Opublikowano 29 kwietnia 201212 l No jak. Beta to była 1/3 pierwszego aktu, a i tak się grało około 2h. Cała gra powinna wyjść jakoś 20h, nie wiem czemu mówicie 6. No dlatego spytałem. Tez mnie to ciekawiło. A tu się pojawiają, imho, takie radykalne przewidywania, żem sam zdziwiony...
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l Ten link na górze poprzednie strony (go2arena) to faktycznie jest najbardziej opłacalna opcja preorderu? Chciałbym kupić samego key'a, ale wczoraj przeglądałem internet i klucze są w takiej samej cenie jak pudełka, kto to wymyślił? Edytowane 29 kwietnia 201212 l przez Gość
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l No dobra, a gdzie są klucze nie z pudełek takie jak były przy SCII? Przecież pamiętam, że tamtą gierkę kupiłem dużo taniej dzięki kluczowi.
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l Ja po raz pierwszy wziąłem pre-ordera z go2arena (key + box), zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l No dobra, a gdzie są klucze nie z pudełek takie jak były przy SCII? Przecież pamiętam, że tamtą gierkę kupiłem dużo taniej dzięki kluczowi. Kupowałeś na premierę?
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l Kupowałeś na premierę? SC2 dało się spokojnie kupić za 120 zł w pre-orderze jeżeli brałeś keya samego. Diablo niestety nie ma chyba.
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l Kilka tygodni po premierze, ale to i tak niezrozumiałe dlaczego teraz tak jest, widać, że oferty samych keyów to są po prostu klucze wyciągnięte z boxów i jedyna oszczędność to na kosztach wysyłki. Czysty klucz jest na battle.necie za bagatela 59.99 ojro.
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l Kilka tygodni po premierze, ale to i tak niezrozumiałe dlaczego teraz tak jest, widać, że oferty samych keyów to są po prostu klucze wyciągnięte z boxów i jedyna oszczędność to na kosztach wysyłki. Czysty klucz jest na battle.necie za bagatela 59.99 ojro. :confused: @Gri Ale to jest stosunkowo normalna cena za grę. My w Polsce naprawdę nii mamy drogich gier. Ludzie narzekają, ale prawda taka, że Blizzowe gry u nas kosztują "normalnie" a inne znacznie taniej.
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l Ja takze kupowalem preordera z g2a. wzialem box+key i czekam do 14 maja do godz 0;00 ;p
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Ale to jest stosunkowo normalna cena za grę. My w Polsce naprawdę nii mamy drogich gier. Ludzie narzekają, ale prawda taka, że Blizzowe gry u nas kosztują "normalnie" a inne znacznie taniej.what_the_fuck_am_I_reading.jpg Nie kupujesz wiele gier, szczególnie zza granicy, prawda?
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Nie kupujesz wiele gier, szczególnie zza granicy, prawda? Nigdy nie kupowałem gry zza granicy. Nie licząc digitali. Bo rozumiem, ze pytasz o boxa, skoro nie jesteś chyba zbytnio fanem digital versji. Ale jak słyszę/czytam w recenzjach, że ktoś za BF3 na PC dał $60 to to się raczej nijak ma do tego ile zapłaciłem ja, czy ktoś inny w Polsce. Odpalam Amazona, sprawdzam cenę Diablo - $59. Odwiedzam stronę NBP, dzisiejszu kurs wynosi 3,16 zł. Szybka matematyka - wychodzi prawie 187 zł. Czyli 20 zł drożej niż w PL.
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l To odwiedź sobie dla odmiany Amazon.co.uk czy też inny sklep oferujący zakup w funtach lub euro i wtedy zacznij się bawić w matematykę porównując ceny. Nawet takie pudełkowe Diablo 3 w pre-orderze można było dorwać za 27 funtów swego czasu, czyli około 140zł z już wliczoną wysyłką. Podkreślałem to wielokrotnie w tym i innym temacie, więc kto się nie załapał może teraz tylko żałować, że cena poszła w górę. O, nawet znalazłem - http://www.psxextrem...30#entry2287730 - 28 listopada 2010, 23 funty Jasne, są wyjątki, ale nie są one w mniejszości, jak Ci się wydaje. Sporo zależy od tytułu - jeden dorwiesz taniej w Polsce, inny znacznie taniej za granicą. EDIT: Pomijam już kwestie, że polskie wydania nierzadko są mocno upośledzone. Chcesz pograć w D3 po angielsku? Ściągaj całą grę ze strony BNet, bo na płycie kupionej w PL takowej wersji nie uświadczysz. Skyrim wypadał taniej niż za granicą, ale cierpi na cenędzowskie blokady regionalne. Sam zaś teraz się waham skąd wziąć Street Fighter x Tekken, bo u nas pudełkowa może i jest tańsza, ale wszelkie DLC z pewnością wyjdą dużo drożej, niż gdybym kupił grę na Steam. Edytowane 30 kwietnia 201212 l przez Suavek
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Mam pytanko, z tego co wiem, to jedna kopia gry będzie przydzielona tylko do jednego kompa. Czyli, jak brat chciałby pograć również w diablo, to z tej samej kopii co moja nie wyda?
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Chyba bedzie 1 gra = 1 konto. nie wazne ile osob bedzie grac, ale nie zalozysz wiecej kont z 1 kopii
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l @Suavek No ale to mówisz tam o jakiejś czasowej promocji czy coś (nie znam szczegółów), bo teraz widzę jak byk 33 funty, aka 169 zł na nasze.... czyli jak mówiłem - normalna cena. Pierwsze trzy tytuły z brzegu jakie wpadły mi do głowy. Aż z ciekawości sprawdziłem ceny: Darksiders 2 - 154 zł Guild Wars 2, Standard Edition - 247 zł Witcher 2 - 133 zł
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Mam pytanko, z tego co wiem, to jedna kopia gry będzie przydzielona tylko do jednego kompa. Czyli, jak brat chciałby pograć również w diablo, to z tej samej kopii co moja nie wyda? Kupujesz keya, którego przyłączasz do swojego konta battle.net i możesz na nim grać od teraz w Diablo, nieważne na jakim kompie, nieważne czy zainstalowany z płyty czy ze strony blizzarda. 1 key = 1 konto, które możesz w danej chwili włączyć tylko na jednym stanowisku.
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Czyli, że brat będzie mógł grać z tego samego keya, ale bedzie musial grac na tym samym koncie co ja, co w sumie nie jest zbyt przyjemne. Ok chyba nie ma co kombinowac, jak chce grac to musi swoja kopię kupowac
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Darksiders 2 - 154 zł Guild Wars 2, Standard Edition - 247 zł Witcher 2 - 133 zł Oj Edziu, wiadomo że gry są droższe ale można wyrwać je na promocjach taniej niż w polszy. Nie ma co drążyć tematu.
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l No ja też uważam, że są droższe. Ale być może o czymś nie wiem. Nigdy nie kupowałem gier za granicą, więc mogę o czymś nie wiedzieć. No i nie mówimy o promocjach tylko o normalnych cenach Jak ktoś chce sobie sety pooglądać: http://www.diablofans.com/news/1179-comic-giveaway-diablo-iii-armors-and-dyes-pvp-way-before-the-end-of-the-year-portrait-of-a-champion-blue-posts/ Edytowane 30 kwietnia 201212 l przez Kazuun
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l dodac na poczatek natanka mowiacego o nowej super szatanskiej grze i moze byc
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Darksiders 2 - 154 zł Guild Wars 2, Standard Edition - 247 zł Witcher 2 - 133 zł GW2 oficialnie w polsce jest za 200pln. Zaufane sklepy od cdkeyow sprzedaja standard po 185.
Opublikowano 1 maja 201212 l Można już grę ściągać, instalacja możliwa dopiero 15 maja: http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?824402-Diablo-III-FULL-RETAIL-BY-BLIZZARD-PRE-DOWNLOAD