Raptor 226 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Ja mam z Annual Pass. Jakbym mial kupowac to pewnie na allegro klucz lub ultimie jesli zdecydowal sie na boxa. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 W Ultimie jest drogo,można wyrwać Daiblo 3 za 158 zł. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Gdzie zamawialiscie preordery? Allegro, czy jakies sklepy?amazon.co.ukza normalną wersje zapłacisz 150pln, przesyłka gratis. minus, że nie dostaniesz tego w dniu premiery tylko kilka dni po Cytuj
Gość Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Ja mam z Annual Pass. Jakbym mial kupowac to pewnie na allegro klucz lub ultimie jesli zdecydowal sie na boxa. Ej, a te Annuale z allegro za 79 zł z Diablo 3 gratis to jest legit, czy lipa? Można tak sobie kupić Diabełka nie mając WoWa? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Ja mam z Annual Pass. Jakbym mial kupowac to pewnie na allegro klucz lub ultimie jesli zdecydowal sie na boxa. Ej, a te Annuale z allegro za 79 zł z Diablo 3 gratis to jest legit, czy lipa? Można tak sobie kupić Diabełka nie mając WoWa? Nie sa lipa, sa spoko - sam wlasnie z tego skorzystalem. Nie mozna, musisz miec wystarczajaco dlugo wowa samego. Wiec jesli teraz bys nawet sobie skolowal to nie da rady. Cytuj
Gość Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 To ile trzeba mieć tego WoWa gwoli ciekawości, na pewno koledzy się skuszą jak im powiem. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Cos kolo od pazdziernika czy jakos tak. Musza sprawdzic czy maja mozliwosc po zalogowaniu sie do battle.net "Darmowe Diablo 3 z Annual Pass" czy jakos tak. Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Ogrywałem od wczoraj bete Zagrałem wszystkimi postaciami i musze powiedzieć, ze mi jako starego fana diablo 2 mechanika, skille, postacie, balans , podobają sei straszliwie Za(pipi)istym i prostym rozwiązaniem jest ,że dla wszystkich postaci skrzynka w mieście jest wspólna. Mozna sobie przerzucać rzeczy. Wszystko mi sie podoba, jestem totalnie oczarowany ta gra. Cytuj
Biały 55 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 (edytowane) To ile trzeba mieć tego WoWa gwoli ciekawości, na pewno koledzy się skuszą jak im powiem. Gwoli ścisłości: Kto może wziąć udział? O:By wziąć udział w przygodzie, musisz mieć 18 lat, posiadać ważną kartę kredytową oraz posiadać pełną wersję Worlda of Warcraft zarejestrowaną dnia 13.03.2012 lub wcześniej. Edytowane 8 kwietnia 2012 przez Biały Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Hyh... a dałbym se rękę uciąć, że kiedyś było wymagane, by WoW był zarejestrowany na koncie BNet przed wprowadzeniem Annuala. Cytuj
Gość Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Można jakoś pograć w betę? Mam nowego lapka i chciałbym zobaczyć jak to śmiga Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Hyh... a dałbym se rękę uciąć, że kiedyś było wymagane, by WoW był zarejestrowany na koncie BNet przed wprowadzeniem Annuala. Poniewaz tak wlasnie bylo :F. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Można jakoś pograć w betę? Mam nowego lapka i chciałbym zobaczyć jak to śmiga Oczywiście, że można Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Ale to jest open-beta, czy trzeba miec klucz/zaproszenie? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 No ofc, że trza mieć klucz od Blizza - oni nie robią open bet chyba. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 a ja słyszałem od znajomego że demko ma się pojawić przed premierą. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 od trzech dni napierdzielam w betę, jak szczerbaty na suchara rzuciłem się na witch doctora (najbardziej interesująca mnie klasa) a tu niespodzianka, CO MONK WYRABIA NA EKRANIE, mistrzostwo świata, nigdy nie lubiłem postaci walczących w pierwszym szeregu w h'n's-ach ale monk mnie urzekł. O diablo 3 jestem spokojny, kupuje na premierę. jedyne co mogę powiedzieć to, że jest "wolniejsza rozgrywka" w porównaniu z poprzednimi częściami (łatwiej można było dostać po (pipi)e jak sie nie reagowało na to co sie dzieje na ekranie), ale może po prostu narazie (pipi) widziałem i potem będzie lepiej. gra 100% noob friendly, ale wiadomka, gra ma trafić do jak najszerszego grona odbiorców. na plus teleporty na najniższych kondygnacjach dungeonów, które teleportują "pod dzwi gdzie weszliśmy". no i jest róznorodnie, bete zmłóciłem już 7 razy i mi sie nie nudzi Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Bardzo przydałaby mi się możliwość ogrania bety, w jednym jedynym celu - chcę wiedzieć jak gra ruszy na moim PC. Znam Blizzard, ich gry to zazwyczaj świetnie zoptymalizowane produkcje, jednak obawy zawsze są, zwłaszcza, że taki Starcraft 2(działający podobno na tym samym silniku?) działał ok, ale bez rewelacji(kiedy go ogrywałem miałem jeszcze chyba starą grafikę i "niedopieszczony" procek). Tak więc pytanie: skąd jeszcze wyrwę klucz? Ma ktoś na zbyciu?(będzie jakaś forma nagrody). Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 na allegro masz 24h bety za 20zł, ale nie wiem czy to działa. mam nadzieję, chociaż nie jakąś dużą, że blizz da chociaż takie własnie demo przed premierą, bo mam kilku kumpli co chciało by sprawdzić czy i jak im "będzie chodzić". Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 pewnie dziala. koles pewnie daje Ci login i haslo do swojego konta bnet a potem je zmienia albo ma authenticator. ciekawe czy jest jakas "piracka" beta jak to bylo z starcraft 2, wtedy ludzie dali linki do instalki klienta (jak ktos chcial poogladac login screen) a potem robili rozne mody do ai zeby mozna bylo sobie z nim pograc offline bez logowania sie. do zbudowania wszystkich jednostek w grze i zobaczeniu jak chodzi starczalo. z d3 pamietam ze w pierwszych dniach bety tez cos kombinowali ale wtedy ograniczylo sie to do biegania po miescie i zero npc. moze cos rozwineli juz. musze jednak ostrzec przed nadmiernym entuzjazmem z tymi nieoficjalnymi betami bo w wiekszosci przypadkow zawieraly virusy i keyloggery, juz lepiej dac te 20 zl na allegro. ps. co do authenticatora to zauwazylem ze czesto gra nie prosi mnie juz o podanie numerka z niego przy logowaniu (w sc2 i wowie). jedynie bnet chce go zawsze. ktos cos tak mial? Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Jak jestes na tym samym necie, i tym samym MAC karty sieciowej to tylko wyrywkowo prosi o kod. nie za kazdym razem Jak masz mozliwosc to polacz sie z inna siecia i sprobuj zaczac grac - na 100% poprosi o kod Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Jest dokladnie tak jak Karol pisze, jednak mozesz zmienic w ustawieniach w bnet, aby wymagalo kodu przy kazdej probie logowania. Ja mam tak, ze do reconnecta neostrady nie musze nic wpisywac. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=48V_SAOXuVg Edytowane 17 kwietnia 2012 przez Wiolku Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Po najnowszym patchu 17 coś chyba im się pomyliło, ponieważ teraz każdy może grać w BETĘ. Mam nadzieję, że tego nie "naprawią". Póki co chyba tylko na serwerach US. Ludzie na forach piszą, że działa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi