Opublikowano 16 maja 201212 l szpicu... powywalaj z dysku wszystkie pozostałości po becie - ja z dysku C pousuwałem pliki z przynajmniej 3 folderów i dopiero wtedy udało się zainstalować Diablo z DVD - przedtem miałem ten sam problem co ty,,,
Opublikowano 16 maja 201212 l szpicu... powywalaj z dysku wszystkie pozostałości po becie - ja z dysku C pousuwałem pliki z przynajmniej 3 folderów i dopiero wtedy udało się zainstalować Diablo z DVD - przedtem miałem ten sam problem co ty,,, znalazlem tylko w dokumentach plik txt konfiguracja. Gdzie znalazles inne pliki? ok problem rozwiazany. Gra sama ustawila region na USA Edytowane 16 maja 201212 l przez szpic
Opublikowano 16 maja 201212 l ręce mnie bolą juz od napierdzielania w diablo, 3 akt 29lvl mnicha, duuużo smaczków, wymagający subbosowie, walka z bossami nie polega juz tylko na napierdzielniu klawiszy w myszce, pojawiają się elementy zręcznościowe i taktyczne (omijanie przeszkód, zwabianie bossa na odpowiednie pole planszy bo tam jest nie chroniony) nie wyobrażam sobie głównego bossa z 2 aktu na inferno, na normalu dostawałem szewskiej pasji, o ile w pierwszym akcie nie używałem woogle miksturek leczący i nie ginąłem tak w 2 akcie używałem ich sporadycznie i sporadycznie padałem, tak w 3-cim akcie to juz trzeba sie pilnować, bo łatwo można paść. Lokacje najeżone są subquestami i elitarnymi mobami co dają dobry loot (i achievy, "CO JA PACZE!" mnie rozbroiło ) polska wersja znośna, baboli nie znalazlem narazie. gra wciąga jak bagno. wstępnie bardzo dobrze. Edytowane 16 maja 201212 l przez Orzeszek87
Opublikowano 16 maja 201212 l Faktycznie w trzecim akcie robi się ciężej, padłem już ze cztery razy, więcej niż przez całe Diablo 1 i 2 razem wzięte (ostatnio przechodziłem, co by wczuć się w klimat). Demon Hunterem trzeba korzystać ze wszystkiego, żeby nie zginąć, trzy ciosy Soul Rippera, zwykłego mobka w podziemiach, i śmierć. Wszyscy ci narzekający na ucasualowienie D3 tracą argumenty - skilli używa się więcej niż w poprzednikach, Normal jest znacznie trudniejszy, bossowie w końcu są bossami.
Opublikowano 16 maja 201212 l Matko jedyna, udalo mi sie kupic boxa we wroclawskim empiku ( i to zamawialem wczoraj na nazwisko). Wczoraj zlazlem 3 empiki, saturn i mm i nigdzie nie ma. Dopiero w empiku na rynku, gosciu mi powiedzial ze w czwartek lub piatek spodziewaja sie drugiej partii towaru. Jak sie okazalo byla juz nastepnego dnia i empik ladnie sie pokazal, bo wyslali mi maila ze towar juz jest na polce. Nie czekaja jak wczoraj do konca pracy, polecialem i jak sie okazalo slusznie ( nie wiem czy moj egzemplarz by tez komus opylili) ale sprzedawca mowi ze schodzi okrutnie szybko i szacuje ze ta partia pojdzie w ciagu 2h. To jest jakis dramat, pierwszy raz cos takiego widze. Cena 189 zl. Na allegro boxy juz szaleja za cene powyzej 200 zl. Aha, a kolo w saturnie w galerii grunwald powiedzial ze kolejnej dostawy spodziewaja sie ....za miesiac. Podobno jak cdprojekt zbierze kapuche za pierwsza sprzedaz to zamowi kolejna partie towaru. Edytowane 16 maja 201212 l przez genjuro
Opublikowano 16 maja 201212 l Ja chcę już moją kopię :< Gość wczoraj wysłał, dzisiaj już raczej nie przyjdzie : /
Opublikowano 16 maja 201212 l przygarne guest passa , chcialbym sprawdzic jak retail chodzi na moim lapktu bo beta sie niezle dławiła
Opublikowano 16 maja 201212 l Starter sprawdzony, Klimat jest. Nie ma latwo. Jutro jade po fulla wracam do zycia na sesje ;p
Opublikowano 16 maja 201212 l Komuś jeszcze muli gra podczas niszczenia obiektów? Nie wiem czemu niekiedy łapie też dziwne czkawki. Pozmniejszałem detale, ale i tak za bardzo nie pomogło. Laptop na którym gram to Asus x53s, i7 2,2GHz, GT540M, 4GB.
Opublikowano 16 maja 201212 l Jest coś takiego jak w SC2, że jak ktoś kupił full, to ma jakiś klucz dla znajomego coby sobie mógł przetestować gierkę przez 2h? Jak tak, to z chęcią bym przygarnął na PM i obczaił jak będzie mi śmigało ))
Opublikowano 16 maja 201212 l Jest coś takiego jak w SC2, że jak ktoś kupił full, to ma jakiś klucz dla znajomego coby sobie mógł przetestować gierkę przez 2h? Jak tak, to z chęcią bym przygarnął na PM i obczaił jak będzie mi śmigało )) tak jest. I mozesz grac do tego momentu co w becie. Nie ma ograniczenia czasowego
Opublikowano 16 maja 201212 l Mialby ktos guest passa na zbyciu? W zamian moge zaoferowac gp do WoWa, ktory umozliwi granie w 10 dniowy trial.
Opublikowano 16 maja 201212 l W zamian moge zaoferowac gp do WoWa, ktory umozliwi granie w 10 dniowy trial. WoW ma permanentmy Trial za darmo obecnie ;p
Opublikowano 16 maja 201212 l W zamian moge zaoferowac gp do WoWa, ktory umozliwi granie w 10 dniowy trial. WoW ma permanentmy Trial za darmo obecnie ;p O kurka, nie wiedzialem o tym. No nic. Przejde sie jutro po sklepach i jak bedzie jakas kopia, to biore, bo strasznie napalilem sie na Diabolo 3, a w bete gralo mi sie naprawde swietnie i nawet nie wiedzialem kiedy te ~5h zlecialo.
Opublikowano 16 maja 201212 l poziom trudności widzę,że jest zależny od postaci. orzeszek pisał,że mnichem było trudno z bossem 2 aktu,a na shamanie jak na razie przecinam wszystko jak masło[wybuchające pieski i samonaprowadzający pocisk ftw(3 akt po subbosie w piwnicy i do tej pory najtrudniejszym przeciwnikiem był szkieletor king)].Shaman bardzo fajny tylko sporo imo bezużytecznych skilli ma jak żaby,czy pająki. Wczoraj był lekki kwas i achivy nie działały,dzisiaj jest już lepiej w kwestii komfortu grania jak i samego łączenia się z serwerami. Edytowane 16 maja 201212 l przez Soban
Opublikowano 16 maja 201212 l samonaprowadzający pocisk ftw A w oryginale, to.... ? Bo ja nie mam nigdzie skilla Homing Missile ;p
Opublikowano 16 maja 201212 l Skończyłem 3 akt i zaczynam czwarty, końcówka trzeciego trochę przydługa ale cinematic pobił wszelkie rekordy epickości ;p Póki co grałem 18h, czyli gra krótka nie jest (jakim cudem ludzie przechodzą w 12 godzin BEZ speed runa jest dla mnie niepojęte o0 ). System rozwoju postaci jest świetny, co kilka dungeonów zmieniam lekko skille i gram w zupełnie inny sposób, wyrzucenie systemu z D2 to najlepsza decyzja Blizzarda. Dawno nie siedziałem tyle godzin z rzędu przy grze... ostatnio chyba przy pierwszym Wiedźminie ;p
Opublikowano 16 maja 201212 l Moi drodzy Diablo właśnie został zgładzony. Czas na poziom koszmar, Ale wpierw idę się wyspać, zapalić fajkę i przygotować na nowe epickie przygody. Oby do przodu!
Opublikowano 16 maja 201212 l samonaprowadzający pocisk ftw A w oryginale, to.... ? Bo ja nie mam nigdzie skilla Homing Missile ;p u mnie duchowa nawałnica,czyli spirit storm chyba.runa od many do tego i całkiem sporo można tego wkleić w delikwenta+jeszcze buff na int przed atakiem.
Opublikowano 16 maja 201212 l u mnie duchowa nawałnica,czyli spirit storm chyba.runa od many do tego i całkiem sporo można tego wkleić w delikwenta+jeszcze buff na int przed atakiem. Podejrzewam, ze Spirit Barrage z runą na zwracanie many. Ja tak robiłem bossa na koniec 2 aktu. Haunt z lifestealem Spirit Barrage z odnawianiem many Gargantuan do tankowania Na zwykłe przebijanie się styka mi Haunt, Grasp of the Dead, Locust Swarm i Acid Could.
Opublikowano 16 maja 201212 l glupie pytanie. na samym poczatku szaman mial sztylet i mogl nim bic, ale potem dodalem sobie skile i zniknela mi mozliwosc ataku bronia co trzymam w rece. idzie jakos do tego wrocic ?
Opublikowano 16 maja 201212 l Nazwy achivmentów miażdżą, "legen... wait for it... dary" "co ja pacze" i pare minut temu ubiłem kolcozwierza elitarnego który sie zwał "mięsny jez" XD gratki dla tłumaczy