Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Sephi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

środa pacz w piątek nowy sezon. anyone?

Ja wracam do gry od tego patcha.Potrzebna mi przerwa od steam i H1Z1.Byłoby dobrze żeby ktoś miał pojęcie jakiekolwiek o tym patchu i buildach,bo ja od roku niemal kompletnie nie śledziłem tematu.

Gość Orzeszek
Opublikowano

z paczem jeszcze bardziej namieszaja w setach wiec i tak ludzie dopiero beda odkrywac najbardziej skuteczne miksy. z najwazniejszych nowosci jest zwiekszanie lvl legendarnych kamieni za hajs i potem przerabianie wysoko lvl kamieni na statystyki do starozytnych legend.

po ptr-ze narazie solo najwyzej w gr dotarł krzyzak na młotkach. Ader nie wiem czy grałes wczesniej ale ogarnij temat kostki kanaiego to jest spora nowosc

Gość Orzeszek
Opublikowano

Jeszcze Maus z swoją ekipą pewnie będzie więc chyba będzie spoko frekwencja

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

postanowione gram krzyżakiem pod kolce/młotki dziś wpadł build solo na gr 92.

ponoc gra sie tak
giphy.gif

Edytowane przez Orzeszek
Gość Orzeszek
Opublikowano

wd pod pety z tego co widze jest mało skuteczny na wyższych gr-ach 60+ teraz to tylko nietoperze, build pod kurczaka. Jak kiedyś Szaman był top dpsem tak teraz to tylko cc mu zostało

Opublikowano (edytowane)

wd pod pety z tego co widze jest mało skuteczny na wyższych gr-ach 60+ teraz to tylko nietoperze, build pod kurczaka. Jak kiedyś Szaman był top dpsem tak teraz to tylko cc mu zostało

to pogram sam, nie mam cisnienia na top buildy, gram tym co lubie :)

Edytowane przez Shen
Gość Orzeszek
Opublikowano

no nadal najbardziej destruktywny set pod 7-krotne uderzenie i wybuchającą dłoń, źle zbuffowali te sety. jak zwykle. bardziej mnie ciekawi ten set co powoduje ze, gdy sie nie ma zadnego innego setu na sobie to dmg +1000% na wszytsko xd tu mogą byc cyrki czuje

Opublikowano (edytowane)

Liczę, że Set małpy mimo wszystko będzie dawał radę+dzwonek i SS, jest build pod to o czym piszesz a dokładnie wszystko się opiera na tempest rush, ogólnie uliana mnie już znudziła :/

Edytowane przez Soul
Gość Orzeszek
Opublikowano

wkurza mnie to przeokrutnie, bo który to raz zmieniają sety iny od premiery? 6 czy 7? co pacz zmieniają balans i to co sie uzbierało idzie sie (pipi)ac. też te bonusy z dupy typu +10000000000% do dmg danej umiejki to taka bzdura totalna, zabiera fun grania skillami którymi sie lubi, gra narzuca mi styl grania a to tak w grze pokroju diablo nie działa.

Opublikowano

Wszystkim chętnych przypominam, że

został stworzony klan oraz społeczność "Forum PSX Extreme" (tag: FPE).

Do znalezienia w wyszukiwarce w D3. 

Dobra dziubki, wpisujcie tu swoje BattleTagi, ja będę edytował pierwszy post i robił update.

Qstom#1863

orzeszek87#1295

Szakir#2697

Ader#2359

akomary#2782

Welna#2429

puszkin#2271

CyberStonek#2195

Danielskii#2660

Ukyo#1315

harry#2725

Szark#2170

Bombay#2496

GAmblerWoW#2820

szpic#2404

BartizX#2903

Sergio#2900

Plamski#1426

Qvstra#1875

Pryxfus#2674

Velsu#2470

Widget#2505

brikp#1271

superment#1275

shoorykezu#2550

naps#2480

Raju#2589

Kamel#2128

kapuan#2994

Vril#2811

Szifu#1978

MichAelis#2217

saku#2785

Trendkiller#2683

Helaa#2435

LuckuLuck#2492

ravenravenpl#2481

Bansai#1616

Cosmos#2878

Ryhol#2765

Leo#2572

KKapol#2556

Wsio#2213

Xord#2440

• Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

set z nefrytowym żniwiarzem.

a dzisiejszy dzień to :obama: ekipa dopisuje 

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Dodawac mnie gdyby ktos cos potrzebowal (taxi, speed farma na questach lub oddech smierci na t10 : Ghouligh #2379

Szukam ludzi do grift lvl conajmiej 60 teraz (klejnoty musze ponabijac na 75).

Jak ktos jest z FPE to poprosic Orzeszka zeby dodal do klanu.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Ader też może dodawać do klanu jak coś, teraz mam niestety mały fuckup, ale postaram sie raz dziennie przeglądać klanowiczów.

btw Maus ty chory po(pipi)ie :obama: