Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Sephi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przed momentem dostałem na wysokim legendarną kuszę która podniosła mi dmg o 53%, chyba wskoczę na expert bo już są na 2 strzały mobki, a  championi tylko ciut wytrzymalsi.

PS. Mam 50 lvl ale ten wysoki jak normal się zrobił :).

Edytowane przez Xord
Opublikowano

Ta gra zaczyna się momencie gdy Twoja postać osiągnie 70 poziom a Ty zaczniesz biegać po udręce, a póki co to czysty fun którym w żadnym wypadku nie należy się podniecać. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

Ciekawe z tymi tired rifts, kilka lvl za zrobienia zadania? Wtf? No i naprawiania monka ciag dalszy

Opublikowano

Chyba nie musze pisać że wysoki to żaden cyrk, ostatni etap przed walką zignorowałem i tak nie za bardzo podniosłem lvl do 57 a mam 56 i kilka baniek do następnego. Ciekawość mnie zjada jaki jest próg do 60 :) ale to wkrótce poznam. Było łatwo jak klejnoty porobiłem lepsze hmm nawet zbyt jak na normal.

Gość Orzeszek
Opublikowano

może na hardcorze gra, albo jakiś full retard. coś co sie przchodzi w godzine on robi tydzień :D pewnie umrze na zawał jak dojdzie do 70lvl i odpali rifta na t1

Opublikowano (edytowane)

polecam obczaić:

http://www.diablofans.com/

mnóstwo nowego info o 2.1 i nowe efekty specjalne itemów.

Szkoda tylko, ze mam prawa reke w gipsie i nie pogram przez długi czas...

Screenshot004.jpg

polecam też ten temat,na bieżąco ludzie piszą o zmianach w itemach i grze na ptr 2.1

http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/89772-patch-2-1-ptr-undocumented-changes

jeszcze filmik z treasure realm

Edytowane przez Ader
Gość Orzeszek
Opublikowano

jednak zrobili demona "chciwość" MEGA TO WYGLĄDA JARAM SIE DAWAC 2.1

Opublikowano

Monk dostał takiego buffa, że teraz z łapy wale po 33 banki xD

Opublikowano

Ale grasz na ptr czy jeszcze mówisz o bezpatchowej wersji?

PTR ofc