tom0803 1 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Hmm.. problem chyba rowiązany. Sciąga 30min i jest ok. Przekierowałem 3 porty na routerze i narazie śmiga 200-300kbs więc niejest żle. Zobaczę rano jak się ściągnie i napisze. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 (edytowane) Czyli porty, raczej nie powinno Ci sie już zj,ebać. Chociaż dziwi mnie to, że sie net rozłączał.. powinno Ci raczej albo zaj,ebiście wolno pobierać, albo.. w ogóle nie łączyć. Napisz jednak czy śmiga, bo jestem ciekaw. Edytowane 28 marca 2012 przez Plamek Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Ja tam sieciowcem nie jestem, ale nie bardzo mogę sobie wyobrazić jak próba ściągnięcia czegoś z neta mogła by powodować wywalanie się neta. Rozumiem niemożność połączenia się etc... Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Wywalać może jak po prostu sie łącze "przeciąży", ale sama próba.. dziwne. Chyba, że komp kurevsko zawirusowany. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Czy probowales uzywac wczesniej torrentow moze? Gdzie miales max upload i download w tym samym momencie? Korzystasz z neostrady? Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Max upload i download na torrencie może robić jakiś problem? Sam tak mam często przy ściąganiu.. filmów ze ślubu ciotki. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Jesli masz np. lacze ADSL jest szansa, ze jesli masz zbyt "duze" lacze na jakosc linii to przy obciazaniu na maxa moze Ci zrywac polaczenie. Wylacz P2P w kliencie i powiedz czy pomaga, inaczej zainstalluj jakiegos bandwith cappera i obniz max download i upload o jakies 10%. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Ahhh... o to Ci chodziło, swoją drogą miałem tak z netią debile zapewniali mnie, że 20tka będzie śmigać.. zrywało połączenie.. skonczylo sie u obroncy praw konsumenta, potem podpisalem umowe na "jaki drut taki internet" (lulz), wciskali mi, ze max 6tka... wywalczyłem z tymi skończonymi debilami 14tke (łącze pozwala mi na ~18Mbit), wszystko śmiga jak marzenie.. chociaż oczywiście musiałem prosić o przełączenie na ADSL2+ z ADSL... Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Hmm, w tym sensie.... no może Raptor Co do torrentów... to się stosuje jakiś tam przelicznik chyba. Że najlepiej jest ustawić jakąś wartość poniżej Twojego maxa, bo to jakoś dusi łącze czy tam coś. Nie pamiętam... kumpel mi to tłumaczył dawno temu. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Zawsze przy połączeniu z netem, wysyłasz jakąś tam ilość pakietów, czy to przy przeglądaniu stron, czy to przy oglądaniu filmów z.. youtube for example. Mając ustawiony max upload i osiągając taki, strasznie spowalniasz łącze, to samo tyczy sie pobierania. Cytuj
tom0803 1 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 A więc po przekierowaniu portów poszło już z górki. System ma 2 dni więc raczej wirusów niepowinno być. Najważniejsze że ściągnęlo i testuję bete:) Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 Ja kiedys mialem wlasnie taki przypadek, ze za slaba linia na zamowione lacze (mialo dzialac ). I wlasnie tak sie to objawialo - disconnectami. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 (edytowane) Garść informacji: Blizz broni zmiany w systemie run - http://diablo.incgam...-system-changes Nowe pytania i odpowiedzi - http://diablo.incgam...e-qa-march-30th You won’t. You’re going to die, a lot, and you’re going to have a horrible character for quite a while. You’re not going to hit 60 and finish the game on Inferno. You’re going to be smashing your face against Act 1 Inferno for weeks. Perfecting your build before then will not matter. Trzymam za słowo Bashiok! Edytowane 30 marca 2012 przez Shankor Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 (edytowane) Blizz rzadko oznajmia cokolwiek na wyrost.. więc trzeba być dobrej myśli.. żeby sie tylko udzielił bakcyl jak w D2.. <3 Edytowane 30 marca 2012 przez Plamek Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 To juz 1 kwietnia, ze puszcza takie teksty? Jak tylko cos bedzie "za trudne" to bedzie QQ i znerfia to w mgnieniu oka. Cytuj
Suavek 4 716 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Gdyby ktoś szukał "taniego" pre-ordera, to na amazon.co.uk jest za 30 funtów i kwalifikuje się na darmową przesyłkę - http://www.amazon.co.uk/Diablo-III-PC-Mac-DVD/dp/B0030DH9R6 Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 pytanie organizacyjne - kto ostatecznie kupił/kupi DIII na premierę? Pytam, bo po co mam szukać ludzi do co-opa wśród randomów jak można zagrać z kimś z forum Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Ja juz mam, czeka az bedzie aktywne Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Ja pewnie kupię, choć nie wiem why xD Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 (edytowane) Ja też, chyba że wpadnę w finansowe kłopoty. Już namierzyłem sklep u siebie w mieście i mają mieć D3 na premierę. Zdążyłeś kupić wersję kolekcjonerską? Tak przy okazji, zmiany w poziome Inferno, już nie będzie "płaskiego" poziomu trudności: http://diablo.incgamers.com/blog/comments/more-details-on-inferno-revealed Edytowane 3 kwietnia 2012 przez Shankor Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Ja kupuję w premierę, chyba, że jak wyżej pojawią się duże problemy finansowe. Cytuj
marjano 161 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 tez sie wpisuje. http://www.sorryformay15.com/ Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 czyli zakładam, że weekend po premierze upłynie pod znakiem kooperacji @Szakir zamówiłem na amazonie jakiś tydzień temu. Początkowo nie chciałem, bo gra przy dobrych wiatrach przyjdzie dopiero w piątek ale jak miałem zapłacić prawie 400pln za ostatnie egzemplarze dostępne w Polsce i jeszcze w dniu premiery ściągać angielskiego klienta to odpuściłem Ktoś jeszcze zamawiał EK? Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 (edytowane) Ale wiesz, że klienta w dowolnej wersji możesz sobie ściągnąć już teraz? Tylko póki co, po ściągnięciu 7,60 GB możesz popatrzeć na napis, że instalacja będzie możliwa dopiero 15 maja. Ale ja już ściągnąłem wersję en_GB i tylko 15 maja wklepię sobie klucz, szybka instalacja (wypakowanie zaszyfrowanych plików) i znikam dla świata. Ja kupię wersję standardową. Gdyby EK kosztowała 200zł a nie 350 to bym się zastanowił. Za skrzydełka i kolorek nie dam 350 zł. Podstawka mnie nie grzeje, bo i tak bym tego nie miał gdzie postawić. WoW'a nie mam, D2+LoD już mam. A artbooki i materiały filmowe prędzej czy później będą na YouTube. Linki do wersji językowych, z serwerów Blizzard. Nie ma znaczenia czy ściągasz en_US czy en_GB czy pl_PL. I tak możesz zmieniać serwery, tylko dom aukcyjny jest przypisany do twojego konta battle.net DIABLO III Retail (enUS – America) DIABLO III Retail Mac version (enUS – America) DIABLO III Retail (EU – English) DIABLO III Retail (EU – Italian) DIABLO III Retail (EU – French) DIABLO III Retail (EU – German) DIABLO III Retail (EU – Polish) DIABLO III Retail (EU – Spanish) DIABLO III Retail (Latin America – Portuguese) DIABLO III Retail (Latin America – Spanish) DIABLO III Retail (Korean) DIABLO III Retail (Taiwan) Z tego co pisali, w dzień premiery będzie do pobrania patch z najnowszymi poprawkami i tyle. Dali linki po to, żeby im serwery nie padły w pierwszy dzień. Edytowane 3 kwietnia 2012 przez Shankor Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi