Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Featured Replies

Opublikowano

A teraz nie ma domu aukcyjnego, to jak ludzie kupują legendarne itemki? Czy to po prostu są przedmioty przypisane do konta?

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 267,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Diablo to bezsensowna siekanina, która starcza na jakiś tydzień grania. Nie wiem kto czeka na tą grę ale ja na pewno nie. Gdybym miał 15 lat to może zainteresowałbym się tym tytułem. Nie kręci mnie ku

• Haha, aż sobie włączyłem     <3

Opublikowano

Nie kupują,a legendarne są przypisane do konta,chyba,że grasz w party,wtedy masz 2 godziny by komuś z party dać przedmiot lub się wymienić.

Opublikowano

Tylko teraz w godzine mozesz kilkanascie legend wydropic.

Opublikowano

przez pierwszy tydzień można było pograc w błąd 3007. gra była niezbalansowana, pamiętam 2 akt i pierwsza wypuszczona osa na normalu składała całą drużyne na hita XD. ale i tak głównym złym był AH. teraz to zupełnie inna gra, czekam z pałą w ręku na nową zawartość.

w weekend planuje przynerdzić jezeli nie bede miał planów i na(pipi)iac paczki, potrzebuje nowy ring i amulet z gniazdem no i przy okazji natrzepać rify keys.

Opublikowano

ponoć ulubiona broń pod fire wizz. na ptr jest nerf na to

Piec

Przedmiot została przeprojektowany.
    Zwiększa obrażenia zadawane przeciwnikom elitarnym o 40-50%.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Wielce prawdopodobne,jeden z moich znajomych z d3 opłacił sobie studia z AH.Pokazywał mi ile zarabiał na tych transakcjach,masakra.

Opublikowano

Ktoś gra dzisiaj? Mam cały wolny dzien, można napyerdalac <3

Opublikowano

Ja gram, ale nie mam dodatku, gram czarodziejem i mam 50 level. Mój login to grzybiarz.

edit:

68 level, mam już dodatek

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

"Forum PSX Extreme" wbij do klanu lub podaj full nazwe konta :P

Opublikowano

Dzięki za boosta no i za RRoG :lol:

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Mam już dodatek, tyle że grałem sobie w akt drugi, szukałem każdą dziurę, mapkę odkrywałem na 100% (grałem po raz drugi, tym razem na ekspercie). Po zakupie dodatku od razu mam piąty akt :confused: Trochę biednie to rozwiązali, mogli jakoś poinformować i zapytać gracza, czy odpalić nowy akt. Trofea by mi wpadły za odkrycie wszystkich zwojów:/

Opublikowano

Przecież możesz sobie kliknąć "Ustawienia gry", wybrać po lewej w górnym rogu "Kampania" i na środku masz przycisk "Zmień" do wybierania aktu i questa w akcie :).

A do tego w dodatku w adventure mode masz mapę ze wszystkimi aktami i punktami kontrolnymi gdzie możesz sobie skakać do woli (chyba też da się w tym trybie zbierać zwoje i inne pierdy).

Opublikowano

mapa za kazdym razem sie "resetuje" poza waypoitami. nie trzeba lizac wszytsko na 100%

Opublikowano

Wiadomo,że wyjdzie w tym miesiącu,raczej jutro się nie pojawi,więc pewnie wypuszcza go w następną środę w EU.

Opublikowano

Panowie, wszedłem dziś na battlenet i widzę, że konto na PC mam zbanowane, da się coś z tym zrobić, czy raczej kaplica?

jCrQavK.jpg

Opublikowano

używałeś bota? serwis mają dość sprawny, więc możesz się odezwać jeśli jesteś czysty. Osobiście nie miałem takiej sytuacji.

Opublikowano

Da sie,nie wiem jak w przypadku diabaolo ale grajac w world of wacraft zrobilem sobie konto trail i napisalem do gma.

Ten oczywiscie mi odpowiedzial w jakis sposob dostalem bana itp.Jakis farmer golda wrypal mi sie na konto i ustawil sobie bota.

Ja na twoim miejscu pisal bym do Polskiego lub zagrnicznego supportu blizzarda.Przyszykuj sobie kopie danych osobowych,klucza gry,rachunek  zmiejsca zamieszkania.Oni to tak jakos wykryja,ze postac byla grana nie z twojego ip.

aha,jeszcze musisz znac odpowiedz na swoje pytania pomocnicze.

Jesli dasz im wszytskie dowody,te ktore napisalem wyzej na to,ze to jest twoje konto to jestem pewnien,ze konto ci odbanuja.

Edytowane przez KarolFanbojSony

Opublikowano

Nie używałem żadnego bota, nawet nie wiem skąd go wziąć i jak to działa :D Dawałem grę córce, żeby sobie pograła i widzę, że mam na tym koncie barbariankę na 60 levelu :shok:

Opublikowano

Jeśli córka nie leciała na bocie to pisz to supportu.

Opublikowano

Panowie, wszedłem dziś na battlenet i widzę, że konto na PC mam zbanowane, da się coś z tym zrobić, czy raczej kaplica?

jCrQavK.jpg

Prawdopodobnie Twoje konto zostało zhackowane i blizzard je zablokował.Nie powinno być większych problemów z odzyskaniem konta,musisz tylko podjąć odpowiednie kroki,czyli skontaktować się z blizzardem.