rinzen 966 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 A to SC2 przypadkiem nie kosztował właśnie 179zł na premierę w dobrych sklepach? 199zł tylko w pempikach i innych miejscach, gdzie nikt myślący takich rzeczy nie kupuje.Nie, nie kosztowało. ja pytałem o cenę EK SC2.... wydawało mi się że koło 249 zł stała.399pln Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 632 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Nie, nie kosztowało.To było pytanie retoryczne. SC2 w dniu premiery kosztował 179zł w kilku sklepach wysyłkowych. Tylko pempiki i temu podobne życzyły sobie 199zł w salonach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) @kazóón heh wierze, tez ja czytalem ale tak przy 20% juz sie konczyla a w przypadku sc2 to uproscili ja do bolu i pomineli dosc istotne szczegoly. w dniu premiery w empiku zwykla edycja sc2 byla za 199 zl co jak na gre pc jest zalowe i ludzie slusznie wyrazili swoje niezadowolenie z tego powodu w internecie. Edytowane 20 Września 2011 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 601 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 The time has come, patient denizens of Sanctuary... proud cultivators of the mystical Diableard. The Diablo III beta is now officially live. In addition to selecting players who have opted in via their Battle.net accounts, we’ll also be providing keys through beta promotions and giveaways -- stay tuned for more info. Dam, dam, dam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Cobyście się nie załamali że się nie dostaliście do bety, wyrok dla europejskich graczy nastąpi zapewne później niż dla US (a powyższa informacja jest z US). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 @Szakira, source or it didn't happen! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 jakies pierwsze z brzegu: http://us.battle.net/d3/en/blog/3542796#blog Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Chyba Europa też ruszyła, bo nawet na polskiej stronie pojawił się wpis. To co, kto pierwszy zaczyna marudzić że się nie dostał? Ja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 632 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Prędzej z jakiegoś giveaway'a się ten klucz dostanie, niż oficjalnie od Blizzarda. Szukajcie po stronach - a nuż. Osobiście tak samo marudziłem przy SC2, a koniec końców jeden klucz wygrałem (oddałem znajomemu), a drugi dostałem właśnie w giveaway'u. Cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 No cóż, trza sprawdzać konto raz dziennie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Dostał się ktoś z forumka na tą betę? Są już jakieś giveaway`e? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Myślisz, że jakby ktoś dostał, to musiałbyś pytać? Zapki są rozsyłane falami pn-pt w godzinach 18-03 (w nocy) w miarę zapotrzebowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Mnie nie kusi już beta D3 tak jak jakiś czas temu. 1,5h grania i tyle. Koniec. TO jak demo, nie beta.1.5h grania na samo przejście. Na zrobienie 13lvl aby zobaczyć wszystkie skille potrzeba ok 3h a to wypada pomnożyc przez 5 więc mamy 15h grania ciekawi mnie jak rozwiążą kwestię pvp - jesli buildy będzie można robić na poczekaniu to jedyna moc postaci będzie leżeć w samych tylko przedmiotach. Trochę ograniczone Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Można jeszcze jakoś zapisać się na betę? Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 można, zakładasz konto na bn i zaznaczasz w odpowiednim miejscu. jeszcze chyba test sprzętu trzeba zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 nom musisz im wyslac specyfikacje swojego sprzetu. ale slyszalem ze opt in do bety d3 mial byc mozliwy tylko do 17 wrzesnia w ktoryms tam rejonie (ludzie wtedy zgadywali ze wtedy rusza beta). jak jest na pewno nie wiem. swoja droga blizz ciekawie uciszyl narzekaczy od "kiedy rusza beta". oglosili ze ruszyla a potem poza prasa nie widzialem ani jednej osoby gdziekolwiek ktora by powiedziala ze wyslali jej klucz. i w ten sposob blizz moze byc cacy bo przecierz oni rozpoczeli bete z obietnica a czy i ile kluczy potem wyslali to juz cicho sza. but i digress. moze to tylko strony fanowskie ktore odwiedzam na ktorych jest fama ze eu jeszcze nie miala wysylanych sa jakies specyficzne. zdaje sie tez ze strony fanowskie tym razem jakos nie sa szczodrze traktowane jak to bylo z sc2 gdzie dostali klucze dla siebie i na konkursy giveaway a teraz dostana nic jak same pisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 nakręcają hype, ot co. Pomiędzy bajki można wsadzić info o tym, że beta jest po to aby sprawdzić wydolność serwerów. Coś takiego może by robiła inna firma a nie ci, którzy maja pod sobą caly realm WoW, który ciągle chodzi na najwyższych obrotach. To tak jakby Ferrari wypuściło model przed premierą pod pretekstem "chcemy sprawdzić czy to jeździ". Prognozuję, że beta będzie dostępna dla bardzo szerokiego grona osób, bo tak jak napisał Kazuun - to nie jest "beta" tylko zwyczajne demo ale z zaproszeniem. Współczuję tym, którzy wierzą że są "beta-testerami". Testerami to byli gracze SCII, bo ich doświadczenie wplywało na niwelowanie imby. Tutaj najwyżej moga poddać pomysł aby pozmieniać kolejność umiejętności jak w przypadku DH, który nie podobal się ludziom podczas FnF ale i to nie będzie brane pod uwagę, bo niby co mogą wiedzieć osoby z 13lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 @Rinek dla mnie to około 3h grania bo mnie by się pewnie po walce ze Skeleton Kingiem nie chciało dalej grać. Dwa, sprawdził bym tylko WD bo to jedynak klasa jaka mnie interesuje w tej grze Dalej.... dobry argument Rinek. Bo co możesz wiedzieć na temat balansu i tego czy gra jest za łatwa/za trudna mając 13 lvl i (pipi), a nie skille. To jak by do bety SC2 wrzucić tylko jednostki z 1 i 3 tieru i pytać czy to działa Swoją drogą, jak oglądałem walkthrough w necie to gra wygląda na stosunkowo łatwą. Nie wiem czy to "wina" bety, czy tego ze to sam początek gry, pierwsze minuty i masz się naumieć jak w to grać, czy cały Normal ma taki być a wyzwaia dopiero potem.... Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 http://us.battle.net/d3/en/item/#reset kowal będzie mógł wykuwać całe sety, rary a nawet unikaty Cytuj Odnośnik do komentarza
stey 9 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Mnie osobiście trochę martwi brak klasycznego drzewka i trochę boję się, że te buildy postaci będą lekko naciągane. Niby zapewniają nas, że możliwości będzie multum, ale jakość mi się w to nie chce wierzyć. Pewnie największym czynnikiem będzie gear (ale to raczej oczywista oczywistość) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Diablo już na 100% na początku 2012. Trochę mi smutno że nie załapie się pod choinkę, ale im dłużej postępował wrzesień bez bety, tym bardziej się tego spodziewałem. Teraz jeszcze się okazało, że Demon Hunter jest źle zbalansowany. No nic. Za to informacja z posta greaha bardzo sympatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) Diablo już na 100% na początku 2012. Trochę mi smutno że nie załapie się pod choinkę. Source or it didn't......... [EDIT] Nvm: http://eu.battle.net/d3/en/blog/3002244#blog Edytowane 23 Września 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Wejdz sobie na oficjalne forum battle.net tam juz o tym trabią cały dzisiejszy dzień. Osobiście powiedziałem sobie, że jak zapowiedza D3 jeszcze w tym roku, to odpuszczam kupno Skyrim na premiere...jak widać pobiegam Nornem jeszcze w 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Nie chce mi się czytać więcej stron niż dwie ostatnie, a więc zapytam - sprawdza się czy się jest w becie samemu, nic nie przychodzi na mail, a robi się to na battle.net i tam gdzie są gierki wypisane, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Tak, tam gdzie masz wypisane gierki Blizza, tam powinno pojawić się D3 BETA i tam klikasz i ściągasz. Na maila przychodzi chyba info o invie, ale bez zadnych linków do klikania etc. Po prostu mówi żebyś wlazł na konto swoje i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi