Shankor 1 624 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 Powoli zaczynam myśleć, że dostaniemy Betę, którą będą patchować przez kolejne parę lat. Tyle lat tworzenia, a im się teraz przypomina, że PvP im nie wyszło. Obcinanie run, mistyczki, bóg-wie-czego-jeszcze. Ciekawy jestem jak oni sobie wyobrażali tą grę, a co z tego zostanie. Eh, wielka szkoda, że stara ekipa odeszła, bo Ci co zostali najwyraźniej sobie nie radzą. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 wg mnie bardzo dobre posunięcie. Raz, że dostaniemy grę znacznie szybciej a dwa, że wyciętego fragmentu i tak nikt by nie używal na początku istniena realmu. Zanim gracze opanują mechanikę, zanim powstana odpowiednie buildy, zanim ludzie zaczną zarabiac na przedmiotach i AH sie rozwinie to Blizzard dopracuje PvP i wypuści arenę w którymś patchu a do tego czasu ludzie będą mogli czerpać przyjemność z klasycznej rozgrywki. PvP to akurat kwestia niszowa z można założyć, że góra 1/4 spoleczności będzie modyfikować buildy specjalnie pod taki styl gry a reszta, która obecnie jest oburzona, że nie będzie tego trybu pewnie i tak wejdzie z kupionym gearem, padnie kilka razy i wróci do normalnego multi. Czy przypadkiem w WoW nie było tak, ze arena pojawiła się dopiero po jakimś czasie jak ludzie ograli całą mechanikę? Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 (edytowane) tia a in the next episode Heart of the swarm z multi w pozniejszym patchu bo ludzie musza nowe jednostki i buildy na single player custom mapach i kampani ogarnac blizz znowu sie zblaznilo. osobiscie na pvp leje w d3 wiec mi to nie robi i moze byc ze cos wytna by "nie wydac jeszcze pozniej" (nie mylic z "by wydac wczesniej") ale ogolnie argumenty powyzej do mnie w zaden sposob nie przemawiaja. mechanike to oni moga odrazu na multi sie uczyc bo buildy i tak beda robione od zera po wyjsciu pvp. imo slabe to jest a nie ze sie bawia w minecrafta ze sprzedadza bete do ktorej beda dokladac ps. jak to jest ze gw2 choc od poczatku oferowalo wiecej niz d3 to oglasza ciagle nowe rzeczy a blizz ciagle oglasza czego jednak nie bedzie? Edytowane 10 marca 2012 przez Gattz Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 Ja tutaj tez się nie do końca zgodzę z Rinkiem. Nie ważne czy z PvP będzie korzystać 1/4, 1/3/ czy 3/4 społeczności. Blizz totalnie leci w (pipi)a ostatnimi czasy odnośnie developingu D3. Masę żeczy zmieniają, usuwają... a gra miała być wydana teoretycznie 3 miesiące temu. w takiej końcówce to naprawiasz bugi, polishing rzeczy etc, a nie przerabiasz główne systemy mechaniki. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 PvP w wykonaniu blizza (z wylaczeniem SC2 - nie jest tak zle) to porazka. Areny to by bylo/jest ostatnie co by mnie zainteresowalo w D3. Mam wystarczajace doswiadczenie z FAILZZARDem. Ogolnie Blizz ostatnio to najmnocniejszy w mordzie jest, a jak przychodzi co do czego to lamusek taki. @greah: Areny w wowie to byl nowy pvp feature dodany z dodatkiem. @Gattz: Bo robia GW2 juz 5 lat . Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 http://www.diablofans.com/news/1115-beyond-the-gate-dgc-art-slides-blue-posts/ Jak ktoś ma ochotę na jakieś info. Cytuj
Szwed 644 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Na http://arhn.eu mają zamiar rozdać kilkadziesiąt kodów do bety: http://arhn.eu/pl/2012/03/diablo-3-beta-giveaway/ 2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 ludzie nie zawracajcie sobie dupy betą, ja dosłownie zasnąłem grając w nią, DOSŁOWNIE! pierwszy raz mi sie zdarzyło spaść z fotela na łóżko i zasnąć , było to okolo 21 i wcale nie bylem przemęczony gdy nastepnego dnia sprobowalem zagrać wytrzymalem troche wiecej ale też czułem sie jak bym zjadł paczke walium grafa z roku 2004 gameplay jak z roku 2000 uproszczenia jak z roku 2012 - nie da sie rozdawac statsów, skilli, niczego! wszystko sie dzieje automatycznie, nie mozna wybrac co sie chce, dostaje sie z kazdym levelem jakis skill albo rune do niego muzyka stara sie nawiazać do starych części ale i tak nie umywa sie do tej z D1 design jest tak słitaśny że nie zdziwil bym sie jak by z kolejenego sarkofagu wyskoczył kucyk pony i zaczał mnie tłuc tęczą i mowie to jako wieloletni fan D1 i D2 ogolnie lepiej sobie jądra przypalać rozgrzanym do czerwoności prętem niż tracić czas na to (pipi) (serio mowie, sprawdzałem) Cytuj
Shankor 1 624 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Skąd dostałeś klucz? Może chcesz się kontem podzielić? (no chyba, że masz tam inne gierki). Cytuj
Shankor 1 624 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Przepraszam, że znowu piszę, ale to ważne: PREMIERA DIABLO III 15 MAJ 2012 http://us.battle.net/d3/en/blog/4612389/Diablo_III_Launching_May_15_%E2%80%93_Digital_Pre-Sales_NOW_OPEN-3_15_2012#blog Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 (edytowane) 15 MAJA 2012. edit: @up uprzedziłeś mnie Edytowane 15 marca 2012 przez Ofsajd Cytuj
Shankor 1 624 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Bo nie mam życia osobistego! Cytuj
Shankor 1 624 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 (edytowane) 59,99 EURO na oficjlanej stronie (pre-order wersji standardowej). Edytowane 15 marca 2012 przez Shankor Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 W tym samym dniu co Max Payne 3, po prostu pięknie. 400 zł w plecy;) Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Nareszcie! Hell, it's about time ;] Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Skąd dostałeś klucz? Może chcesz się kontem podzielić? (no chyba, że masz tam inne gierki). jestem uzytkownikiem od 11 lat i moderatorem od okolo 6 lat na forum battlenet.pl , dostalem po znajomosci jako czlonek "załogi" ale serio nie warto sobie tym glowy zawracac, jedyne co ta gra ma mocnego to hype, reszta to syf Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 (edytowane) no i maj bedzie na bogato, karta kredytowa będzie piszczeć z bólu. ocho Yano w natarciu Edytowane 15 marca 2012 przez Orzeszek87 Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Powiem szczerze - wywalenie run jako itemów to największa wtopa i porażka jakiej można było się w tej materii dopuścić. Żadne trudności w stworzeniu interfejsu tego systemu nie uzasadniają wywalenie z gry podniety, jaką wywołałoby znalezienie świetnej runy. To jak bardzo okroili ostatnio wszystkie systemy D3 kompletnie nie napawa mnie optymizmem i na tą chwilę to moja ekscytacja i oczekiwanie osiągnęły poziom zerowy. Witamy w swiecie multiplatformowych gier, gdzie wszystko trzeba jak najbardziej okroic, bo gracze konsolowi inaczej sobie nie dadza rady. Ciekawe czy poziomem wtopy dobije w tym wzgledzie do Dragon Age II. < i tak bede w to napie,rdalal> 1 Cytuj
Shankor 1 624 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Nie no DA2 to nic nie dogoni. Chyba, że będą sprzedawać puste pudełka... Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 W tym samym dniu co Max Payne 3, po prostu pięknie. 400 zł w plecy;)to nowy Max Payne kosztuje tylko 50pln? a o poziom się nie martwię, bo mechanika pewnie będzie taka jak w D2 - easy to play, hard to master. Na początku będzie masa nowych w temacie (wszak dwójka ma już 10 lat więc można założyć, że w trójkę będzie grało głównie nowe pokolenie) ale im dalej z poziomami tym zostanie tego mniej (jeśli wierzyć Blizz, że kolejne poziomy trudności to będzie prawdziwe wyzwanie na poziomie Rady Kurast). Nie mogę się doczekać tego całego AH - wreszcie przedmioty będę mógł sprzedawać inaczej niż poprzez prymitywne N x O x 1 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Buahahahahha... Widzieliscie cene u Blizzarda za digitala? 60euro A ja tu narzekalem na cene GW2 ROTFL. D3 drozsze od GW2, nie mowiac juz ze dostaje sie ostro wybrakowana i pocieta gre (D3) za te 60euro. Co sie do cholery dzieje z tym rynkiem gier. Przestancie kupowac te (pipi)e platne DLC! To moze zaczna wydawac nam znowu pelne, porzadne produkty, a nie jakies zarty, gdzie licza jak za zboze. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Buahahahahha... Widzieliscie cene u Blizzarda za digitala? 60euro A ja tu narzekalem na cene GW2 ROTFL. SC2 tez kosztował 59 EURO a zapłaciłem za niego 129 zł. Ceny gier Blizza nie są przeliczane tak dosłownie. Nikt w PL nie płacił za SC2 ponad 250 zł za wersje pdst. Płacili 180 zł max czyli koło 40 euro Sorry, ale rant Ci nie wyszedł xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi