MichAelis 5 596 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Zeby nie bylo, ze launchera "moze kazdy miec" Widze, ze w pasie sa miejsca od 1do5. Czyli jednak mikstury mozna tam nosic? Mialy byc 'niezwykle zadkie'. Jak to w koncu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 No i betka (ACT1) peklo Actually..... beta to 1/3 część Act 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Potow nie da sie juz spamowac (co mnie niemile raz zaskoczylo ) i maja parunasto sekundowy CD. Ogolnie rzadko ich uzywalem, mialem dwie sytuacje (gdzie jedna skonczyla sie moja smiercia ). Dropic dropia czesto, ale nie sa jakies mega boskie jak to bylo w D1 i D2, raczej daja ci spowrotem (na 1-9range) 90% HP i po sprawie. Pas jest bardzo ciekawie wykonany, bo mozna tylko jeden skill tam wrzucic z paru do wyboru (MB1 i MB2 sa jakos ograniczone - pozniej sprawdze dokladniej), co pare leveli odblokowujemy nowy slot dla skilli (inaczej mozna trzymac inne poty itp). Co do bety, tak wiem, ze to 1/3 actu1 (w dodatku pociete troche) . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Poty mają swoje klasy jakości, najlepsza leczy 8k życia, więc będą raczej przydatne również później, nie tak jak w D2. Powiedz jakie są opcje aktywowania skilli, lpm, rpm i co jeszcze? Jakieś przytrzymywania chyba, pewnie dla aur i okrzyków, a poza tym? Jak się ten slot o którym mówisz odblokowuje, to zastępuje miejsce na potiona, czy pasek się robi szerszy? Trochę pusto w tych slotach numerycznych, co tam można poza potami wkładać? Kamień teleportacji pewnie i coś jeszcze użytecznego? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 No właśnie też mnie ciekawi jak to wygląda ze skrótem do potów. Chyba nie jest tak, że możesz mieć albo skrót do pota, albo do skilla? Byłoby to troszkę głupie i jeszcze bardziej ograniczało ilość skilli naraz na postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Nie grałem ale z tego co wiem to masz jeden slot na paski (1) i ostatni dla pota. Pod LMB masz albo atak bronią albo skill. Pod RMB zawsze skill. Kolejne sloty które odblokowujesz to są te co już widać. Po prostu możes zpotem wsadzić skilla na slot nr 2, nr 3 na pasku etc. Nic się nie powiększa. Tak wywnioskowałem z vidsów w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 No dobra, a alternatywne sposoby aktywacji? Bo na pewno nie jest tylko 1-5 i dwa przyciski myszki. Słyszałem o przytrzymywaniu przycisku myszki. Coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Trochę pusto w tych slotach numerycznych, co tam można poza potami wkładać? Kamień teleportacji pewnie i coś jeszcze użytecznego? Każdy skill aktywny niewymagający celowania tj. ściana zombie, aury, okrzyki, przywołanie psów etc. Dzięki takiemu rozwiązaniu walczysz dwoma przyciskami jak w DII ale jak chcesz rzucić czar ofensywny to nie musisz przeskakiwać pomiędzy F1-F5 tylko masz wszystko pod lewą ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Poty mają swoje klasy jakości, najlepsza leczy 8k życia, więc będą raczej przydatne również później, nie tak jak w D2. Powiedz jakie są opcje aktywowania skilli, lpm, rpm i co jeszcze? Jakieś przytrzymywania chyba, pewnie dla aur i okrzyków, a poza tym? Jak się ten slot o którym mówisz odblokowuje, to zastępuje miejsce na potiona, czy pasek się robi szerszy? Trochę pusto w tych slotach numerycznych, co tam można poza potami wkładać? Kamień teleportacji pewnie i coś jeszcze użytecznego? LPM, PRM, 1,2,3,4,5 i wsio. Przynajmniej nic wiecej nie widzialem. Ja sobie kamienie i inne malo uzywane rzeczy otwieralem z baga (jest duzo bardziej obszerny niz ten w D2). Pozniej pobawie sie i potestuje, ale watpie czy sa jakies extra kombinacje, przynajmniej nie w "tym beltcie". Cytuj Odnośnik do komentarza
Spuczan 74 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ja już nie liczę na zapka. Teraz trzeba czekać na pełną wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 zobaczy sie po blizconie bo z tego co pamietam to daja klucz do bety gratis do biletow wiec pewnie dopiero po nim sie zacznie jakas masowka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 @Spuczan A poszły w ogóle jakies invy? Bo nie przeglądałem ostatnio forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 http://img717.imageshack.us/img717/2028/beztytuuyi.jpg Fake ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 http://img717.images.../beztytuuyi.jpg Fake ? A jak myslisz...? Podaj mi swoj login i haslo... a pod(pipi)e ci konto. <- To oznacza ten mail. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Naah nawet nie mam konta, karzą mi jeszcze specjalnie zakładać bezsensu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ukarali Cię? Za co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 No.... tyle że Ci którzy mają ticket interesują się na tyle by znać schedule, a reszta nic nie obejrzy póki nie pojawia się nagrania na YT Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Z tego co wiem, to jeżeli nie kupiłeś Virtual Ticketsa za 120 zł (jeżeli mnie pamięć nie myli) to masz do gówna dostęp Serio ktoś by płacił 120 zł jak by było i tak dostępne? Zapłacisz tyle by oglądać Ghostcrawlera w HD a nie w SD? Nope. Albo wszystko (ticket) albo nic (no ticket). Ticket to alternatywa dla tych co nie mają możliwości osobistego ruszenia dupy na miejsce eventu Ja się zastanawiałem czy nie kupić ale najbardziej interesowały by mnie panele WoWa, szczególnie new expo. A tu nie mamy PEWNOŚCI, ze się jakiekolwiek info o tym pojawi więc stwierdziłem że kichać na to i kupie se za rok. Pozostaje czekać na tych co bilety kupili i nagrają stream wrzucając go potem na YT Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Daj se kilka dni po evencie i będziesz miał na YT Ja czekam na Lore Q&A WoWa Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 ktoś z was ogląda? właśnie powiedzieli, że każdy z wykupionym abonamentem w WOW-a na 12 miesięcy dostanie D3 free:) nic tylko kupować wowa:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 no jak zaplace im 500zl to dostane gre wartosci 150. No interes zycia Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 No jak masz wydać 450 zł na abonament do WoWa + 180 zł na D3 to to jednak nie jest zły interes. A że akurat oferta nie jest skierowana do Ciebie nie daje Ci powodu by narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) pytanie tylko jak to zostanie rozwiązane. ceny przez oficjalny sklep blizza są takie same jak przez np. allegro? można kupić roczny abonament? ----- wiadomo trochę więcej: http://us.media.blizzard.com/wow/promotion/wap/en-us.html i faq: http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&tag=D3WoWFAQ&rhtml=true trzeba mieć konto przed 10.11.11 i z tego co rozumiem to trzeba kupić abonament na rok (z możliwością płacenia w ratach). problemem może być konieczność płacenia kartą kredytową może ktoś sprawdzić ile to tam sobie Blizz liczy? https://us.battle.net/account/management/wow/promo/d3-signup.html Edytowane 21 Października 2011 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) musi być w osobnym poście:) http://www.youtube.com/watch?v=nlhWqmVeDno Edytowane 21 Października 2011 przez luk_ash Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Nie mam pojęcia jak oni robią te CGI trailery. To jest jakiś kosmos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi