Gregor var Emreis 129 Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 Hm, to nie wiem, czy mi się chce jakoś mega grindować. Chciałbym zdobyć te sezonowe ubranko, ale granie dla grania jest no chyba średnie. W Diablo 2 fajne było próbowanie nowych buildów, a tutaj w zasadzie wszystko zależy od ekwipunku Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 (edytowane) jak w każdym h&s, build zalezny od ekwipunku Edytowane 17 września 2019 przez Orzeszek Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 No w dwójce było inaczej, bo skille były najważniejsze, a nie ekwipunek. W każdym razie gra się jak w stare, dobre Diablo. Może wykonywanie tych zadań sezonowych mnie wciągnie i będę grał. Ale za 3 dni premiera Zeldy, potem Wiedźmin i Overwatch, Luigi... No ciężko będzie Diablo o czas Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 17 września 2019 Opublikowano 17 września 2019 co ty gadasz, w d2 nie ważne jaką klasą grałeś, podstawą była enigma z teleportem, ten korbacz co dawał boosta +3 do drzewek i talizmany z uberów, każdy build się o to opierał jeśli chciałeś wyjść poza pierwszy akt na poziomie piekło. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Czy rozwiali już problem oszustów na konsoli ? I słynnych rosyjskich mieczy ? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 zależy co masz na myśli, ogólnie te przedmioty nadal są w obiegu, ale umówmy się gra nie jest super popularna, więc trafienie typa z takim itemem to jak trafienie szóstki w totka. Druga sprawa, na konsolach pojawiły się sezony i tam te magiczne itemy nie mają wstępu (rosyjskie miecze tylko dostępne jak już w kampanii online, riftach online i zadaniach online niesezonowych) Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 No fajnie, szkoda tylko ze D4 to i tak bedzie padaka. Moze chociaz ten remaster D2 okaze sie prawda. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 no ciekawe czy pociągną temat z diablo 3 i lilith tak czy srak czekam na blizzcon Cytuj
wodny1988 41 Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 No endgame D2 był dużo gorszy niż ten z D3. Nie mogę się doczekać aż ludzie pograją i w końcu zrzucą te różowe okulary. Ja chcę D4 w stylu Borderlands. Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 1 listopada 2019 Opublikowano 1 listopada 2019 Zobaczyłem trailery diablo 4, odpaliłem sobie trailer diablo 3 i nabrałem ochoty w to pograć. Jaką wersje kupić? Dla laika wystarczy podstawowa czyli repear of souls ? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Reaper of Souls, a jak zależy ci żeby mieć każda postać to eternal collection Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 Tylko, że chyba w Reaper of Souls nie ma niekromanty jak by co. Już lepiej Eternal Collection wziąć, to ma wszystko łącznie z nekromantą. Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 (edytowane) Tak z ciekawości sobie dzisiaj wróciłem do D3 i mój main DH dalej robi sieczkę z buildem sentry (set natalii) XDD. Myślałem, że coś się pozmieniało do tego czasu, a tu dalej idę jak przecinak w tych szczelinach. Żadnego nerfa nie dostał ten build. Edytowane 3 listopada 2019 przez Faka Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 są rotacje co sezon, widać akurat trafiłeś na natalkę znowu Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 5 listopada 2019 Opublikowano 5 listopada 2019 @Orzeszek Wiesz może co trzeba zrobić, żeby ten https://us.diablo3.com/en/artisan/blacksmith/re(nene)e/captain-crimsons-silk-girdle wycraftowany item był na 70 lvl? Za każdym razem jak robię to ma 31 lvl? A kostka kanainego nie pozwala wycraftowanych przedmiotów transmutować. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 listopada 2019 Opublikowano 5 listopada 2019 (edytowane) Po co ci to guwno woogle xd jakiś dziki build na nekromancie? ten set ma dwie wersje, niskolevelową i wysokolvlową widac klikasz do craftu te niskolvlową, zobacz czy masz znaleziony plan na ten wysokopoziomowy. ogolnie to: zobacz czy jest plan u kowala na ten 70lvl zobacz czy kowal jest na 12lvlu zobacz jaki masz filtr w itemach do craftu, moze masz zaznaczone itemy do wytworzenia tu i teraz/ brakuje jakiego skladnika i go filtr wyklucza. Edytowane 5 listopada 2019 przez Orzeszek Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 5 listopada 2019 Opublikowano 5 listopada 2019 (edytowane) A to na build multishoot dh mi potrzeba, dlatego tak się głowię czemu jest niskolevelowy craft item. Co do kowala, mam go wymaksowanego 12 lvl. Czyli problem tu leży mam niskolevelowy plan craftu, ok. Dobra, okazuje się, że ja mam te niskie patterny. No nic, trzeba farmić, żeby wypadł ten wysoki lvl. Edytowane 5 listopada 2019 przez Faka Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 listopada 2019 Opublikowano 5 listopada 2019 (edytowane) 7 minut temu, Faka napisał: A to na build multishoot dh mi potrzeba, dlatego tak się głowię czemu jest niskolevelowy craft item. Co do kowala, mam go wymaksowanego 12 lvl. Czyli problem tu leży mam niskolevelowy plan craftu, ok. Dobra, okazuje się, że ja mam te niskie patterny. No nic, trzeba farmić, żeby wypadł ten wysoki lvl. Nvm xd Edytowane 5 listopada 2019 przez Orzeszek Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 Dziś nowy sezon wskakuje Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 Trochę kusi kupić cyfrę i przejść na X0 dwiema "najnowszymi" postaciami, bo grałem tylko na ps3 w podstawkę. Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 22 listopada 2019 Opublikowano 22 listopada 2019 Necro jest świetny, bardzo przyjemnie się nim gra. Zastanawiam się kim pograć. Do tej pory grałem tylko Nekromantą, więc chciałbym kogoś innego. Ale z drugiej strony nie chcę jakiejś nudnej klikanki Dylematy Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 listopada 2019 Opublikowano 28 listopada 2019 O kurde, ale necro to powerhouse. Zaczalem najpierw crusem na hard, ale doczytalem, ze jest achiev za przejscie 5 aktu nekrem, a ze chce w kampanie zagrać tylko raz, to zmienilem postac. Ustawilem na jeszcze wyzszy poziom trudnosci i moj borze jaka roznica w mocy. Pewnie to sie potem balansuje, ale teraz jest niesamowicie latwo. Jakby ktos chcial zaczac grac np. od poczatku razem na hardcore to dajcie znac, bo bede potem celował w tego achieva xD Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 28 listopada 2019 Opublikowano 28 listopada 2019 Jak wersja na switcha się sprawuje? Bo właśnie zamówiłem. Wszystko na karcie jest czy download? Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 28 listopada 2019 Opublikowano 28 listopada 2019 Gra się świetnie ale ja grałem tylko przenośnie bo na dużym TV to tak średnio wyglądało szczególnie jak grało się w to na PC. Coś tam pobiera ale chyba tylko dodatkową zawartość do online czy coś. 1 Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 29 listopada 2019 Opublikowano 29 listopada 2019 W ogóle co do nekro to ja bym odpuścił, kompletnie po za metą w tym sezonie jest, niestety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi