Ader 383 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Więc tak... Przed patchem miałem kilkaset godzin gry,niezłego mnicha którym farmiłem na mp8 - podkreślam farmiłem,a nie,że nie ginąłem.Mój kolega natomiast miał tych godzin kilkadziesiąt i przeciętnego wizarda(nawet paragon ma niski 45),który beze mnie już na mp5 zdychał co kilka sekund. Może mi ktoś wytłumaczyć co się zmieniło,że nagle on na torment 1 idzie jak przecinak,nie schodzi mu nawet energia na tych zielonych glutach,a ja się męczę i potrafię paść?Do tego mam wrażenie,że mnich jest wolniejszy niz kiedyś. Myślałem,że na torment 2-3 spokojnie będę mógł grać,tymczasem po patchu mój mnich wydaje się beznadziejny i przyjmuje dmg gorzej niż wizard. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja dawno nie grałem i jak wczoraj odpaliłem, to nie mogłem zabić Butrchera, bo włączała się podłoga ;( Na Torment 1. Ale ze skrzynki wypadł mi legendarny mieczyk! Czy ktoś wie jak/gdzie się tu farmi przedmioty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 mnich dostał niezłego nerfa na szybkość ja śmigam na torment 2 jak przecinak a w normalnym diablo padałem jak mucha na mp8 pierwsze co trzeba zrobić to itemy z ekwipunku które można u kowala na nowo stworzyć z nowymi statsami, dmg wzrósł mi +20% za 3 itemy oprócz tego jest nowa "zdolność przedmiotów" jak np: +20p% do obrażen od ognia + 15% obrażeń do zdolności XXX trzeba to skombić ze sobą. tak mój mnich z tym medalionemhttp://eu.battle.net/d3/pl/profile/orzeszek87-1295/hero/547808 dostał po nosie dmg (poprzedni amulet wiekszy dmg) ale za to krytyki wpadają po 2miliony dmg zobaczcie swoje umiejętności na runach macie "kolorki" żywiołów, dobierzcie,wycraftujcie itemy pod umiejętności i będzie szło. co do farmienia, jest mój wpis w innym temacie są runy minutowe po skrzyniach i wypadają cuda Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ogólnie gra się teraz jeszcze łatwiej niż wcześniej co już całkiem wypacza sens grania w Diablo bo i tak dość szybko będziemy wszystko facerollować. Ja jednak zostanę przy Path of Exile. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 wypadł mi berdysz króla krów strzela mlekiem i przyzywa krowy, słabe staty ale i tak bekowo Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 No wrocilem do grania po roku prosciej jest. Ta udreka to jaki odpowiednik sily potworow? Dziwne czasy mam gry postaciami, jakby sie poresetowaly, barbem ktorym gralem z 60h mam 8h, a czarodziejka na 37lvelu mam 15. dziwna sprawa. Co sie zmienilo w ciagu roku, pamietam ze mialo nie byc warto inwestowac w znajdowanie magicznych przedmiotow? Wywalic kamienie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 przemodelowali cały system poziomu trudności, przy poziomie udręka masz jeszcze suwak na dole odpowiedzialny jeszcze za powera od 1 do 6. zmieniło się wchooj dużo: najważniejsze jest przemodelowany poziom paragonów, loot 2.0 (lepszy drop i crafting) nowe itemy legendarne i sety z "super zdolnościami" MF w itemach ma być usunięty z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Czyli tylko zostanie mf z poziomów mistrzowskich? Crafting juz jest bo nie mam w miescie tej laski? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 crafting w sensie kowal, teraz są lepsze staty w itemach, z poziomów mistrzowskich tez nie ma MF. mam monka na 60lvl paragon 64lvl mf mam 0 słownie zero, a juz wydropiłem z 10 legend od pacza opłaca się stukać w beczki i skrzynie, tłuczemy mid bossów (mahda, król szkieletów) i inne fioletowe stwory. z króla szkieletów na 10 runów wypadła mi 6 razy legenda z czego 3 runy były dziś rano i nic nie dropneło (nerf?). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Wypadły mi nowe gacie z setu inny i magefist z 20% do obrażeń od ognia,od razu gra się zmieniła diametralnie,wytrzymałość wzrosła o 300 tysięcy i generalnie czuje się jakby dopiero co kupił grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A mi czarce zabrali critical mass i nie wiem jak grac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 To ten nowy paragon system jest juz w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 jest. dzisiaj szał pał z 8 legend mi dropneło znowu chce sie grać i zbierać ekwipunek, a możliwości kombinacji jest multum, dodali tonę nowego sprzętu i "magicznych zdolności" i z bananem sie bije stwory. nie mogę sie doczekać dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 To instaluje, dobije troche leveli zanim dorwe sie do crusadera. Masz cos fajnego dla witch doctora? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Niestety,nie można przekazywac sobie legend,chyba,że dropnęły podczas wspólnej gry.Są przypisane do konta. Ale graj,ja po pierwszych 2 godzinach i 4 legendach wymieniłem część sprzętu i zmieniłem cały build Edytowane 1 Marca 2014 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Z tego co pamietam to mialem witcha pod summony, z nastawieniem na hp regen. Musze ogarnac co sie pozmienialo. Level cap wzrosnie dopiero razem z dodatkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Kurde, zachęciły mnie zmiany w grze do powrotu po roku przerwy. Chyba też zrobię sobie nową postać. Ktoś jest chętny do wspólnego grania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 w weekend napyerdalam opór Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Pieknie jest. Na luziksie sobie pykam i w 2h pol gearu zmienilem i nawet legendy leca. Tak powinno byc od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Całkiem grywalne się zaczyna robić to diablo.Szkoda że po premierze gra tak nie wyglądała. Jednak wezmę dodatek skoro Dark Souls na pc opoznione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Gold w ogóle bedzie przydatny po zamknieciu domu aukcyjnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 tak, gold będzie głównym "składnikiem" do zaklinania itemów u wieszczki, no i ceny tworzenia gemów pójdą w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Polecam farmić ile się da,do 24 marca bonus +50% do expa,idze paragon jeden za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Pogralem chwile wczoraj i musze przyznac ze z itemami jest tak jak na ps3. Od pr2miery powinni to zrobic w ten sposob a nie jakies (pipi)ane AH Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Teraz gra nie stanowi żadnego wyzwania. Byle oferma może przejsc wymaxowane inferno przeznaczając na to góra tydzień kompletowania gearu. Nie ma IMO sensu grać do premiery dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi