Shen 9 625 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Dodatek do d3? D2 na silniku d3? Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Stawiam na dodatek. Jeśli coś jest na rzeczy z tym artworkiem, to prezentując nekromantę i nekromantkę Blizzardowi chodzi raczej o trójkę. W dwójce nie było przecież opcji wyboru płci postaci. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Stawiam na dodatek. Jeśli coś jest na rzeczy z tym artworkiem, to prezentując nekromantę i nekromantkę Blizzardowi chodzi raczej o trójkę. W dwójce nie było przecież opcji wyboru płci postaci. Wiem, ale zawsze moga zrobic remake dwojeczki, pomyslow im brakuje, to moga odswiezyc ten sztosik Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Oby to nie było dlc bo ratowanie tego kolorowego trupa którego zostawił po sobie jay Wilson jest skazane na porażkę. Dawać Diablo 4 i do tego pvp bo w tej kwestii w trójce nie ma co nawet wspominać. 1 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 raczej diablo 2 na silniku 3ki nie wchodzi w grę. 1) dali pacza do d2 i to super śmiga na aktualnych pc, jedynie by dali wsparcie wysokich rozdziałek 2)w d2 było 8 graczy d3 jak jest 4 graczy gra chrupie bo optymalizacja leży. 3) moooooże nowy silnik, starcraft 2 diablo 3 i hots lata na jednym silniku, wypadało by coś bardziej zaawansowanego pokazać, diablo 4, może nowy warcraft jakiś na strategii oparty, albo jakieś nowe ip tak sobie myśle, może pokażą dodatek do diablo 3 na wiosne 2k17 bo dlaczego nie i pokażą teaser diablo 4 i wszyscy będą srać pod siebie, za rok na blizzconie już skupią się na diabolo 4 no i premiera w 2018roku, brzmi logicznie, bez przestojów. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Hype sie nakreca, a potem sie okaze ze to nowe postacie do overwatch ;p Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Panel diablo ma byc w tym roku bardzo krotki wiec nie ma sie co nakrecac na duza zapowiedz. Pewnie bedzie Diablo Game od Telltale studios Cytuj
kill00 0 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 (edytowane) Mają Main Stage pierwszego dnia. To więcej niż przez ostatnie dwa lata, gdzie dostawali kącik przy toaletach ;p Edytowane 1 listopada 2016 przez kill00 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 pojawiły się w "okienkach" w panelach dwa dodatkowe eventy z diablo kilka dni temu "lighting talks" i "dev & art talks" Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Mi sie wydaje, że w sobie remasterów przyjdzie pora na D2HD evil edition... na silniku d3. Tylko wiadomo, że kolory takie jak w dwójce. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 (edytowane) w piątek o 19stej transmisja z otwarcia, gdzie blizzard będzie sypał asami z rękawa. potem są panele i będą omawiać każdego "asa" Edytowane 1 listopada 2016 przez Orzeszek Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 no do diabeła z trójki woogle nie podobny. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Przecież to jest prawie jak diablo z dwójki. No zobaczcie na kamień we łbie. Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 (edytowane) Mi tu pachnie Mephistem W D2 wyglądał dość podobnie:https://www.google.pl/search?q=diablo+mephisto+art&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjDi4XFhYjQAhViEpoKHfO7DQYQ_AUICCgB&biw=1093&bih=517#tbm=isch&q=diablo+2+mephisto+artEhh, ile runów po runy w dwójeczce się na niego robiło Edytowane 1 listopada 2016 przez columbo Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Oby dali diablo 2 , znowu taxi , farmienie mefista i bicie poziomu na bl run-ach i krowach. MIÓÓD Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 (edytowane) uwaga spoiler z zakończenia diablo 3 pod koniec RoS to my stajemy się najwyższym złym, może to jakaś koncepcja naszej transformacji? no nie wiem co sądzić ;/ jak dla mnie, prędzej by sie przydał remaster jedynki niz dwójki. Edytowane 1 listopada 2016 przez Orzeszek Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Właśnie to miałem napisać Kurczę, a może kombinują coś z jedynką? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 jeszcze jeden wyciekniety czy co to? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 (edytowane) jeszcze jeden wyciekniety czy co to? grafika z tego plakatu blizz conu jak by ktoś nie wiedział w temacie to wyjaśnie plakat #nerd Nova- bohaterka ostatniego "dlc" do starcrafta 2 (nie mylić z dodatkami gry) Sylwanas- warchief aktualny hordy, aktualnie chyba najbardziej core'owa postać w historii World of warcraft Diabolo- no właśnie nie wiadomo Chromie - gnomka, awatar chronormu smoka, władcy czasu tu już jest mały cyrk obstawiam, że tu jest raczej picie do heroes of the storm, aczkolwiek może coś być z nią związane w najnowszym dodatku do hearthstone (gadżeton, bo ta nazwa sie przewija w social mediach blizza jest lokacją w wowie, w tej samej krainie są "piaski czasu" siedziba w/w pani) lub do wow-a (lokacja też związana z główną osią fabularną i możliwie "przyszłą" linią fabularną) lub sam motyw czasu 25lecie blizza rudy to karczmarz z hearthstone Ana z overwatch, ostatni dodany hero. i tak pewni guwno z moich domyslów będzie ;/ Edytowane 1 listopada 2016 przez Orzeszek Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Po co Wam kolejny raz ta sama gra? Nie możecie po prostu zagrać w D2 jeśli tak Wam się dobrze w to grało? Ja nie mówię, że nie chcę, bo w D2 specjalnie nie grałem i nawet jakbym teraz to dostał to byłaby to dla mnie nowość, ale nie rozumiem robienia drugi raz tej samej gry za bardzo. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 dla mnie to też głupota, diablo 2 teraz super działa na kompach, a nie żadne remasterki. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 w D2 specjalnie nie grałem, nie rozumiem no moze dlatego. W d2 juz zbyt wiele ludzi nie gra, fajnie gdyby gra dostala drugie zycie. Najlepsza opcja to i tak by bylo D4, ze swoboda rozwoju postaci z D2. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi