ornit 2 938 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Mi sie wymiotować chce jak w to gram. Ograniczylem ilośc detali ale te błyski tak dają po oczach, że napad padaczki jest blisko. Ktoś ma jakiś sposób na długie sesje bo chyba bede sie musiał zaopatrzyć w jakiś filtr albo przyciemnic obraz w monitorze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Zmienić klasę na Barbariana A tak serio, nie wiem czy w D3 jest opcja zmniejszenia Particles. Bo detale detalami ale to owe particle Cię bolą. Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Dobra. Podwojny exp dzisiaj od 17 do 5tej rano w pon. Dzisiaj bedzie yebane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) O tak. Edytowane 4 kwietnia 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 To teraz będą robić takie "exp weekendy" jak w shooterach albo f2p MMO? Mi tam pasuje ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Nawet nie zauważyłbym gdyby nie chat forumowy Super sprawa,oby tak robili częściej,mogli by też dawać jakieś bonusy do legend od czasu do czasu na jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) Z legendarnych wypadły mi ten topór 2h co wywołuje krwawienie z 2,5k dps z 63lvl oraz miecz (trafił się z socketem) 2h z szansą na przyzwanie demona z 70lvl również z 2,5k dps...wtf? Głównie to sama broń mi leci. z INT oczywiscie edit: nie zauważyłem ale Skorn też na 70 lvlu. We własciwosciach ma obniżone wymagania o 7 leveli... Edytowane 5 kwietnia 2014 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=6hcjNaLY_JQ Ktoś tutaj narzekał na tłumaczenie, w angielskim też jest bekowo ;D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Ornit jestes w klanie jakims? Dawaj do ppe do Nas Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Dokładnie, jeśli mało Ci np. Console Wars to jeszcze podczas wyrzynania demonów możesz sobie poczytać . Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Dzięki ale ja bezklanowy mam takie chwilowe zajawki - dzisiaj gram jutro już mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 *sępi o gemy * Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Misiaczki, Diablo 3, tylko PC, czy warto zainteresowac sie wersja na PS3? I czy w koncu po tych wszystkich patchach jest porownywalny do legendarnej dwojki czy nadal lipa? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) Po patchach i dodatkach jest zaje,biście. W dwójkę nie grałem, ale swoje wrażenia z trójki na PC oraz porównanie do wersji PS3 (obie przeszedłem, choć wiadomo, na te gry jedno przejście to nic) opisałem na kilku ostatnich stronach tego tematu, polecam . Edytowane 4 kwietnia 2014 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 To forumek ma klan? Jaka nazwa? No i warto brać dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Gra kozacka po patchach ale z diablo 2 nawet nie ma prawa się równać.Zupełnie inna gra ale warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Ok, dzieki to sciagne sobie startera i obczaje co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 Szukam jakiegoś fraj.... uhm, przyjaciela który posiada w stashu stare gemy, pre RoS. Mam na myśli wszystko pomiędzy Square XXX i Radiant Star XXX. Jeżeli takowa kochana dusza istnieje na tym forumku to prosił bym bardzo o PW na forum :* Do czego to w ogole? Bo mam w tym kształcie ponad 150 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 (edytowane) Mam wersje diabolo 3 na pc od premiery.Zagralem raz zabilem diablo na srednim i nie wlaczylem do dzisiaj.Cos chyba duzo pozmienili,bo loot jest taki sam jak na ps3.Pamietam jak na poczatku nic nie wypadalo mi na moja klase.Gralem hunterem a itemy pod warka albo szamana wypadaly. Teraz jest jak na konsoli zawsze item wypada pod ciebie.Gram huntem na hardzie i 10 min mam prawie caly zolty gear a wczesniej chyba bym zbieral pol dnia. Edytowane 5 kwietnia 2014 przez KarolFanbojSony Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 Jest wręcz lepiej jak na konsoli, bo loot 2.0 ma kilka innych bajerów jeszcze względem konsoli, która ma coś określanego jako loot 1.5 . Gra jest zupełnie odmieniona, teraz sam znajdujesz wszystko, nie kupujesz z AH. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 hmm, pogralem chwile w startera, uratowalem Caina i w sumie gra sie w porzadku, ale nadal mnie jakos gra nie przekonala na tyle do siebie zeby kupic fulla... hm... Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 Dla mnie fajna gierka,ale po pograniu na wersji na padzie nie dam rady na myszce.Nie wygodnie mi sie gra,chociaz mam ta razer nage. Poczekam na wersje na ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 (edytowane) Na konsoli sterowanie jest dużo gorsze....w sensie precyzji poruszania się na konsoli jest to wszystko uproszczone. Także polecam się przełamać po za tym na pc nie ma tyle wałków Blizzard lepiej nad tym panuje. Edytowane 5 kwietnia 2014 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 A jak jest na konsolach z umiejętnościami i runami? Bo gdzieś czytałem, że niby uproszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2014 Tak samo jest, nawet masz dowolne przypisywanie jak na PC. Pisałem już czym się różni czyste D3 na PC od konsol: gorsza grafika, mniejsze mob density, loot 1.5 zamiast 2.0, sterowanie padem a nie myszką, lekko przystosowany interfejs do konsol. Prócz tego to jest praktycznie ta sama gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi