Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Sephi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja też miałem nowe info, że już wszystko prawie gotowe i zaraz startują. Kiepsko to widzę w dniu premiery, pewnie tylko 30% normalnie pogra 15 maja o północy. ;)

Opublikowano

ja nie moge wpisac hasła ;D

pole do wpisywania jest nieaktywne...

Opublikowano (edytowane)

heh zmieniłem w opcjach język na polski i teraz już w ogóle lipa " podczas aktualizacji wystąpił nieoczekiwany błąd,spróbuj ponownie później'.

Szkur.wa

A właśnie na koncie BN nie mam bety diablo,to normalne ?

Edytowane przez Ader
Opublikowano

heh zmieniłem w opcjach język na polski i teraz już w ogóle lipa " podczas aktualizacji wystąpił nieoczekiwany błąd,spróbuj ponownie później'.

Szkur.wa

w becie nie na PL

dalej 3003 :D

Opublikowano (edytowane)

3003 macie bo próbujecie pewnie wbijać na europejski serwer, serwery bety są w stanach.

Na US powinno być 37 busy, po bruteforsie udaje się zrobić postać, ale dalej ni (pipi)a.

Edytowane przez hay
Opublikowano

3003 macie bo próbujecie pewnie wbijać na europejski serwer, serwery bety są w stanach.

Na US powinno być 37 busy, po bruteforsie udaje się zrobić postać, ale dalej ni (pipi)a.

jak dam na US to nie moge wpisac hasla bo pole jest nieaktywne :D

nie da sie w nie kliknac

Opublikowano (edytowane)
Fajnie się przygotowali, mieli 12 lat na postawienie serwerów
Infrastruktura sieciowa to nie tylko kilka szaf rackowych i kupa kabli. syn flood i ddos są tak skuteczne, że potrafią położyć nawet najwięsze serwisy a tutaj mamy do czynienia z takim właśnie nieświadomym ddosem kiedy serwery, mimo przygotowania odpowiedniej przepustowości, nie potrafią obsłużyć tak dużej liczby jednakowych zapytań. To tak jak wyprzedaż w markecie - sklep pomieści 100k ale przez bramki wejdzie jednocześnie tylko 100 osób podczas gdy reszta musi ponawiać próbę do momentu aż nie znajdzie się dla nich miejsce. Edytowane przez greah
  • Plusik 1
Opublikowano

No więc jak mam teraz to cofnąć,bo teraz mam w języku polskim info xD

z tego co slyszalem to przez wlaczenie pl jezyka musiszteraz sciagac od nowa bete i przeinstaloac xd

• Minusik 1
Opublikowano

Ja mam ustawione język ANG, serwery USA (bo z tego co wiem nie ma serwerów EU) i wszystko śmiga.

Jednak legacy D2 (bo w jedynkę nie grałem) w PEŁNI zachowane. 20 minut gry a ja już ziewam ze znudzenia. Jednak gra totalnie nie dla mnie :(

Opublikowano (edytowane)

No więc jak mam teraz to cofnąć,bo teraz mam w języku polskim info xD

z tego co slyszalem to przez wlaczenie pl jezyka musiszteraz sciagac od nowa bete i przeinstaloac xd

Ale co ściągać US czy EU ??I tak w 30 minut się ściąga,więc to nie problem.

Edytowane przez Ader