem sentry (set natalii) XDD. Myślałem, że coś się pozmieniało do tego czasu, a tu dalej idę jak przecinak w tych szczelinach. Żadnego nerfa nie dostał ten build.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

są rotacje co sezon, widać akurat trafiłeś na natalkę znowu

Opublikowano

Po co ci to guwno woogle xd jakiś dziki build na nekromancie?

ten set ma dwie wersje, niskolevelową i wysokolvlową widac klikasz do craftu te niskolvlową, zobacz czy masz znaleziony plan na ten wysokopoziomowy.

ogolnie to: 

zobacz czy jest plan u kowala na ten 70lvl

zobacz czy kowal jest na 12lvlu

zobacz jaki masz filtr w itemach do craftu, moze masz zaznaczone itemy do wytworzenia tu i teraz/ brakuje jakiego skladnika i go filtr wyklucza.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

A to na build multishoot dh mi potrzeba, dlatego tak się głowię czemu jest niskolevelowy craft item. Co do kowala, mam go wymaksowanego 12 lvl. Czyli problem tu leży mam niskolevelowy plan craftu, ok.

Dobra, okazuje się, że ja mam te niskie patterny. No nic, trzeba farmić, żeby wypadł ten wysoki lvl.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
7 minut temu, Faka napisał:

A to na build multishoot dh mi potrzeba, dlatego tak się głowię czemu jest niskolevelowy craft item. Co do kowala, mam go wymaksowanego 12 lvl. Czyli problem tu leży mam niskolevelowy plan craftu, ok.

Dobra, okazuje się, że ja mam te niskie patterny. No nic, trzeba farmić, żeby wypadł ten wysoki lvl.

Nvm xd

Edytowane przez Orzeszek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę kusi kupić cyfrę i przejść na X0 dwiema "najnowszymi" postaciami, bo grałem tylko na ps3 w podstawkę.

Opublikowano

Necro jest świetny, bardzo przyjemnie się nim gra. 

Zastanawiam się kim pograć. Do tej pory grałem tylko Nekromantą, więc chciałbym kogoś innego. Ale z drugiej strony nie chcę jakiejś nudnej klikanki :) Dylematy

Opublikowano

O kurde, ale necro to powerhouse. Zaczalem najpierw crusem na hard, ale doczytalem, ze jest achiev za przejscie 5 aktu nekrem, a ze chce w kampanie zagrać tylko raz, to zmienilem postac. Ustawilem na jeszcze wyzszy poziom trudnosci i moj borze jaka roznica w mocy. Pewnie to sie potem balansuje, ale teraz jest niesamowicie latwo. Jakby ktos chcial zaczac grac np. od poczatku razem na hardcore to dajcie znac, bo bede potem celował w tego achieva xD

Opublikowano

Jak wersja na switcha się sprawuje? Bo właśnie zamówiłem. Wszystko na karcie jest czy download?

Opublikowano

Gra się świetnie ale ja grałem tylko przenośnie bo na dużym TV to tak średnio wyglądało szczególnie jak grało się w to na PC. Coś tam pobiera ale chyba tylko dodatkową zawartość do online czy coś. 

Opublikowano

W ogóle co do nekro to ja bym odpuścił, kompletnie po za metą w tym sezonie jest, niestety.