Opublikowano 12 maja 201212 l Trafiłem na obrazek i przypomniałem sobie kogoś kto pisał wcześniej, że D3 podobne do WoWa
Opublikowano 13 maja 201212 l CD Keye kosztują tyle co box. EMPIK robi nocne premiery w całej Polsce od godziny 21:00. A keye możesz kupić na stronkach sklepów jakie pojawiły się w tym topicu.
Opublikowano 13 maja 201212 l Gdzie jeszcze mogę złożyć preordera na Diablo 3? Na gram.pl i ultimie już nie mają Sam CD-KEY nie wchodzi w rachubę tylko wersja pudełkowa
Opublikowano 13 maja 201212 l Gdzie jeszcze mogę złożyć preordera na Diablo 3? Na gram.pl i ultimie już nie mają Nie mają nawet SE? O.o
Opublikowano 13 maja 201212 l lol, dobrze że zamówiłem w zeszłym tygodniu z go2arena za 165, bo przedwczoraj było już 175, a dziś 190 zł. O.o Mam nadzieje, że z dostępnością nie będzie kwasu i dostane jutro keya. Słyszycie? To już JUTRO!!!
Opublikowano 13 maja 201212 l Oglądałem wczoraj sobie w nocy całe DVD "Making of..." D3, to z CE. Był urywek cinematicsa z Imperiusem i Tyraelem - krótki wniosek: nie wiem co by musieli zrobić z dubbingiem polskim, byt brzmiało choć w połowie tak dobrze jak angielski - oryginalne głosy brzmiały F.U.C.K.I.N.G. E.P.I.C. !!!
Opublikowano 13 maja 201212 l Gdzie jeszcze mogę złożyć preordera na Diablo 3? Na gram.pl i ultimie już nie mają Nie mają nawet SE? O.o No Standard Edition nawet nie ma
Opublikowano 13 maja 201212 l ja licze ze dostane w dniu premiery w media markcie, media expert albo empiku ;P
Opublikowano 13 maja 201212 l ja licze ze dostane w dniu premiery w media markcie, media expert albo empiku ;P ja licze na wydanie platynowe szybko wydane lub promocje za 100zl
Opublikowano 13 maja 201212 l Oglądałem wczoraj sobie w nocy całe DVD "Making of..." D3, to z CE. Był urywek cinematicsa z Imperiusem i Tyraelem - krótki wniosek: nie wiem co by musieli zrobić z dubbingiem polskim, byt brzmiało choć w połowie tak dobrze jak angielski - oryginalne głosy brzmiały F.U.C.K.I.N.G. E.P.I.C. !!! Są jakieś większe spoilery? Bo chętnie bym obejrzał ale się boję ;p
Opublikowano 13 maja 201212 l Są jakieś większe spoilery? Bo chętnie bym obejrzał ale się boję ;p Są, takie nawet major. W sumie to znam większość story D3 Choć nie wiem ile już wiesz. Ponoć większość tego jest kinda obvious Edytowane 13 maja 201212 l przez Kazuun
Opublikowano 13 maja 201212 l Domyślam się wielu rzeczy, ale pewien nie jestem niczego... czyli nie oglądam ;p
Opublikowano 13 maja 201212 l W tym filmiku wraith, też jest tyrael, to sobie możesz sprawdzić głosy jeśli głownie na tym ci zależy. I btw. fajny filmik : >
Opublikowano 13 maja 201212 l @QstomPL Oj uwierz mi, że to co mamy we Wrath'u nie jest nawet tak w połowie epickie jak jeden cinematic z Imperiusem i Tyraelem :>:>:>
Opublikowano 13 maja 201212 l Obejrzałem jeszcze raz... i ta, te same (na 99% ). Apropo głosów etc... ciekawostka z "Making of...": SC2 miało 3.000 linii dialogowych. D3 ma około 16.000 linii. Duża ich część to rozmowy z followersami, którzy opowiadają lore danego miejsca, postaci, albo zwykłe pogawędki. I tu mnie coś zastanawia. Czy TRZEBA chodzić z followersem, czy można solo (pomijam NPC związanych z danym questem). I czy followers podkrada nam expa, czy nie? Nigdy nie widziałem infa na ten temat. Edytowane 13 maja 201212 l przez Kazuun
Opublikowano 13 maja 201212 l W D2 followersi expa nie kradli i byli całkowicie opcjonalni, tutaj chyba tak samo będzie.
Opublikowano 13 maja 201212 l Mam nadzieję, że Sferis w którym zawsze odbieram gry z gram.pl tym razem też da radę i moje EK odbiorę zaraz po pracy we wtorek
Opublikowano 13 maja 201212 l @Stona Jeżeli pytasz mnie o moją SZCZERĄ opinię, mając na uwadze Twoją osobę, to powiem śmiało, że NIE. W Twoim przypadku będzie to strata kasy.
Opublikowano 13 maja 201212 l W Realu za 159 zł ma być, trzeba będzie z samego rana się wybrać... Dobrze, że 10 minut od domu ;p
Opublikowano 13 maja 201212 l Wiedziałem by egzaminu na prawo jazdy nie brać 15 maja teraz lipa straszna bo nocka odpada
Opublikowano 13 maja 201212 l ja będe pomagać przy nocnej premierze diabełka, zagram dopiero po południu 15-tego ;/