SzewczykDratewka 202 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Możliwość zakupu itemków za prawdziwą kasę w grze, w której chodzi o zdobywanie itemków, to było wypaczenie od samego początku. Nie dziwię się, że tylu ludzi tak hejtowało te Diabolo na PC. Mam nadzieję, że L2.0 trafi szybko na PS3.dalej itemy będą leciec za prawdziwą kasę tyle, że poza grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Możliwość zakupu itemków za prawdziwą kasę w grze, w której chodzi o zdobywanie itemków, to było wypaczenie od samego początku. Nie dziwię się, że tylu ludzi tak hejtowało te Diabolo na PC. Mam nadzieję, że L2.0 trafi szybko na PS3. Loot 2.0,oraz dodatek narazie nawet nie jest w planach na konsole,ale i tak konsolowcy maja lepiej,bo przynajmniej już mają jakąś jego namiastkę.Na PC będzie pewnie pod koniec 1 kwartału lub na początku drugiego 2014. Edytowane 18 Września 2013 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) poipiera likwidacje AH, niech dadzą lepszy loot i będzie git. no i dodatek tez niech bedzie w marcu. blizzz plizzz update: nie wiem o co kaman dzis wypadło mi 8 legend z czego 5 wciagu jednej gry z czego dwie naraz i z czego każda jest warta gruby hajs. POZA KONTROLOOOO. dps dzisiaj miw sie podniósł + 15000dmg Edytowane 28 Września 2013 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) Reaper of Souls także na PS4, ani widu o PS3. Fajnie. http://blog.us.playstation.com/2013/10/17/diablo-iii-reaper-of-souls-confirmed-for-ps4-playable-at-blizzcon/ Miałem nosa że dałem siana na PS3. Edytowane 17 Października 2013 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 E tam, na początku podstawka też nie była zapowiedziana na wszystkie platformy. Ja tam jestem pewien, że będzie, bo dlaczego nie miałoby być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Messer, serio myślisz, że nie wyjdzie na obecnych konsolach? Tak jak pisze Krukx2, pomijając już chociażby fun fact, że gry w ogóle nie miało nawet być na X360. Edytowane 18 Października 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) To tak jakby ogłosili, że następny patch wyjdzie tylko na PS4. Gra już jest skonwertowana na konsole, więc dodatek bankowo się pojawi. Wcześniej czy później. A właściwie "Soon™". Edytowane 18 Października 2013 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Troche szkoda, ze go normalnie do gry nie dali, zostawili sobie na DLC zeby pozniej kasowac $$$. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Ciekaw jestem ile będzie kosztować, było w tej kwestii coś komunikowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Nom, też mnie to ciekawi. Na PC podobno ma być $30, ale tam dodatek wnosi ciut więcej do gry, my na konsolach część bajerów jak loot 2.0 czy nowe UI mamy. Byłoby super, jakby ostatecznie zawołali 49 zł albo mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Nom, też mnie to ciekawi. Na PC podobno ma być $30, ale tam dodatek wnosi ciut więcej do gry, my na konsolach część bajerów jak loot 2.0 czy nowe UI mamy. Byłoby super, jakby ostatecznie zawołali 49 zł albo mniej. Na konsolach to nie jest loot 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Raven, na konsoli to masz zwykłą zmianę w ilości/jakości itemków, czystą statystykę, nie loot 2.0 ( o ile rozumiemy to samo przez to słowo ). Na PC z mobka wypada 5 szitów, na konsoli 1 ale za to ciekawszy, że warto się schylić i zobaczyć, a nie jak na PC że ktoś robi rajd i nawet nie podnosi 1 itemu. Loot 2. 0 polega m in. na nowych, ciekawych pasywkach broni, customizacji, re - rollu, no i przede wszystkim na itemach z ciekawymi statystykami. No i skończy się inteligencja +500 w pasie tylko dla barba Blizz ogólnie chce rozwalić dominację WW barba, CM wizza i dają masę nowych itemków, z nowymi pasywkami. Dlatego nie ma nic o PvP w dodatku, oni kompletnie zmieniają system, by ludzie kombinowali z buildem, ze skillami, np. by typowy wizz nie został rozwalony 1 ciosem elity na mp 10, żeby gracze zaczeli myśleć cokolwiek, Jest zero balansu, ale za to będzie zabawa ! Skończą się czasy że ktoś z buildem za euro będzie stał i nic, tylko klepał miniony i lał ciepłym moczem na trucizny, cc, i inne takie. Edytowane 18 Października 2013 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 30$ to stanowczo za dużo biorąc pod uwagę, że gra dodaje właściwie jeden Akt. Startowa cena 20$ i można pomyśleć, a jak nie to się poczeka do jakiś promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 To jest Blizzard, dodatek bedzie kosztowal klasycznie na PC w granicach 140zl, na konsoli zapewne wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 nie wiem skad macie te ceny na pc, dodatek będzie za 129,90 w ludzkixh sklepach pewnie do wyrwania 99-109zł w premiere i dodatek daje coś wiecej niż jeden akt, jak np loot runy, bounty'sy,devils handy i tam coś jeszcze więc dodatkowe TRYBY GRY, oprócz tego laddery i wsparcie klanowe, dodatek wprowadza duże zmiany w mechanice gry, przemodeluje poziom paragonów i da capy na staty. przed tym patche wywalające AH i loot 2.0 zmian jest na tyle dużo, że to właściwie dostaje dwie odmienne w mechanice gry. i tak wiem mogli to dac darmowym paczem albo wydać produkt kompletny i nie liczyć sobie za to 129zł. ale mówienie ze jeden akt i jedna postać to tylko to w dodatku jest suabe. chyba ze ktoś kupuje diablo dla fabuły Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Gracie jeszcze? Ja dzisiaj 50 lvl (barbarian) wbijam i ruszam z piekłem. Jak by ktoś chciał pogrindować, powymieniać się itemami to ślijcie zaproszenia na PSN: fruitpandaa e: aha ogarnia ktoś dual wield? Wczoraj założyłem dwie legendarne jednoręczne bronie i miałem mniejszy dps niż w przypadku jednej broni + tarczy. Coś pozmieniali w tej kwestii? Bo z tego co kojarzę jak na pc grałem nie było takich akcji Edytowane 21 Października 2013 przez teddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) nie wiem skad macie te ceny na pc, dodatek będzie za 129,90 w ludzkixh sklepach pewnie do wyrwania 99-109zł w premiere i dodatek daje coś wiecej niż jeden akt, jak np loot runy, bounty'sy,devils handy i tam coś jeszcze więc dodatkowe TRYBY GRY, oprócz tego laddery i wsparcie klanowe, dodatek wprowadza duże zmiany w mechanice gry, przemodeluje poziom paragonów i da capy na staty. przed tym patche wywalające AH i loot 2.0 zmian jest na tyle dużo, że to właściwie dostaje dwie odmienne w mechanice gry. i tak wiem mogli to dac darmowym paczem albo wydać produkt kompletny i nie liczyć sobie za to 129zł. ale mówienie ze jeden akt i jedna postać to tylko to w dodatku jest suabe. chyba ze ktoś kupuje diablo dla fabuły Część z tych rzeczy można wprowadzić zwykłym patchem, nie popadajmy w paranoję, że za wszystkie zmiany trzeba płacić. Biorąc pod uwagę, co oferuje pełna wersja za 170 zł, to kupowanie takiego dodatku za 100-130 zł trochę mija się z celem. Przynajmniej dla mnie. Edytowane 21 Października 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 nie wiem skad macie te ceny na pc, dodatek będzie za 129,90 w ludzkixh sklepach pewnie do wyrwania 99-109zł w premiere i dodatek daje coś wiecej niż jeden akt, jak np loot runy, bounty'sy,devils handy i tam coś jeszcze więc dodatkowe TRYBY GRY, oprócz tego laddery i wsparcie klanowe, dodatek wprowadza duże zmiany w mechanice gry, przemodeluje poziom paragonów i da capy na staty. przed tym patche wywalające AH i loot 2.0 zmian jest na tyle dużo, że to właściwie dostaje dwie odmienne w mechanice gry. i tak wiem mogli to dac darmowym paczem albo wydać produkt kompletny i nie liczyć sobie za to 129zł. ale mówienie ze jeden akt i jedna postać to tylko to w dodatku jest suabe. chyba ze ktoś kupuje diablo dla fabuły Część z tych rzeczy można wprowadzić zwykłym patchem, nie popadajmy w paranoję, że za wszystkie zmiany trzeba płacić. Biorąc pod uwagę, co oferuje pełna wersja za 170 zł, to kupowanie takiego dodatku za 100-130 zł trochę mija się z celem. Przynajmniej dla mnie. To co oferuje "pełna wersja" (jeśli tak to można w ogóle nazwać) za 170 zł, to dużo dużo mniej, niż to co oferuje D2 za <50zł. Z obecnych (niepełnych) informacji na temat RoS wynika, że wraz z tym dodatkiem otrzymamy pełnoprawne Diablo w takiej formie, w jakiej powinno ukazać się 1,5 roku temu. O tym, jaki ta marka ma potencjał świadczą dla mnie zachwyty nad obecną, biedną wersją ludzi, którzy nie mieli nigdy styczności z tą serią Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ale Diablo 3 wciąga, aż nie chce mi sie odpalac multi w GTA V, gram barbarzyńca, na początku nie mogłem sie zdecydować kim grać wiec na zmianę grałem łowca demonów i barbarzyńca:) Jak skończę na konsoli to cos czuje ze na pc ponownie skończę d2 z high res patch Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Mega gra, czekalem na wersje konsolowa od premiery na PC, zagrywam sie od niedzieli, nawet zrobilem sobie przerwe od GTA V, w Diablo 3 gram w CooP'a na jednej konsoli - super sie gra ! Bardzo dobrze rozwiazali sterowanie na padzie, jedyny minus to wybrakowana instrukcja obslugi i slabe, a raczej brak tutoriali w grze. Najwieksza growa premiera ostatnich lat na rynku PC w koncu trafila na konsole i do tego jest jeszcze lepsza od pierwowzoru ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Diablo 3 akurat jest proste jak drut jeśli chodzi o mechanikę, tutorial by trwał z 40 sekund Takie Torchlight na chwilę po zakupie odpaliłem i wydawało mi się dużo bardziej skomplikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Rzeczywiscie bo prezciez gry tego typu nie potrzebuja tutoriali bo i po co, nie ma tam zadnych itemow, ekwipunku, modyfikacji broni - wogole jak Angry Birds. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ale przy wszystkich itemach, modyfikacjach itp. jest w okienku wszystko ładnie rozpisane. Tutorial by chyba polegał na tym, że "pacz tu jest wszystko napisane" Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 gram od jakiegoś czasu jak znajdę wolną chwilkę i owszem gra się zayebiście, ale jak robię dłuższe posiedzenia to do głowy wpadają myśli, że to tylko taka tępa wyrzynka stworków trudna platyna jest w tej grze? ile trzeba razy ją przejść? na razie cisnę mnichem i łażąc na normalu z templariuszem jestem prawie nieśmiertelny, ciekawe co będzie na wyższych poziomach, bo jakoś nigdy nie byłem fanem gatunku i z tego typu gier ukończyłem jedynie za małolata Diablo i Diablo II Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 ej idźcie do tematów konsolowych, serio ;/ ja tu licze na jakieś info ze juz loot 2.0 wpada a wy o platynkach gadacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi