Faka 3 989 Opublikowano 27 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2019 Bo albo się gra w sezony na non rankedzie lub z rankedami, tylko tyle i aż tyle. Ogólnie co sezon, to masz wytyczne do wykonania, co by zdobyć pierdoły typu pet czy skrzydła, które po skończeniu sezonu przenoszą Ci wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 31 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2019 Wziąłem się w końcu za diablo. Jako, że w takie typu gry nie gram odpaliłem na normalu, wziąłem sobie nekromante i zacząłem przygodę. W drugim akcie normalnie zasypiałem bo w zasadzie nie trzeba nic robić takie wyzwanie jest. Zmieniłem na trudny i dalej idę jak przecinak. Na jakim poziomie wy gracie? Zapomniałem dodać, że gram stricte singlowo dla fabułki. Ale lubię wyzwanie i wszystkie gry gram na bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 31 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2019 Necro grałem od razu na najwyższym możliwym, nie zginąłem ani razu... Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 31 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2019 Masz pecha, bo to nie jest gra dla fabułki. Kampania nie powinna w ogóle sprawiać problemów. Ja wziąłem najwyższy możliwy, a na 70lvl odblokowują się kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 31 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2019 47 minut temu, creatinfreak napisał: Wziąłem się w końcu za diablo. Jako, że w takie typu gry nie gram odpaliłem na normalu, wziąłem sobie nekromante i zacząłem przygodę. W drugim akcie normalnie zasypiałem bo w zasadzie nie trzeba nic robić takie wyzwanie jest. Zmieniłem na trudny i dalej idę jak przecinak. Na jakim poziomie wy gracie? Zapomniałem dodać, że gram stricte singlowo dla fabułki. Ale lubię wyzwanie i wszystkie gry gram na bardziej. Byłem tam, widziałem to. Też pierwszy raz grałem w tę grę. Co jakiś czas będziesz mógł podwyższać poziom trudności, wiec z tego korzystaj śmiało. Ja przeszedłem kampanię i ostatecznie skończyłem na poziomie Torment 1 i o ile wciąż było "nieprzesadnie trudno" to przy większym zamieszaniu od czasu do czasu potrafiło się zrobić gorąco. Z kolei na Torment 2 to znowu bywało żmudnie, bo przeciwnicy mieli dużo hp i wymiany ciosów były czasochłonne, wiec wróciłem na Torment 1. Aha, nie bawiłem się za bardzo w crafting i waliłem tym, co wypadało z przeciwników. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 Czy ktoś mi wytłumaczy łopatologicznie jak pograć w Diablo 3 chociaż we dwie osoby na jednym Switchu? Generalnie za każdym razem jak player 2 zrobi postać gra wymyśla coś, żeby się nie odpalić, a to, że postać nie sezonowa, jak zrobimy sezonową to, że nie można się połączyć z serwerami, jak odłącze od serwerów diablo i chce zrobić niesezonową też nie przechodzi.. a myślałem, że będzie granko w 4 na jednej konsoli:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 Czy w tej grze da sie zginac? Zaczalem wczoraj grac bo czworka juz niedlugo a tu jeszcze trojka nieograna. Zrobilem nekromante i zaczalem na normalu bo napisane bylo ze wyzszy to dla graczy z lepszym gearem. Kur.wa doszedlem do Lut Gholein (jak w nastepnym akcie beda bagna to odinstaluje w piz.du) i nie zginalem ani razu, ba, nawet nie uzylem jednego elixiru leczacego bo mam jakis kosmiczny regen. Jak na poczatku przywolalem zwyczajne szkielety pomocnikow do do teraz ani jeden z nich nie zginal i taknkuja wszystko co sie da, sa niesmiertelne tak jak ja. To jest jakis zart? Kto w ogole wpadl na taki pomysl. Ja myslalem ze to bedzie tak jak w dwojeczce po przejsciu gry ng+ na koszmarze czy piekle a tutaj takie rzeczy. Do tego chcialem zmienic poziom trudnosci bo widze taka opcje w menu a gra mi mowi ze wybralem seasonal rozgrywke i nie da sie jej zmienic. O co w tym chodzi? Mam zaczynac od nowa? Czy ta gra jest w stanie zaoferowac cos w singlu czy to moze jest pod multiplayer robione? Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 136 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 Na wyzszych poziomach giniesz na hita ale nie pamietam kiedy sie one odblokowuja i tak gra jest nastawiona na grind dungeonow na trudniejszych poziomach Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2020 odpal sobie normalnego singla nie sezonowego i podnies poziom trudnosci Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2020 W sezonie też można zmieniać poziom trudności Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 Mam takie pytanie, można gdzieś sprawdzić ile wykonało się zadań? Chcę zrobić platyne i widzę, że jeden z pucharków to wykonanie 500 zleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 Można. Ja sobie odpuściłem, bo miałem jakoś 250, a że prawie nikt tego nie robi, to samemu by się zbyt długo grindowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 30 minut temu, 20inchDT napisał: Można. Ja sobie odpuściłem, bo miałem jakoś 250, a że prawie nikt tego nie robi, to samemu by się zbyt długo grindowało. A grając w dwie osoby, można zrobić tak, że jedna robi jedno zadanie, druga inne? A zaliczy obu osobą? Jeśli tak, to dosyć szybko byłoby można to zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 Tak, można tak zrobić. Dlatego najszybciej jest grać w 4. Każdy robi swój akt, a jak skończą, to lecą do 5 i potem powtórka. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 2 minuty temu, 20inchDT napisał: Tak, można tak zrobić. Dlatego najszybciej jest grać w 4. Każdy robi swój akt, a jak skończą, to lecą do 5 i potem powtórka. No tak tylko dwie osoby jeszcze ogarniesz, ale 4 to raczej marne szanse. Szkoda mi to porzucać tym bardziej, że mam już wszystkie inne trofea zaliczone. Może uda się na jakimś discordzie zrobić ustawkę z osobami mającymi ps4, no chyba że jest tam jakiś cross-play? Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 To co, będzie dzisiaj Diablo 2 remake? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 753 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Będzie, wierzę, ale nie w formie zmiany grafiki w locie - przecież Blizzard dawno mówił, że nie mają kodu źródłowego jedynki??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Ja obstawiam, że to prędzej będzie remaster Diablo 2, coś jak Warcraft 3 i tyle. Więcej pary chyba idzie na D4 i Immortal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 923 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Nawet remaster Diablo 2 przygarnę z otwartymi rękami, gierka żyćka. Za remake mogę dać i 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 753 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 A to ja liczę na coś ładnego. Remasterek na PC to kwestia jednego moda dosłownie w tym momencie. Poza tym powtórzę raz jeszcze, oni chyba stracili kod źródłowy i albo remake od nowa, albo nic. Zaraz poszukam, czy mnie gorączka nie oszukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Diablo 2 Remaster bez nerfienia gry pod współczesne poziomy trudności. Tego najbardziej się obawiam, że dawny poziom piekło nie przejdzie w obecnym czasie i teraz to będzie lekko dopakowany koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 (edytowane) I mamy potwierdzenie, gra wychodzi na PC i konsole w tym roku... Blizzard proszę nie spierdol tego, bo ta gra to moje dzieciństwo Edytowane 19 lutego 2021 przez Sobies Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 No to też było moje dzieciństwo Diablo 2 i wygląda to i rusza się świetnie na tym filmiku jak pokazali. Kurde, chyba day one będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
meave 34 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Tyle lat czekania i wygląda godnie wjeżdżam day one, rzucam sianem i w dup.ie next genowe gierki i diablo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Czy jest opcja zagrania w D3 po polsku jeśli kupiłem grę w cyfrze w innej dystrybucji? Zmieniłem dash na polski i ściągnąłem ale gra dalej zostaje w języku angielskim. Próbowałem też pobrać z polskiego ms store i nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi