hay 17 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) No innej opcji nie ma, przy farcie może się uda @up: obojętnie, w grze se można przełączyć serwer, język to sprawa drugorzędna, tylko sie nie wpierdalaj w przełączanie na polski, bo potrzebny reinstall po takiej zmianie Edytowane 20 kwietnia 2012 przez hay Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 orion: nakooriwac non stop zaloguj ? myślałem, że chodzi o jakieś konkretne haxy thx Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 strona też wam leży i wyrzuca błąd przy próbie wejścia na konto? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 No innej opcji nie ma, przy farcie może się uda @up: obojętnie, w grze se można przełączyć serwer, język to sprawa drugorzędna, tylko sie nie wpierdalaj w przełączanie na polski, bo potrzebny reinstall po takiej zmianie Za późno xD niepotrzebnie opcje przeglądałem Cytuj
Starh 3 176 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) No innej opcji nie ma, przy farcie może się uda @up: obojętnie, w grze se można przełączyć serwer, język to sprawa drugorzędna, tylko sie nie wpierdalaj w przełączanie na polski, bo potrzebny reinstall po takiej zmianie Za późno xD niepotrzebnie opcje przeglądałem :confused: "nie trzeba instalować od nowa, jeśli zmieniliście jezyk na PL w becie i wywala błąd trzeba zrobić rzecz następującą: odnaleść plik agent.db w katalogu C:\ProgramData\Battle.net\Agent edytujemy plik i zmieniamy przy pozycji selected_locale z plPL na enGB to wszystko " z pclaba Edytowane 20 kwietnia 2012 przez Starh 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 ta beta jest zalosna. Wpisuje nazwe konta, haslo i daje login. haslo znika, nie ma komunikatu a przycisk login robi sie szary i nie mozna go juz wiecej kliknac, trzeba zrestartowac loadera aby moc sprobowac znow 12 lat a nawet okno logowania nie dziala Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) A może Natanek za tym stoi ? Odpalił jakieś (pipi)ane EMP czy coś i nie można pograć xD teraz znowu mi wywaliło, że konto nie ma licencji, no (pipi)a.. przeciez ołpen beta.. co oni (pipi)a robili 12 lat.. a stona marudzi na kąsole.. tam jak wychodzi gra, to wkładasz płyte i grasz, nawet jak jest 2 miliony burgerów naraz (Halo3)... nie to, że hejtuje, jaram się Diablo III, chce już pograć, nogawami cieknie, a tu sie (pipi)a nieda, no i co ja biedny mam zrobić ;(:( musiałem się wyżalić Edytowane 20 kwietnia 2012 przez orion50 3 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 co mam wpisac w battle.net account name ? wpisuje to samo co na ich stronie a tu mi wywala bledy ze dane niepoprawne ? Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 email Twojego konta na battle.net? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) email Twojego konta na battle.net? no wlasnie jak wpisuje to wywala bledny login. Mimo, ze na stronie dziala xD jako wynik logowania dostalem error: lost connection, disconnected from battle.net Edytowane 20 kwietnia 2012 przez szpic Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Zero tolerancji. Czy nikt wyczuł krzty ironii w moim poprzednim poście ? nieważne. Mam wylane na te plusiki, ale od godziny nie mogę się zalogować, bez sensu to jest. 1 Cytuj
kilix 128 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) ta beta jest zalosna. Wpisuje nazwe konta, haslo i daje login. haslo znika, nie ma komunikatu a przycisk login robi sie szary i nie mozna go juz wiecej kliknac, trzeba zrestartowac loadera aby moc sprobowac znow 12 lat a nawet okno logowania nie dziala Proponuje poczekać chwilę na komunikat... U mnie cały czas error 75. o! teraz 37 Edytowane 20 kwietnia 2012 przez kilix Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Bida straszna, ani razu nie udało mi się zalogować. Nie chce mi się już siedzieć dzisiaj, jutro sobie na spokojnie miejmy nadzieję pogram. Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 ło (pipi), ja tu wpadam na forumek o 23:00 - myślę sobie "Pewnie już wszyscy na(pipi)iają i zaraz wypisują jakie to nie za(pipi)iste itp" . A tu się okazuje, że nikomu nie działa, no jaki fail. Roz(pipi)aliście mnie. Zaraz wbijam i sprawdzę toto samodzielnie. Oby już emocje opadły i dało się pograć. PS Jest tam ktoś jeszcze? Czy już wszyscy dali sobie spokój? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Nie wszyscy, nie wszyscy, bo niektórym działa Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) Kurrrrrwwa. Nie działa Przełączyłem na "Polski" i wyskakuje mi że aktualizacja plików się nie powiodła. Olać to, idę spać. Rano może coś się ruszy... PS kazzun a tek miałes taki problem czy na british grasz? Kazzun a też tak miałeś jak Edytowane 20 kwietnia 2012 przez Kruhol CPE Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Też biegnę od laski do domu podjarany, nawet trochę zły xd A tu fail. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) teraz to logowanie jest chyba dla picu bo ten sam blad wyskakuje jak sie wpisze cokolwiek w login i password...a wczesniej byl komunikat o zlych danych Edytowane 20 kwietnia 2012 przez kad2 Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) Też biegnę od laski do domu podjarany, nawet trochę zły xd A tu fail. +1 PS porawdziłem już z zmianą języka na eng ale dalej mam "error 3003" Edek jak to Ci ma prawo działać? Edytowane 20 kwietnia 2012 przez Kruhol CPE Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Ja się zalogowałem wtedy jak pisałem. Pograłem z 30 minut, wbiłem lvl 4. Wylogowałem się. Wbijam na forum, 10 osób płacze, że nie działa, to sprawdzam. Odpalam ponownie - działa. Poczytałem se neta z godzinkę. Kumpel odpalił grę. Ja tez odpaliłem, by sprawdzić ponownie. Serio nie wiem skąd macie takie problemy. Fakt, ze beta ruszyła nie o 21 równo jak miało byc, tylko koło 21:20 or so... ale potem problemów nie miałem z niczym. Konto BNet: zarejestrowane na Polskę. Język w grze: Angielski Server: America Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) Teraz mi się wyświetla "You were disconnected from battle.net service" Kupa, a nie działa. Firma która od tylu lat siedzi w MMO nie potrafi przewidzieć, że ludzię się rzucą na testownie diabła i nie potrafią odpowiednio przygotować na to serwerów. Mogli, nawet poselekcjonować ludzi, aby nie wszyscy naraz wduszali się to serwery może by stały. A tak to kupa. Zmieniłem server na US i pisze ze serwer zajęty Edytowane 20 kwietnia 2012 przez Kruhol CPE Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Az sprawdziłem po napisaniu posta poprzedniego - dla mnie działa. Albo mnie Blizzard nagle polubił, albo całe PCtowe forum postanowiło mnie robić dziś w bambuko i trollować Cytuj
Soban 4 125 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 na ameryce mam,że serwer busy. na europie błąd 3003 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi