UberAdi 2 284 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 http://youtu.be/On8LL4P0Lvs hehe no droprate legend jest niezły Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 niech dadzą coś takiego na pc pamietam na początku premiery d3 na pc legendy dropały głównie z skrzyń i beczek Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Szkoda,że były MEGA chu.jowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
mleczak441 2 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Dobrze z tym dropem pojechali haha, dziś na 2 akcie (normal) przez 2h wyskoczyły mi 3 legendy, z tego 2 pierścienie "spod kamienia". Wole tak niż te męczarnie na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 hmm więc jak? na konsoli można robić własne itemy? http://youtu.be/_omLBUNmx5E Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 0_0 co za staty + 3 miejsca na gemy. niech już wrzucą loot 2.0 na pc Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Ja yebie, gra dopiero wyszla, a kolo ma taki gear, ze mi kopara opadla - TRZY sloty w broni, same legendy i pierscien piekielnego ognia. Nie mowiac ze juz ma 60 i pare paragonow. Edytowane 10 Września 2013 przez genjuro Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Ja yebie, gra dopiero wyszla, a kolo ma taki gear, ze mi kopara opadla - TRZY sloty w broni, same legendy i pierscien piekielnego ognia. Nie mowiac ze juz ma 60 i pare paragonow. to hacker. A jakby ktoś nie ogarnąłe tego filmiku. Nie ba broni z 3 slotami i Azurewrath (jego broń) nie rolluje takich statystyk. Indigo Montoya (jeden ze streamerów D3 z PCta) ma już 100 paragon. Zgadnij jak go nabił Edytowane 10 Września 2013 przez Adi_TEAM LBN Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Wlaczylem sobie demo na ps3 i nawet nie dotarlem do krola szkieletow ( zakladajac ze jest to to samo demo co na pc beta). Specjalnie wzialem klase wizzarda, bo chcialem sprawdzic klase ranged na padzie. I co moge powiedziec? Slabo. W sensie targetowania i szybkiej reakcji. Nie wiem, moze to kwestia przyzwyczajenia, ale po setkach godzin na pc, nie wyobrazam sobie tutaj walki z elitami na inferno ( tajemne, szybkosc, bezczeszczyciel lub stapianie - to takie combo na szybko), gdzie liczy sie szybkie atakowanie celow podczas ucieczki. Szkoda ze nie dali DH w demie, bo chetnie bym zobaczyl jak sie rozklada pulapki na padzie.Na pc jest bardizej czytelny interfejs, zarzadzanie inventory. Jedyne plusy konsolowej wersji to chyba offline i brak ah. Pod wzgledem graficznym, obie wersje sa dla mnie identyczne. Mimo wszystko polecam jednak wersje PC, jak ktos nie gral Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) To na Playstation Store jest demo ? EDIT:Ehhhh tylko dla PS Plus, wiec sobie nie sprawdze. W ogole jak mozna dawac dema tylko dla posiadaczy abonamentu PS Plus ?! - porazka. Edytowane 12 Września 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ja plusa nie mam. Wszedlem na http://eu.battle.net/d3/pl/?- a stamtad przekierowalo mnie na pss i demo zassalem z przegladarki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Super, dziala - dzieki !Juz dodalem do listy pobierania, jak wlacze PS3 to sie sciagnie i sprawdze to demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Jest wyciek co do zawartosci dodatku do D3. Pojawia sie meidzy innymi laddery! Pierwsze wrazenie - mind = blown. Wciaz pojawia sie nowe info. Uwaga - mega spoilery. http://www.diablofans.com/news/2019-spoilers-ahead-diablo-iii-expansion-reaper-of-souls-datamining-post-bosses-game-modes-clans-ladders-and-more/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 To na Playstation Store jest demo ? EDIT: Ehhhh tylko dla PS Plus, wiec sobie nie sprawdze. W ogole jak mozna dawac dema tylko dla posiadaczy abonamentu PS Plus ?! - porazka. Demo jest normalnie w store w zakładce dema, więc nie wiem jak mogłeś nie znaleźć i dlaczego napisałeś, że tylko dla plusowiczów Jako laik w kwestii D3 powiem (nie grałem w 3 na PC, a wcześniej tylko w świetną jedynkę - dwójka mnie ominęła), że grało mi się świetnie. Na samym początku średnio mi podeszło i już chciałem wyłączyć demo, ale po chwili zacząłem się rozkręcać i nawet nie spostrzegłem kiedy na zegarku była 3cia w nocy Dawno się tak nie wciągnąłem w grę, a jest tutaj syndrom - jeszcze tylko chwilę, jeszcze tylko ten poziom, także dobrze to świadczy o tytule. No, a dziś wieczorem partyjka multi z kobietą - będzie ogień Demo bardzo długie, aż sobie pomyślałem, ze przez pomyłkę wrzucili calaka Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Wyciekło pełno informacji o dodatku Reaper of Souls, w tym zakończenie Crusadera (jaka ta fabuła jest głupia xD): LINK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 ała... no słabo troche. i rezczywiscie jest zakończenie. kto wrażliwi niech nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Demo jest normalnie w store w zakładce dema, więc nie wiem jak mogłeś nie znaleźć i dlaczego napisałeś, że tylko dla plusowiczów Normalnie - jak wchodzilem rano na zagraniczny PSN z przegladarki to bylo tylko dla PS Plus i tyle. Edytowane 13 Września 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Blizz zamyka AH calkowicie http://ow.ly/oX8Xg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 No i pięknie. W końcu. Sam za bardzo sie w AH wciągnąłem zamiast skupić sie na grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Chciałbym zobaczyć teraz minę Jaya Wilsona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 FU.CK YEAH!!! Najlepszy news jeśli chodzi o Diablo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 TAK!!! A to, że AH znika w marcu, może oznaczać nadchodzący niedługo później patch 2.0 i dodatek ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Co złego było w AH? Można było zaopatrzyć sie w kupę dobrych rzeczy bez konieczności spamowania trade chatu. A dzięki RMAH w pierwszych miesiącach jego funkcjonowania wielu osobom zwróciła sie kwota, która wydali na grę. Zobaczycie jakie teraz płacze i przekręty bedą jak będziecie chcieli handlować bezpośrednio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Mam tylko nadzieje że po zamknięciu AH nie będzie tak jak w konsolowej wersji z duplikatami. Bez AH trudniej będzie Blizzowi monitorować ekonomie gry a ludzi którzy robią fake rollback'i nie brakuje. Z drugiej strony zapowiedzieli mase usprawnień naprawiających grę w dodatku więc może i to zrobią z głową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Możliwość zakupu itemków za prawdziwą kasę w grze, w której chodzi o zdobywanie itemków, to było wypaczenie od samego początku. Nie dziwię się, że tylu ludzi tak hejtowało te Diabolo na PC. Mam nadzieję, że L2.0 trafi szybko na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi