Xord 50 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Za około 2h będę wiedział czym się tu zachwycacie bądź Diablo mnie odrzuci Pocinąłem osiągnąłem poziom 4 przeszedłem tego złotego szkieleta w katedrze i wróciłem do miasta było przednio jak na 1 raz było nawet zaje$5566. Niestety obowiązki wzywaja i czas porobić zakupy jeszcze więc nie mam na razie czasu ale przysiądę bo naprawdę aż chce się pykać . Textury na wysokich natężenie obiektów średnie oglónie na ładnych detalach idzie mi gra i chodziła płynnie jak masełko. Moja ocena to po tych kilkunastu minutach jakieś 8.5 ale fakt za mało grałem by cos więcej powiedzieć ale pierwsze wrażenie pozytywne jak na grę typowo PC. Edytowane 23 Grudnia 2013 przez Xord Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Pierwsze wrażenie o tak to jedna z tych gier, grasz grasz i mówisz co za giera ( ja tak miałem od razu mówię d2 przespałem!) mi osobiście d3 strasznie się spodobało na tyle, że 6 miechów grania zleciało na momencie.Były wzloty i upadki, rzyganie ciągle tym samym, ah które mocno zniszczyło grę etc, teraz ?? znowu nuda trzeba czekać na dodatek. Ty zaczynasz w idealnym momencie, masz do zrobienia 60 lvl plus 100 paragonów, czasu brak więc spokojnie będziesz to robić do wydania dodatku. ps Za mną parę godzin z betą RoS'a, już teraz z samego item dropu i rollowania afixów mój monk z 250k dps osiągnął 660k ! Edytowane 23 Grudnia 2013 przez Soul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jak wychodziło Diablo 2 nie miałem komputera a o konsoli marzyłem wówczas byłem dzieciakiem może nie najmłodszym ale jednak. Teraz mam i to i konsole ba nawet zdaje się ..5-6 konsol ogólnie. 3 handheldy i 3 stacjonarki tak ale mowa o Diablo zatem gra mi się spodobała i fulla mam na wish liście by sobie po ciukać nieumarłych ah. Zauważyłem że można walić headshoty Moja postać nazywa się niewybrednie mianowicie jest to laska o dźwięcznym imieniu Herta. Z założenia miała być s%& więc tylko takie imię przyszło mi do głowy. Bardzo fajna gra taka odstresowująca. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Trzeba było zacząć grać po premierze, gra miała wtedy specyficzny urok. Problemy z połączeniem, piekło na inferno. Teraz to jest fejsbukowa gierka, nie Diabolo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Kusi mnie PC-towa wersja, ale niezmiennie odpycha mnie jej cena. Mam wersję na PS3, ale to nie jest to samo - mimo fajnego lootu gra odstaje mocno pod względem graficznym, a nie ukrywajmy, to jak ciała latają i walczymy z całym ekranem przeciwników dodaje grze kopa . Czy cena może w najbliższym czasie spaść czy nie należy się cackać i można brać od razu, bo przez dłuższy czas nic się nie zmieni? Czy może czekać do premiery dodatku? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 cena jak zawsze gier od blizzard trzyma poziom wiec watpie zeby spadla, jak nie masz duzego cisnienia to poczekaj na dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Jesli chcesz kupic Diablo 3 na PC to zrob to teraz , ponieważ do czasu wyjścia dodatku wbijesz sobie 60lvl i pare paragonów i przytulisz dodatek z otwartymi rękoma Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Krzysztof Tomczak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 A jak Blizz robi z dodatkami? Jak wyjdzie to będą jakieś tańsze bundle czy mogę zapomnieć i jeśli liczę na to, że wyrwę grę taniej to mogę zapomnieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Kup sobie same kluczne na PC zawsze taniej. W wypadku Diablo dodatku i Blizz to marne szanse ze to bedzie tansze niz kupienie kluczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ktoś zamierza kupować dodatek w wersji CE? Patrzę po sklepach (Ultima, muve etc) i nigdzie nie widzę możliwości pre-ordera obecnie. Czyżby tylko Amazon? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jeśli będą takie jaja jak przy premierze podstawki to w Polsce nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Jeśli będą takie jaja jak przy premierze podstawki to w Polsce nie kupisz. Problem w tym, że nie da się nawet zamówić. Na Amazon.uk jest w cenie 330 zł co jest trochę chore, bo u nas to będzie kosztowało podobnie jak HotS, a ten był w okolicach 220-240 zł chyba. Dwa, widząc ile osób się zawiodło na D3 miałem nadzieję, że nie powinno być problemów ani trochę. Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 http://sklep.gram.pl/pc/diablo-iii-reaper-of-souls-edycja-kolekcjonerska.shtml ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Danke :* Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 da rade jeszcze gdzies to zamowic po za gram i ultima? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 niezbyt ciekawa ta limitka. zwykla wersja jest za ile? stronki mam w robocie poblokowane nie moge sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) @MichAelis Ale Ultima ma napisane ze brak dostaw i nie wiadomo kiedy będzie i w ogóle nie mam buttona by zamówić, ot po prostu istnieje "page gry" i tyle. Tak samo jak istnieje od kolekcjonerki D3 samego. Faktycznie, już się da. niezbyt ciekawa ta limitka. zwykla wersja jest za ile? stronki mam w robocie poblokowane nie moge sprawdzic Najtaniej w necie widziałem pdst wersję za 104 zł. Normą jest koło 119 zł. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Taka ciekawostka http://www.youtube.com/watch?v=1c9UDdnCpro#t=73 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Ma ktoś z Was dostęp do bety RoS i by był chętny sie podzielic? Mogę dać dostęp do bety Hearthstone Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Krzysztof Tomczak Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Możesz dać dostęp do otwartej dla każdego bety? Masz gest! Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Myślałem że nadal jest zamknięta, ah Ci użytkownicy zawsze uszczypliwi.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 https://twitter.com/Alex_Mayberry/statuses/438139668219957249 jutro pacz 2.0.1! na pc, of korsz Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Dlaczego ten dodatek taki drogi . Chętnie bym sobie kupił PCtowe D3, bo z dodatkiem i patchem 2.0 blaszana wersja wydaje mi się dużo lepsza od konsolowej, tylko ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 marzec to morderstwo dla portfela >.> znowu muszę kupić w jeden miesiąc 5 gier potem następny interesujący tytuł za pół roku. co do wersji konsolowej myśle że nabęde w promocji (ps4). uwielbiam blizzarda. lubie rano grać, bo gimbaza w szkole, a u blizzarda zawsze rano musi być przerwa techniczna Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Z okazji patcha 2.0.1 i dodaniu obsługi klanów, postanowiłem założyć klan oraz społeczność "Forum PSX Extreme" (tag: FPE). Do znalezienia w wyszukiwarce w D3. Ktoś, kto gra często niech się zgłosi, to dam uprawnienia moda. Edytowane 26 Lutego 2014 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi