Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Featured Replies

Opublikowano

dobra piguła newsów co nowego w diablo 3

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 267,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Diablo to bezsensowna siekanina, która starcza na jakiś tydzień grania. Nie wiem kto czeka na tą grę ale ja na pewno nie. Gdybym miał 15 lat to może zainteresowałbym się tym tytułem. Nie kręci mnie ku

• Haha, aż sobie włączyłem     <3

Opublikowano

Blizz mnie przyzwyczail do duzych dodatkow, ale juz przy pakiecie misji do star crafta 2 bylo widac ze schodza na zla droge. (pipi)e tego necro.

Opublikowano

boli mnie dupa po tym blizzconie ;/ 

Opublikowano

Chyba ich poje.bało z tym, że tylko miesiąc w roku będzie ten pseudo remaster "jedynki" dostępny do gry...

Opublikowano

A ja się cieszę bo lubię sobie odpalić diablo 3 raz na miesiąc i pofarmić. Kupię sobie tego Nekromantę. Całkiem fajna sprawa :)

Opublikowano

Boze, co oni zrobili z ta marka... Zaorac.

7686178464_fdc8ea66c7.jpg

Opublikowano

A mi się podoba. Czasem warto zrzucić różowe okulary nostalgii.

Opublikowano

No akurat motyw z tym że ten event będzie tylko w styczniu to tak trochę (pipi)owo

Opublikowano

Jak to wygląda to jest masakra. Uwielbiam zarówno podstawkę D3 jak i jeszcze bardziej dodatek, ale to wygląda tragicznie. 

Opublikowano

Jako nałogowy gracz w serię Diablo przyznaję, że bardzo się zawiodłem. Mogliby chociaż 21:9 w końcu naprawić, mamy w 21 wiek gaddemyt. A już po dodatku myślałem, że ta gra w końcu zaczęła być w miarę grywalna.

Opublikowano

To czyli już wyszedł ten patch z "filtrem udającym pierwsze Diablo"?

Opublikowano

no nie wyszedł, event z diablo 1 będzie w styczniu i trwać będzie miesiąc. Aktualnie ten event jest na serwerze testowym i już można w niego popykać. Grałem, 30 minut zabawy, wiecej nie zagram bo po co?

Opublikowano

Cos ciekawego w nowym patchu Orzeszku? Czy tylko potwierdzili Nekromante?

Opublikowano

no poza tym eventem i PŁATNYM nekromancie to nic w temacie diablo na pc się nie ruszyło. Pewnie wyplują ten dodatek w przyszłym roku, a diablo 4 już pewnie tam klepią sobie i za te 4 lata je zobaczymy xd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Marudze, ale i tak pewnie kupie dodatek. ;>

e:

Grałem, 30 minut zabawy, wiecej nie zagram bo po co?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Widzieliście mod belzebuba? Dziś Krip grał i bardzo ładnie to wygląda.

http://diablo1.ovh.org/hd/?features

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

XD

Opublikowano

Ja powoli znów instaluję D3. Święta się zbliżają i trzeba z Orzeszkiem i Cerbem odkurzyć lochy. :v

Opublikowano

przetrzepiesz mi proporzec? 

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano

Ou jes. Myślę czy szamanem teraz nie pograć. :>

Opublikowano

no szamanem 4fun sie gra, jak chcesz sie ścigać na rifty no to sie nie nadaje ;/ mi wizz chodzi po głowie ale odrzuca mnie jego gameplay

Opublikowano

To może mnich? :v

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

w czwartek prawdopodobnie wleci pacz z "remasterkiem" na 20lecie diabolo.