Gość szpic Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 status wskazuje ze serwery sa OK Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 mi wyskakuje że padły Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Hahah, ja się jednak cieszę, że nie rzuciłem się w dniu premiery. Mam czas, Skyrim skrywa jeszcze przede mną wiele, później w kolejce czeka Wiedźmin, a do tego czasu może Diablo 3 stanie się grywalne. Jeśli nie - wybiorę Torchlight 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Azja działa. Je*ać europ. Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Mi tam działa ;p Skończyłem 1 akt, 8 h zajęło, nie wiem jak reszta robi go w 3 godzinki. Zwiedzałem całe mapy, czytałem wszystko, jest świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Mi tam działa ;p Skończyłem 1 akt, 8 h zajęło, nie wiem jak reszta robi go w 3 godzinki. Zwiedzałem całe mapy, czytałem wszystko, jest świetnie. Działa Tobie region - Europa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 na Europe nie da sie zalogować. cały czas jakiś błąd wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 - nakręciłem filmik prezentujący skrzydełka z EK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 mam pytanie: znalazłem u kupca za 100 000szt złota "dzwonek wirta" wiadomo co to robi? dzwonek podobny jest do tego co krówki mają na szyjach, a przy loadingach w grze pojawiają się pro tipy typu: krowi poziom nie istnieje. czyżby pierwszy easter egg? Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Można mieć oryginalne amerykańskie głosy, a polskie napisy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Można mieć oryginalne amerykańskie głosy, a polskie napisy? Z tego co się orientuje to nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii 3,7/10 haters gonna hate Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Odnosnie dzwoneczka Krowi poziom istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 (edytowane) Dzisiaj kumpel zakupił, grafika nie zachwyca ale wygląda miodnie. Dostałem jakiś kod na demo czy coś, sprawdze sobie potem. Edytowane 15 maja 2012 przez Pikol Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 http://www.metacriti...e/pc/diablo-iii3,7/10 haters gonna hate >3,7>Error 37 I see what U did there... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 (edytowane) Ja gram od 11:00, bez pośpiechu, z przerwami na kanapkę, obiad, spacer z psem, zwiedzam 100% map, czytam/słucham wszystkiego, bawię się skillami (wniosek taki, zę wszelakie buildy na Calcu sprzed premiery to o kant dupy można rozbić, bo rzeczywistośc wprowadza ostre korekty)... i jeszcze nie skończyłem pierwszego aktu. [EDIT] Jest 23:40 - skończyłem Act 1.... po około 12 h PS: Nie wiem gdzieście kupowali grę, ale i mnie i koledze działa normalnie cały dzień, a każdy z nas robił kilka relogów już Edytowane 15 maja 2012 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 jak mówicie że recenzje krytyków o kant dupy można wsadzić, a ja ich broniłem tak uważam, że opinie normalnych użytkowników można wsadzić o kant dupy i praktycznie nigdy się nie sugeruje tym co sądzą użytkownicy/gracze. Macie tego dowód Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Mi działa też cały czas w sumie, raz tylko wyrzuciło (z godzinę czy dwie temu). Filmik między 1 a 2 aktem - masakra o0 I grafika w drugim akcie wyraźnie lepsza niż w pierwszym dzięki innemu stylowi - wszystko wygląda jak namalowane. I stopień trudności w górę idzie tak jak i w D2. 1 akt to tutorial, w drugim trzeba już uważać ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 (edytowane) jak mówicie że recenzje krytyków o kant dupy można wsadzić, a ja ich broniłem tak uważam, że opinie normalnych użytkowników można wsadzić o kant dupy i praktycznie nigdy się nie sugeruje tym co sądzą użytkownicy/gracze. Macie tego dowódZ tym, że to nie są normalni użytkownicy, tylko 4chanowcy i temu podobni, którzy celowo się zmówili i zaniżają oceny. Jeśli cokolwiek można sobie darować, to cały ten serwis i ideę ocen zbiorowych - zarówno krytyków, jak i "graczy". Osobiście sugeruję umiejętność logicznego myślenia i łączenia faktów, najlepiej z różnych źródeł i materiałów. No chyba, ze naprawdę nadal ludki dziś są skłonne z klapkami na oczach wierzyć jednemu konkretnemu serwisowi/recenzentowi/forumowiczowi. No ale niestety, to tak nie działa. Gusta i guściki nie idą ze sobą w parze i samemu należy ocenić, co komu będzie odpowiadało. I tak po styczności z betą uważam, że D3 to przereklamowany i monotonny slasher z debilnym DRMem. No ale jak widać jestem w mniejszości. EDIT: Cześć stoodio! Już myślałem ostatnio, że mnie polubiłeś - tak dawno żadnego minusa od Ciebie nie zarobiłem :* Szkoda tylko, że napisanie posta z ewentualnymi kontrargumentami nadal Cię przerasta... Edytowane 15 maja 2012 przez Suavek 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Gusta i guściki nie idą ze sobą w parze i samemu należy ocenić, co komu będzie odpowiadało. Dokładnie to! To ze komuś coś nie pasuje, że jest gorsze etc. Najlepszą recenzję jaką mogę dostać to recenzja kumpla jednego, bo nasz gust pokrywa się w 95%. Czy to gra, czy film, czy serial. A jak na takie coś nie można liczyć, to obadać screeny, gameplay na YT i wyciągnąć wnioski samemu - 100 razy lepsze to niż sugerowanie się recenzją kogoś. Tym bardziej, że KAŻDY serwis/pismo w mniejszym lub większym stopniu naciąga oceny, by się wpasować w otoczenie, bo inaczej mogą stracić jakieś benefity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Ide spać, pogram z rana, bo już mnie ch.uj strzela od tego 37. Dość tej mordęgi na dziś. ale gra się za(pipi)iście i tak Cytuj Odnośnik do komentarza
RajuPL 129 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Wam również dzisiaj nie działają achievementy ? Nie nalicza mi np golda w Scavenger. Znajomy rowniez wspominal ze nie wczoraj wszystko było ok a dzisiaj już fail ... Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 W takim razie, skoro są gusta i guściki, to w moim guście są gry (i nie tylko - muzyka, filmy), które są dobrze oceniane przez krytyków i mam nadzieję, że nie uważasz mnie przez to za jakiegoś ułomnego czy coś. Po prostu czuję szacunek do krytyków, bo może niektórzy robią to na odwal, tak niektórzy naprawdę się do swojej pracy przykładają i starają się dogłębnie przeanalizować dany produkt, żeby w końcu można było jakąś sensowną ocenę wystawić. Ogólnie dzięki krytykom i ich ocenom poznałem wiele ciekawych rzeczy. Wiele albumów muzycznych, których możliwe, że nigdy bym nie trącił, a okazały się czymś wyjątkowym tak jak ocenili krytycy. Tak samo mam z grami, tyle ode mnie. Nie lubię opinii użytkowników/graczy/słuchaczy ponieważ najczęściej są to opinie wydawane przez impuls, przy np. pierwszym kontakcie z danym produktem. Bez głębszej analizy, po prostu się podoba lub nie, a czasem może coś się nie podobać lub być po prostu ciężkie w pierwszym kontakcie i trzeba po prostu bardziej się na takim produkcie skoncentrować, czego niestety najczęściej typowy użytkownik nie potrafi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 Szczerze wątpię by D3 dostało jakieś kosmiczne noty od krytyków. To nie jest gra która wygra GOTY czy inne nagrody, ale kiedy za 5 lat spojrzy się na 2012 rok, to wszystkie tegoroczne hity będzie się co najwyżej wspominać, a w Diablo 3 będzie się grało nadal ;p Tak to już z grami Blizzarda jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 15 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2012 trafilem juz na ciekawe krytyczne posty o diablo 3. przyklad: -gra nie warta 200 zl bo loot jest indywidalny dla kazdej postaci ( nie bedzie mozna krasc dropu np bota) -usuneli bugi z d2 typu : dam ci 2 bronie, kazda ma +20 dmg, postac bije na zmiane raz 1 raz 2 ale bug powoduje ze dostajesz +40 do dmg ( suma) teraz to naprawili o dostajesz +20 do ataku na 1 broni i +20 na drugiej. widac ludzie przyzwyczajeni do bugów uznali je za normalnosc i teraz jest placz bo naprawili to Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi