Gość Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 2017 i granie w Diablo 3? Wypyerdalaj do CW. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 (edytowane) 2017 i granie w Diablo 3? Wypyerdalaj do CW. Bolało Cię coś w nocy czy jak? Grzeczniej może, napisałem, co sądzę o graniu w Diablo teraz, na początku miał dobry start, a potem co się zrobiło to już tylko gorzej. Sam znam konkretny temat i przyczyny wprowadzenia coraz głupszych patchy w Diablo 3 jaki podał przykład Orzeł Gamingu i nie bez powodu gracze zrobili dym, że te artefakty chciał wprowadzić Blizzard. Ile jeszcze można takich rzeczy wymyślić, które szkodzą grę, baa, dawno już nawet jest tak zepsuta. Patch z Tristam Diablo 1 to też zwykłe opluwanie i robienie po najmniejszej linii oporu. Edytowane 11 lutego 2017 przez Faka Cytuj
Gość Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 (edytowane) Wchodzenie do tematu Diablo 3 i pisanie, ze jest slabe w 2017. Wejdz jeszcze do tematow innych gier, ktorych nie lubisz i napisz, ze granie w nie w 2017 jest slabe. To tak jakbym wszedl do McDonalda i powiedzial, ze ich restauracja jest chujowa. Ludzi ktorzy sie tam stoluja chuja to obchodzi, wiec nie widze sensu takich poczynan. e: Orzeszek opisal chociaz bezsens patcha, na ktory i tak kazdy czeka (tak jak na nekromante), wiec jak wyjdzie i tak to (pipi) wlaczysz, wiec oszczedz moj i swoj czas i daj poczytac patchnotes w spokoju. Edytowane 11 lutego 2017 przez Gość Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 23 marca 2017 Opublikowano 23 marca 2017 ok wpadł już patch 2.5 oficjalnie, no i ogólnie zieeeew nothing to do here. szafa a'la zbrojownia to ogólnie top beka. Myślałem, że po prostu mamy 5 slotów, ubieramy pseudo manekina na 5 sposobów i klikiem myszkiem przełączamy się między sobą. OTÓŻ NIC BARDZIEJ MYLNEGO XDDDDDDDDDDDDDD dajmy na to mamy 5 setów wsadzamy to do szafy, KONIEC XDDD towar musimy mieć w ekwipunku ze sobą inaczej nie działa XDDDDDDDDDD trzeba i tak pielgrzymki robi do skrzynki i przewalać towar XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no co za debil to tak wymyślił. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Jak wystartuje sezon ktos bedzie gral na konsolach?jacys chetni do wspolnej zabawy xD?? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 jestem ciekaw jak rozwiążą temat hackowanych itemków na konsolach, tez chyba wystartuje w przyszłym sezonie znowu demon hunterem albo krzyżakiem, teraz fajne sety buffnięte maruder i młotkowy, całkiem przyjemny gameplay. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 No ja chętnie, mam na PS4 Diablo i bym zobaczył co ta wersja jest warta. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 tak z ciekawostek w heroes of the storm pojawiła się amazonka z diablo 2, nekro pojawił się tez w hotsie najpierw, pół roku później była zapowiedź, że pojawi się w diablo 3 jako dlc. No zobaczymy, pasuje do diablo 3, nikt włóczni jako tako nie używa, a amazonka z hotsa z nią śmiga, więc wypełnia lukę Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Ja ogrywam sezony w wolnej chwili na xone i ps4 ;] jest fun ;] Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Opublikowano 8 kwietnia 2017 (edytowane) Zaraz zaraz...oni serio z(pipi)yali ta zbrojownię? Myślałem,że będzie coś na kształt armory w FFXIV albo przemiana specjalizacji w WoWie...a tutaj jest szafa... No ok, tylko ona się nie aktualizuje, trzeba ją ręcznie "naprawiać". Wyżej ktoś pisał, że do innych zestawów w szafie i tak trzeba mieć te itemy w ekwipunku... lipa straszna. Te 60 slotów i tak się szybko zapycha przez klejnoty. @edit. Ah, ok można mieć w skrzynce..to tragedii nie ma. Edytowane 8 kwietnia 2017 przez Kriss_Hietala Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) Misiaczki jak ktos chce pofarmic to zapraszam..aktualnie wiecej gram na ps4 ;] psn: unholyBien Edit: Ops przepraszam..gram na gów.no4 xD Edytowane 19 kwietnia 2017 przez BieŃ Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 kwietnia 2017 Opublikowano 27 kwietnia 2017 (edytowane) Nekromanta prawdopodobnie w paczu 2.6 przed lub w czasie startu 11 sezonu Diablo 3 Edytowane 27 kwietnia 2017 przez Orzeszek Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Opublikowano 27 kwietnia 2017 (edytowane) nie zeby sie czepiac ale czemu jest tam season 2? jak chca rzymskie liczby to XI ps. nekromanta nie mial byc na celebracje 20 lecia przypadkiem? ujawnili cene? ps2. no dobra macie mnie, czepiam sie bo nie lubie tej gry Edytowane 27 kwietnia 2017 przez Gattz Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 kwietnia 2017 Opublikowano 27 kwietnia 2017 xd ale to są przecież arabskie jedynki i jest 11 nie nekromanta to po prostu dlc płatne, event na 20lecie diablo był w styczniu. Cena nieznana ale szacowana na 15 euro Cytuj
SuperMarcin 6 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Są już sezony na konsolach? I czy biorą w nich udział cheaterzy ? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Są sezony na konsolach, co do cheaterów to nie wiem. Cytuj
SuperMarcin 6 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Liczę, że nie chce im się kupować itemow na sezony:) Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 14 maja 2017 Opublikowano 14 maja 2017 Kupiłem diablo na ps4 i pobierają sie chyba dwie wersje gier po 18gb: pl i eng. To trofea będą osobno naliczane? W sumie w menu konsoli są dwie ikony. Po co takie zamieszanie? Brzmi jakby polska wersja była jakaś gorsza i stad wybór. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 nie wiem, mam cyfrową wersje diablo na ps4 i xone i miałem jeden plik chyba 40gb z kawałkiem na jedna i drugą platformę. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 też tak miałem. jedną można usunąć. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 Ja pamiętam jak kupiłem diablo na płycie> Instaluję, włączam tam po rosyjsku! Musiałem przestawić język w konsoli z angielskiego na polski żeby móc grać po polsku bo angielskiego nie było i z tego cow iem nie dało się z tym nic zrobić! Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 czerwca 2017 Opublikowano 7 czerwca 2017 no pojawi się event w heroes of the storm 12-26 czerwca dotyczący maltaela i nekromantów, w tym czasie też nastąpi koniec sezonu diablo i obstawiam premiera nekromanty jako dlc, pasuje jako nowinko niespodzianka w czasie e3. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi