20inchDT 3 361 Opublikowano 29 listopada 2019 Opublikowano 29 listopada 2019 5 godzin temu, Faka napisał: W ogóle co do nekro to ja bym odpuścił, kompletnie po za metą w tym sezonie jest, niestety. I tak musiałbym zagrać, bo są achievementy za przejście 5 aktu. Mi się fajnie nim gra, bo wszystko pada jak muchy ;p ale na tym 3 poziomie trudności wpadają szybko lvle. Jestem maksymalnie w połowie 2 aktu, a poziom coś w granicach 36-38. Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 W dniu 29.11.2019 o 14:55, Faka napisał: W ogóle co do nekro to ja bym odpuścił, kompletnie po za metą w tym sezonie jest, niestety. A czym najlepiej zagrać? Co do wersji Switch to gra się mega, ale też grałem tylko przenośnie. Na telewizorze nie mam siły na takie gry, to nie te czasu kiedy się siedziało nocami przed kompem i klikało w Diablo 2 Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Mnich, szaman albo krzyżowiec, ewentualnie łowca demonów. Nawet barbarzyńca, no ale to jest tak pospolita klasa, że haaaatfu. Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 A który jest najfajniejszy do grania? Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Każda jest gituwa, no ale jak większość w end game, jest się no brainer, chociaż DH trochę wymaga gibania się w GR. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Żółte itemy to się jeszcze będą nadawać do noszenia czy tylko rozwalać na części? Mam już 4 części seta sezonowego. Na czym się skupić - bounties czy rifty? Do czego dążyć, jak żyć, co robić dalej? ;p Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 W dniu 28.11.2019 o 16:28, XM. napisał: Jak wersja na switcha się sprawuje? Bo właśnie zamówiłem. Wszystko na karcie jest czy download? fantastycznie sie sprawuje, stale 60 fps, dopiero przy naprawde solidnym zamieszaniu na glebokich riftach dropuje. musisz pobrac latke jezykowa jak chcesz po polsku grac no i po drodze byly update'y rozne pod sezony nowe 1 Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 27 minut temu, 20inchDT napisał: Żółte itemy to się jeszcze będą nadawać do noszenia czy tylko rozwalać na części? Mam już 4 części seta sezonowego. Na czym się skupić - bounties czy rifty? Do czego dążyć, jak żyć, co robić dalej? ;p Bounties jest dobry na początek dla zbierania gearu, a w późniejszym etapie zbierania materiałów, a GR to jak nic innego wspinanie po rankingach kto najwięcej zrobił, ale to tez i można zbierać przedmioty i ulepszasz legendarne gemy pod koniec walki. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 (edytowane) @Faka Legendarne itemy, które zebrałem do tej pory (mam nawet koronę z chyba 15lvl) do czego będą najbardziej potrzebne? Wyciągnę z niektórych skille, bo zauważyłem, że można z nich korzystać po ekstrakcji. Co robić z pozostałymi? Rozwalać na komponenty? Edytowane 3 grudnia 2019 przez 20inchDT Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 3 grudnia 2019 Opublikowano 3 grudnia 2019 Stare itemy legendarne to złomuj, niepotrzebne Ci. Na 70 lvl masa tego śmiecia będzie leciała. Ja już nawet nie patrzę co podnoszę za legendarki, ja jedynie tylko podnoszę czerwone (które są bardzo rzadkie) primal przedmioty. Aby tylko uzbierać jakiś set, dobre ringi i amulet dla klasy i farma. A skille do kostki, które wyciągasz to będziesz miał masę tych legendarek jeszcze, najważniejsze są 3 skille z kostki do builda, którego chciałbyś zrobić. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 grudnia 2019 Opublikowano 6 grudnia 2019 Pograłem sporo i już mnie dopada znużenie. Robienie nowych postaci i sprawdzanie ich skilli jest przyjemne, ale w życiu nie chciałbym siedzieć godzinami i grindować riftów tylko po to, żeby mieć lepszy item. Jeszcze żeby gameplay był angażujący... tutaj się leci na autopilocie i jednym skillem czyści mapę. Po sesji w tej grze mam poczucie zmarnowanego czasu. Oby 4 miała coś w stylu raidów, gdzie trzeba pomyśleć jak pokonać bossa i znaleźć na niego sposób, bo ten gameplay loop jest przestarzały i nudny. Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 6 grudnia 2019 Opublikowano 6 grudnia 2019 No bo gra w dużej mierze na endgame polega na podbijaniu gr i pchanie się na wysoką lokatę w rankingu, co prawda jestem w pierwszej 50tce i to nie takie proste, schody zaczynają się od 105 i dalej to mozolny grind, żeby jeszcze wyżej się wspinać XD Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 19 grudnia 2019 Opublikowano 19 grudnia 2019 Jestem Diablową dziewicą, ale zacząłem dzisiaj grać, w związku, że dopiero się zapoznaję z systemem i mechanikami, to nieśmiało wybrałem normal. Jest łatwo. Będzie trudniej czy od razu zmieniać poziom? Bo jak wjeżdżam tarczą, to tylko mięso lata na cztery strony ekranu. Postać Crusader. O ile póki co niczego mi nie urwało, to robi się coraz przyjemniej i jest szansa, że mnie wciągnie. Trochę za kolorowo, ale jakoś to przeżyję. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 grudnia 2019 Opublikowano 19 grudnia 2019 @Kmiot Poziom trudności możesz zmieniać w każdej chwili, więc jak za łatwo to zwiększaj. Więcej expa/golda wpada i jest większa szansa na lepszy loot. Ja bym zaczynał od najtrudniejszego dostępnego teraz i zmieniał jak będzie za trudno. Niestety 3 jest taka kolorowa i pstrokata, ale ja pomimo narzekań spędziłem kolejne 59h, ale tym razem na XO. 1 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 19 grudnia 2019 Opublikowano 19 grudnia 2019 Gdzieś ktoś w temacie napomknął, że może zwiększyć poziom, ale obniżyć już nie. Czy mi się wydawało? Wolałbym uniknąć sytuacji, że podniosę i utknę, bo nie będzie można obniżyć xd Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 grudnia 2019 Opublikowano 19 grudnia 2019 Proszę cię. Ta gra sama się przechodzi nieważne na jaki przełączysz. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 19 grudnia 2019 Opublikowano 19 grudnia 2019 Oj no dobra, skąd miałem wiedzieć xd Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 grudnia 2019 Opublikowano 19 grudnia 2019 Jestem pewien, że możesz sobie zmianiać jak ci się podoba. Postać Hardkorowa ma tam jakies obostrzenia, ale nie zagłębiałem się w to. Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 26 grudnia 2019 Opublikowano 26 grudnia 2019 Gram sobie czarodziejką, mam 25 poziom paragon i pytanie. Oglądałem buildy na Icy Veins i chciałem zrobić build na Archonie. Tylko skąd mam u diabła wziąć zestaw Vyr? Mam grać te szczeliny aż mi dropnie? Robić bounty i czekać aż dostanę w nagrodę plany zrobienia tego zestawu? I kolejne: koleś ma przypisane skille, ale ma np dwa skille z jednego rodzaju przypisane jednocześnie. Na konsoli da się to zrobić? Bo nie ogarniam Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 26 grudnia 2019 Opublikowano 26 grudnia 2019 Jak dla mnie to wszystko ok z tymi skillami. A farmienie zbroi to tak jak napisałeś. Osiagniesz level 60, wybierzesz trochę wyższy poziom i zacznie ci dropić gear. Ewentualnie możesz robić sezon i za wyzwania dostaje sie pełne sety (nie wiem tylko, który teraz dają). Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 26 grudnia 2019 Opublikowano 26 grudnia 2019 Kurczę, ale w ten sposób to latami mogę zbierać set. A co dopiero set składający się z iluśtam elementów. Masakra. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 grudnia 2019 Opublikowano 26 grudnia 2019 Godzinę temu, Gregor var Emreis napisał: Kurczę, ale w ten sposób to latami mogę zbierać set. A co dopiero set składający się z iluśtam elementów. Masakra. Nie jest aż tak źle. Robisz rity i bounties i modlisz się, że wypadnie. Jak masz np. dwie pary rękawic z jednego seta, to w kostce możesz zamienić na inną część arsenału. Można też uprawiać hazard u Kadali i próbować trafić na coś czego potrzebujesz za shardy. Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 27 grudnia 2019 Opublikowano 27 grudnia 2019 Jednak daruję sobie granie. Kurczę, te zdobycie zestawu jest tak mglistą perspektywą, że aż nierealną. Samo grindowanie jest nudne, no nie widzę sensu poświęcania tej grze czasu. Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 27 grudnia 2019 Opublikowano 27 grudnia 2019 Na tym ta gra polega. Niektórym ludziom sprawia to radość. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 grudnia 2019 Opublikowano 27 grudnia 2019 Dużo frajdy z tej gry traci się przez to, że żyjemy w erze internetu i najlepsze buildy i gear pod nie jest na wyciągnięcie ręki. Gdyby samemu się kombinowało, to byłoby przyjemniej. Cel tej gry, to dopakowanie postaci tak, żeby bić rekordy na T16. Ja wrócę w przyszłym sezonie, żeby pograć demon hunterem i wbić ostatniego achievementa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi