Opublikowano 5 listopada 20168 l Blizz mnie przyzwyczail do duzych dodatkow, ale juz przy pakiecie misji do star crafta 2 bylo widac ze schodza na zla droge. (pipi)e tego necro.
Opublikowano 6 listopada 20168 l Chyba ich poje.bało z tym, że tylko miesiąc w roku będzie ten pseudo remaster "jedynki" dostępny do gry...
Opublikowano 6 listopada 20168 l A ja się cieszę bo lubię sobie odpalić diablo 3 raz na miesiąc i pofarmić. Kupię sobie tego Nekromantę. Całkiem fajna sprawa
Opublikowano 12 listopada 20168 l No akurat motyw z tym że ten event będzie tylko w styczniu to tak trochę (pipi)owo
Opublikowano 12 listopada 20168 l Jak to wygląda to jest masakra. Uwielbiam zarówno podstawkę D3 jak i jeszcze bardziej dodatek, ale to wygląda tragicznie.
Opublikowano 14 listopada 20168 l Jako nałogowy gracz w serię Diablo przyznaję, że bardzo się zawiodłem. Mogliby chociaż 21:9 w końcu naprawić, mamy w 21 wiek gaddemyt. A już po dodatku myślałem, że ta gra w końcu zaczęła być w miarę grywalna.
Opublikowano 14 listopada 20168 l To czyli już wyszedł ten patch z "filtrem udającym pierwsze Diablo"?
Opublikowano 14 listopada 20168 l no nie wyszedł, event z diablo 1 będzie w styczniu i trwać będzie miesiąc. Aktualnie ten event jest na serwerze testowym i już można w niego popykać. Grałem, 30 minut zabawy, wiecej nie zagram bo po co?
Opublikowano 14 listopada 20168 l Cos ciekawego w nowym patchu Orzeszku? Czy tylko potwierdzili Nekromante?
Opublikowano 14 listopada 20168 l no poza tym eventem i PŁATNYM nekromancie to nic w temacie diablo na pc się nie ruszyło. Pewnie wyplują ten dodatek w przyszłym roku, a diablo 4 już pewnie tam klepią sobie i za te 4 lata je zobaczymy xd Edytowane 14 listopada 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 14 listopada 20168 l Marudze, ale i tak pewnie kupie dodatek. ;> e: Grałem, 30 minut zabawy, wiecej nie zagram bo po co? Edytowane 14 listopada 20168 l przez Gość
Opublikowano 16 listopada 20168 l Widzieliście mod belzebuba? Dziś Krip grał i bardzo ładnie to wygląda. http://diablo1.ovh.org/hd/?features
Opublikowano 28 listopada 20168 l Ktoś jeszcze w to gra? Bo w sumie naszla mnie ochota na pogranie, wiec potrzebowalbym wbicie jakiegos fast lvl na sezonowej postaci.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ja powoli znów instaluję D3. Święta się zbliżają i trzeba z Orzeszkiem i Cerbem odkurzyć lochy. :v
Opublikowano 30 listopada 20168 l no szamanem 4fun sie gra, jak chcesz sie ścigać na rifty no to sie nie nadaje ;/ mi wizz chodzi po głowie ale odrzuca mnie jego gameplay
Opublikowano 3 stycznia 20178 l w czwartek prawdopodobnie wleci pacz z "remasterkiem" na 20lecie diabolo.