Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Sephi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

2017 i granie w Diablo 3?

Wypyerdalaj do CW.

Bolało Cię coś w nocy czy jak? Grzeczniej może, napisałem, co sądzę o graniu w Diablo teraz, na początku miał dobry start, a potem co się zrobiło to już tylko gorzej. Sam znam konkretny temat i przyczyny wprowadzenia coraz głupszych patchy  w Diablo 3 jaki podał przykład Orzeł Gamingu i nie bez powodu gracze zrobili dym, że te artefakty chciał wprowadzić Blizzard. Ile jeszcze można takich rzeczy wymyślić, które szkodzą grę, baa, dawno już nawet jest tak zepsuta. Patch z Tristam Diablo 1 to też zwykłe opluwanie i robienie po najmniejszej linii oporu.

Edytowane przez Faka
Opublikowano (edytowane)

Wchodzenie do tematu Diablo 3 i pisanie, ze jest slabe w 2017. Wejdz jeszcze do tematow innych gier, ktorych nie lubisz i napisz, ze granie w nie w 2017 jest slabe. To tak jakbym wszedl do McDonalda i powiedzial, ze ich restauracja jest chujowa. Ludzi ktorzy sie tam stoluja chuja to obchodzi, wiec nie widze sensu takich poczynan.

e: Orzeszek opisal chociaz bezsens patcha, na ktory i tak kazdy czeka (tak jak na nekromante), wiec jak wyjdzie i tak to (pipi) wlaczysz, wiec oszczedz moj i swoj czas i daj poczytac patchnotes w spokoju.

Edytowane przez Gość
  • 1 miesiąc temu...
Gość Orzeszek
Opublikowano

ok wpadł już patch 2.5 oficjalnie, no i ogólnie zieeeew nothing to do here.

szafa a'la zbrojownia to ogólnie top beka. Myślałem, że po prostu mamy 5 slotów, ubieramy pseudo manekina na 5 sposobów i klikiem myszkiem przełączamy się między sobą. OTÓŻ NIC BARDZIEJ MYLNEGO XDDDDDDDDDDDDDD dajmy na to mamy 5 setów wsadzamy to do szafy, KONIEC XDDD towar musimy mieć w ekwipunku ze sobą inaczej nie działa XDDDDDDDDDD trzeba i tak pielgrzymki robi do skrzynki i przewalać towar XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no co za debil to tak wymyślił.

Gość Orzeszek
Opublikowano

jestem ciekaw jak rozwiążą temat hackowanych itemków na konsolach, tez chyba wystartuje w przyszłym sezonie znowu demon hunterem albo krzyżakiem, teraz fajne sety buffnięte maruder i młotkowy, całkiem przyjemny gameplay.

Gość Orzeszek
Opublikowano

65d4c854a0b993584866076b0fc30e75.gif

tak z ciekawostek w heroes of the storm pojawiła się amazonka z diablo 2, nekro pojawił się tez w hotsie najpierw, pół roku później była zapowiedź, że pojawi się w diablo 3 jako dlc. No zobaczymy, pasuje do diablo 3, nikt włóczni jako tako nie używa, a amazonka z hotsa z nią śmiga, więc wypełnia lukę

Opublikowano (edytowane)

Zaraz zaraz...oni serio z(pipi)yali ta zbrojownię? Myślałem,że będzie coś na kształt armory w FFXIV albo przemiana specjalizacji w WoWie...a tutaj jest szafa... No ok, tylko ona się nie aktualizuje, trzeba ją ręcznie "naprawiać". Wyżej ktoś pisał, że do innych zestawów w szafie i tak trzeba mieć te itemy w ekwipunku... lipa straszna. Te 60 slotów i tak się szybko zapycha przez klejnoty.

@edit. Ah, ok można mieć w skrzynce..to tragedii nie ma.

Edytowane przez Kriss_Hietala
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Misiaczki jak ktos chce pofarmic to zapraszam..aktualnie wiecej gram na ps4   ;]  psn: unholyBien

Edit:

Ops przepraszam..gram na gów.no4 xD

Edytowane przez BieŃ
  • 2 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

maxresdefault.jpg

Nekromanta prawdopodobnie w paczu 2.6 przed lub w czasie startu 11 sezonu Diablo 3

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

nie zeby sie czepiac ale czemu jest tam season 2? jak chca rzymskie liczby to XI

ps. nekromanta nie mial byc na celebracje 20 lecia przypadkiem? ujawnili cene?

ps2. no dobra macie mnie, czepiam sie bo nie lubie tej gry

Edytowane przez Gattz
Gość Orzeszek
Opublikowano

xd ale to są przecież arabskie jedynki i jest 11 

nie nekromanta to po prostu dlc płatne, event na 20lecie diablo był w styczniu. Cena nieznana ale szacowana na 15 euro

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem diablo na ps4 i pobierają sie chyba dwie wersje gier po 18gb: pl i eng. To trofea będą osobno naliczane? W sumie w menu konsoli są dwie ikony.

Po co takie zamieszanie? Brzmi jakby polska wersja była jakaś gorsza i stad wybór.

Gość Orzeszek
Opublikowano

nie wiem, mam cyfrową wersje diablo na ps4 i xone i miałem jeden plik chyba 40gb z kawałkiem na jedna i drugą platformę.

Opublikowano

Ja pamiętam jak kupiłem diablo na płycie> Instaluję, włączam  tam po rosyjsku! Musiałem przestawić język w konsoli z angielskiego na polski żeby móc grać po polsku bo angielskiego nie było i z tego cow iem nie dało się z tym nic zrobić!

• 3 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

no pojawi się event w heroes of the storm 12-26 czerwca dotyczący maltaela i nekromantów, w tym czasie też nastąpi koniec sezonu diablo i obstawiam premiera nekromanty jako dlc, pasuje jako nowinko niespodzianka w czasie e3.