Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Sephi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

niech dadzą coś takiego na pc :P pamietam na początku premiery d3 na pc legendy  dropały głównie z skrzyń i beczek :D

Gość Orzeszek
Opublikowano

0_0 co za staty + 3 miejsca na gemy. niech już wrzucą loot 2.0 na pc

Opublikowano (edytowane)

Ja yebie, gra dopiero wyszla, a kolo ma taki gear, ze mi kopara opadla - TRZY sloty w broni, same legendy i pierscien piekielnego ognia. Nie mowiac ze juz ma 60 i pare paragonow.

Edytowane przez genjuro
Opublikowano (edytowane)

Ja yebie, gra dopiero wyszla, a kolo ma taki gear, ze mi kopara opadla - TRZY sloty w broni, same legendy i pierscien piekielnego ognia. Nie mowiac ze juz ma 60 i pare paragonow.

to hacker. A jakby ktoś nie ogarnąłe tego filmiku. Nie ba broni z 3 slotami i Azurewrath (jego broń) nie rolluje takich statystyk.

Indigo Montoya (jeden ze streamerów D3 z PCta) ma już 100 paragon. Zgadnij jak go nabił :P

Edytowane przez Adi_TEAM LBN
Opublikowano

Wlaczylem sobie demo na ps3 i nawet nie dotarlem do krola szkieletow ( zakladajac ze jest to to samo demo co na pc beta). Specjalnie wzialem klase wizzarda, bo chcialem sprawdzic klase ranged na padzie. I co moge powiedziec? Slabo. W sensie targetowania i szybkiej reakcji. Nie wiem, moze to kwestia przyzwyczajenia, ale po setkach godzin na pc, nie wyobrazam sobie tutaj walki z elitami na inferno ( tajemne, szybkosc, bezczeszczyciel lub stapianie - to takie combo na szybko), gdzie liczy sie szybkie atakowanie celow podczas ucieczki. Szkoda ze nie dali DH w demie, bo chetnie bym zobaczyl jak sie rozklada pulapki na padzie.Na pc jest bardizej czytelny interfejs, zarzadzanie inventory. Jedyne plusy konsolowej wersji to chyba offline i brak ah. Pod wzgledem graficznym, obie wersje sa dla mnie  identyczne. Mimo wszystko polecam jednak wersje PC, jak ktos nie gral

Opublikowano (edytowane)

To na Playstation Store jest demo ?

EDIT:
Ehhhh tylko dla PS Plus, wiec sobie nie sprawdze. W ogole jak mozna dawac dema tylko dla posiadaczy abonamentu PS Plus ?! - porazka.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

To na Playstation Store jest demo ?

EDIT:

Ehhhh tylko dla PS Plus, wiec sobie nie sprawdze. W ogole jak mozna dawac dema tylko dla posiadaczy abonamentu PS Plus ?! - porazka.

Demo jest normalnie w store w zakładce dema, więc nie wiem jak mogłeś nie znaleźć i dlaczego napisałeś, że tylko dla plusowiczów ;)

Jako laik w kwestii D3 powiem (nie grałem w 3 na PC, a wcześniej tylko w świetną jedynkę - dwójka mnie ominęła), że grało mi się świetnie. Na samym początku średnio mi podeszło i już chciałem wyłączyć demo, ale po chwili zacząłem się rozkręcać i nawet nie spostrzegłem kiedy na zegarku była 3cia w nocy :) Dawno się tak nie wciągnąłem w grę, a jest tutaj syndrom - jeszcze tylko chwilę, jeszcze tylko ten poziom, także dobrze to świadczy o tytule. No, a dziś wieczorem partyjka multi z kobietą - będzie ogień  :diablo:

Demo bardzo długie, aż sobie pomyślałem, ze przez pomyłkę wrzucili calaka ;)

Gość Orzeszek
Opublikowano

ała... no słabo troche. i rezczywiscie jest zakończenie. kto wrażliwi niech nie zagląda

Opublikowano (edytowane)

Demo jest normalnie w store w zakładce dema, więc nie wiem jak mogłeś nie znaleźć i dlaczego napisałeś, że tylko dla plusowiczów ;)

Normalnie - jak wchodzilem rano na zagraniczny PSN z przegladarki to bylo tylko dla PS Plus i tyle.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Co złego było w AH? Można było zaopatrzyć sie w kupę dobrych rzeczy bez konieczności spamowania trade chatu. A dzięki RMAH w pierwszych miesiącach jego funkcjonowania wielu osobom zwróciła sie kwota, która wydali na grę. Zobaczycie jakie teraz płacze i przekręty bedą jak będziecie chcieli handlować bezpośrednio.

• Minusik 1
Opublikowano

Mam tylko nadzieje że po zamknięciu AH nie będzie tak jak w konsolowej wersji z duplikatami. Bez AH trudniej będzie Blizzowi monitorować ekonomie gry a ludzi którzy robią fake rollback'i nie brakuje.

Z drugiej strony zapowiedzieli mase usprawnień naprawiających grę w dodatku więc może i to zrobią z głową.

Opublikowano

Możliwość zakupu itemków za prawdziwą kasę w grze, w której chodzi o zdobywanie itemków, to było wypaczenie od samego początku. Nie dziwię się, że tylu ludzi tak hejtowało te Diabolo na PC. Mam nadzieję, że L2.0 trafi szybko na PS3.