zalef88 53 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Tyski Saturn - godzina 10.00 - tłumów nie ma ale absolutnie każdy facet w wieku od 15 do 35 lat trzyma w łapach pudło z Diablo III. Klientów bez gry nie zauważyłem co potwierdziła później zapytana o to kasjerka: "dzisiaj sprzedaję tylko tę grę - chyba fajna jakaś, co?" cena: 169 zł ilość sztuk: nieograniczona Chrzańcie się sklepiki z pre-orderami! Zwykłą edycję to można kupić bez problemu, za to o kolekcjonerke trzeba walczyć. Ja kupiłem za 349zł i jeszcze załapałem się na koszulkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Aby zagrać w to "demo" z guest passa trzeba mieć całego preloada na dysku?(7,6GB) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 . Aby zagrać w to "demo" z guest passa trzeba mieć całego preloada na dysku?(7,6GB) Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol_1985 17 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Mam pytanie , propozycje Mozemy załozyc temat AH gdzie bedziemy mogli wyceniac poszczególne przedmioty? Oczywiscie nie mowie o wszystkich badziewiach które leca ale jakies rare. Chce miec miejsce gdzie bede mógł zapytac lub ewentualnie sprawdzic cene jakiegos przedmiotu. Poleciały mi juz złote elementy i nawet jeden setowy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 mam guest pass co ja teraz mam z nim zrobic aby zagrac? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Na jakiej stronie mogę sprawdzić czy Diabolo 3 pójdzie na moim laptopie w full detalach? PS. Wygodnie gra się bez myszki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Na jakiej stronie mogę sprawdzić czy Diabolo 3 pójdzie na moim laptopie w full detalach? PS. Wygodnie gra się bez myszki? 1 can you run it ( wpisz w google 1 wynik) 2 watpie Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Jestem po zabiciu Leorica (koniec bety), póki co świetnie się gra Demon Hunterem. Wcale nie jest tak łatwo, jak niektórzy mówią, jak trafi się grupa Decayerów i Spitting <czegoś tam> to trzeba nieźle manewrować wokoło. Mam tylko jeden dylemat - magiczne itemy sprzedawać czy salvagować u kowala? Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 (edytowane) Pol na pol. ja bede czesc sprzedawal zeby miec fundusze na naprawy i upgrady. ale tez rozkladal itemy zeby moc z czegos craftowac. A z tym abonamentem na notce to jakis bullshit? Blizz nic takiego oficjalnie nie mowil, nie? Edytowane 15 maja 2012 przez genjuro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Jak już ktoś w komentarzach zauważył, to samo napisane jest na pudle SC2. Poza tym w oryginale brzmi to "Additional online fees may apply", tak więc to tłumacze puścili wodze fantazji z tym abonamentem. Co tylko utwierdza mnie w..... a nie ważne - wszyscy wiedzą w czym W D3 to się odnosi do prowizji za RMAH. W SC2 to sie odnosi do tego ze community tworzące custom mapy może za nie chargowac, jezeli okażą się na tyle dobre. Edytor ma sie pojawic wraz z HotS, było o tym mówione przed premierą WoL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 skończyłem pierwszy akt, ostatni boss to nostalgia hard butcher z diablo 1 i jego kultowe aaaah fresh meat! Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 (edytowane) a ja będę chyba wszystko salvagował, bo z tego co pamiętam jest tu bardzo podobnie jak w torchlight, czyli że itemy w sklepie są śmiesznie mało warte. Magiczne bronie po 40 sztuk złota z tego co pamiętam, to już przecież z ziemi się zbierze w pierwszej lepszej walce więcej P.S. bardzo cieszy mnie to jak wszyscy piszą, że jest tak ciężko : > Edytowane 15 maja 2012 przez QstomPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Chętnie również uśmiechnę się po Guest Passa... Wszyscy grają i ja też chcę;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Czy jakiś wyjadacz Diablo może mi powiedzieć, czemu warto się bawić w crafting na normalu? Nie lepiej sprzedać wszystko jak leci, a od NM zaczac salvaging? Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Czy jakiś wyjadacz Diablo może mi powiedzieć, czemu warto się bawić w crafting na normalu? Nie lepiej sprzedać wszystko jak leci, a od NM zaczac salvaging? W poprzednich Diablo craftingu nie było, więc wyjadacze nic ci nie powiedzą xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol_1985 17 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 (edytowane) Nie warto sie bawic na normalu, Wszustko rzucajcie na sell - i tak 99% rzeczy zamienicie na produkty które sa tansze w kupnie niz wart jest przedmiot. Pozatym, nie ma co sie bawic, sprzedawajcie wszystko jak leci. W becie mimo rozwinietego kowala na 4 lvl nic specjalnie mocnego nie mogłem zrobic. Jak juz wam poleca zółte/złote elementy to sa one lepsze niz poczatkowe umagicznienia Edytowane 15 maja 2012 przez Karol_1985 Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Czy jakiś wyjadacz Diablo może mi powiedzieć, czemu warto się bawić w crafting na normalu? Nie lepiej sprzedać wszystko jak leci, a od NM zaczac salvaging?W poprzednich Diablo craftingu nie było, więc wyjadacze nic ci nie powiedzą xDa pomarańczowe przedmioty? Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 No ale przecież salvagując dostajemy materiały, które się przecież nie marnują i podejrzewam ze można ich użyć w dalszych poziomach trudności. Wiec nie jest lepiej mieć jakiś zapas tych materiałów niż tanio sprzedawać bronie w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Eeee, z tego co wiem/rozumiem/myślę, to do robienia itemów na danym poziomie używasz matów... z danego poziomu. Nie będzie przecież tak, ze mając lvl 6, farmiąc Inferno będziesz zmuszony do farmienia normala, bo Ci nagle brakło matsów. To by było troszkę bez sensu chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 racja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 guest pass daje tyle samo mozliwosci co w becie było? ze moge se pograć ten fragment gry z bety? bo mam, ale sie sciaga dopiero i nie wiem czy sie jarac, czy nie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 http://polygamia.pl/...kompletnie.html Warto wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 użyczy ktoś quest passa ?;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Ja też trochę pożulę - jakby ktoś miał luźnego guest passa, to byłbym bardzo wdzięczny - nie mam pojęcia, czy będzie mi dobrze chodzić, a szkoda mi 170zł wyrzucać, żeby się dowiedzieć, że dupa Mogę w zamian dać guest passa do WoWa, albo SC2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 (edytowane) Browary są, fajki też, obiad zjedzony można nerdzić. Ktoś chce polecieć powolutku po zabiciu skeleton kinga? Tzn, zaczniemy od ubicia bossa (ten moment na szybkensa, a z bossika może dropnie jakiś rare), a dalej za nim juz według fabuły - nic nie przerywamy, odsłaniamy całą mapę itp. Jacyś chętni? Edytowane 15 maja 2012 przez Kruhol CPE Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi