Gość szpic Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 no to kaplica. Error 3007 a potem : assertion fail Visual C++ exeption Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 szpicu... powywalaj z dysku wszystkie pozostałości po becie - ja z dysku C pousuwałem pliki z przynajmniej 3 folderów i dopiero wtedy udało się zainstalować Diablo z DVD - przedtem miałem ten sam problem co ty,,, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 (edytowane) szpicu... powywalaj z dysku wszystkie pozostałości po becie - ja z dysku C pousuwałem pliki z przynajmniej 3 folderów i dopiero wtedy udało się zainstalować Diablo z DVD - przedtem miałem ten sam problem co ty,,, znalazlem tylko w dokumentach plik txt konfiguracja. Gdzie znalazles inne pliki? ok problem rozwiazany. Gra sama ustawila region na USA Edytowane 16 maja 2012 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 (edytowane) ręce mnie bolą juz od napierdzielania w diablo, 3 akt 29lvl mnicha, duuużo smaczków, wymagający subbosowie, walka z bossami nie polega juz tylko na napierdzielniu klawiszy w myszce, pojawiają się elementy zręcznościowe i taktyczne (omijanie przeszkód, zwabianie bossa na odpowiednie pole planszy bo tam jest nie chroniony) nie wyobrażam sobie głównego bossa z 2 aktu na inferno, na normalu dostawałem szewskiej pasji, o ile w pierwszym akcie nie używałem woogle miksturek leczący i nie ginąłem tak w 2 akcie używałem ich sporadycznie i sporadycznie padałem, tak w 3-cim akcie to juz trzeba sie pilnować, bo łatwo można paść. Lokacje najeżone są subquestami i elitarnymi mobami co dają dobry loot (i achievy, "CO JA PACZE!" mnie rozbroiło ) polska wersja znośna, baboli nie znalazlem narazie. gra wciąga jak bagno. wstępnie bardzo dobrze. Edytowane 16 maja 2012 przez Orzeszek87 Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 to teraz 15 min przerwy i dalej cały dzień naparzania : > Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 Faktycznie w trzecim akcie robi się ciężej, padłem już ze cztery razy, więcej niż przez całe Diablo 1 i 2 razem wzięte (ostatnio przechodziłem, co by wczuć się w klimat). Demon Hunterem trzeba korzystać ze wszystkiego, żeby nie zginąć, trzy ciosy Soul Rippera, zwykłego mobka w podziemiach, i śmierć. Wszyscy ci narzekający na ucasualowienie D3 tracą argumenty - skilli używa się więcej niż w poprzednikach, Normal jest znacznie trudniejszy, bossowie w końcu są bossami. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 (edytowane) Matko jedyna, udalo mi sie kupic boxa we wroclawskim empiku ( i to zamawialem wczoraj na nazwisko). Wczoraj zlazlem 3 empiki, saturn i mm i nigdzie nie ma. Dopiero w empiku na rynku, gosciu mi powiedzial ze w czwartek lub piatek spodziewaja sie drugiej partii towaru. Jak sie okazalo byla juz nastepnego dnia i empik ladnie sie pokazal, bo wyslali mi maila ze towar juz jest na polce. Nie czekaja jak wczoraj do konca pracy, polecialem i jak sie okazalo slusznie ( nie wiem czy moj egzemplarz by tez komus opylili) ale sprzedawca mowi ze schodzi okrutnie szybko i szacuje ze ta partia pojdzie w ciagu 2h. To jest jakis dramat, pierwszy raz cos takiego widze. Cena 189 zl. Na allegro boxy juz szaleja za cene powyzej 200 zl. Aha, a kolo w saturnie w galerii grunwald powiedzial ze kolejnej dostawy spodziewaja sie ....za miesiac. Podobno jak cdprojekt zbierze kapuche za pierwsza sprzedaz to zamowi kolejna partie towaru. Edytowane 16 maja 2012 przez genjuro Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 Ja chcę już moją kopię :< Gość wczoraj wysłał, dzisiaj już raczej nie przyjdzie : / Cytuj Odnośnik do komentarza
Yangus 10 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 przygarne guest passa , chcialbym sprawdzic jak retail chodzi na moim lapktu bo beta sie niezle dławiła Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 Starter sprawdzony, Klimat jest. Nie ma latwo. Jutro jade po fulla wracam do zycia na sesje ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 Komuś jeszcze muli gra podczas niszczenia obiektów? Nie wiem czemu niekiedy łapie też dziwne czkawki. Pozmniejszałem detale, ale i tak za bardzo nie pomogło. Laptop na którym gram to Asus x53s, i7 2,2GHz, GT540M, 4GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 Jest coś takiego jak w SC2, że jak ktoś kupił full, to ma jakiś klucz dla znajomego coby sobie mógł przetestować gierkę przez 2h? Jak tak, to z chęcią bym przygarnął na PM i obczaił jak będzie mi śmigało )) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 Jest coś takiego jak w SC2, że jak ktoś kupił full, to ma jakiś klucz dla znajomego coby sobie mógł przetestować gierkę przez 2h? Jak tak, to z chęcią bym przygarnął na PM i obczaił jak będzie mi śmigało )) tak jest. I mozesz grac do tego momentu co w becie. Nie ma ograniczenia czasowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 Mialby ktos guest passa na zbyciu? W zamian moge zaoferowac gp do WoWa, ktory umozliwi granie w 10 dniowy trial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 W zamian moge zaoferowac gp do WoWa, ktory umozliwi granie w 10 dniowy trial. WoW ma permanentmy Trial za darmo obecnie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 W zamian moge zaoferowac gp do WoWa, ktory umozliwi granie w 10 dniowy trial. WoW ma permanentmy Trial za darmo obecnie ;p O kurka, nie wiedzialem o tym. No nic. Przejde sie jutro po sklepach i jak bedzie jakas kopia, to biore, bo strasznie napalilem sie na Diabolo 3, a w bete gralo mi sie naprawde swietnie i nawet nie wiedzialem kiedy te ~5h zlecialo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 (edytowane) poziom trudności widzę,że jest zależny od postaci. orzeszek pisał,że mnichem było trudno z bossem 2 aktu,a na shamanie jak na razie przecinam wszystko jak masło[wybuchające pieski i samonaprowadzający pocisk ftw(3 akt po subbosie w piwnicy i do tej pory najtrudniejszym przeciwnikiem był szkieletor king)].Shaman bardzo fajny tylko sporo imo bezużytecznych skilli ma jak żaby,czy pająki. Wczoraj był lekki kwas i achivy nie działały,dzisiaj jest już lepiej w kwestii komfortu grania jak i samego łączenia się z serwerami. Edytowane 16 maja 2012 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 samonaprowadzający pocisk ftw A w oryginale, to.... ? Bo ja nie mam nigdzie skilla Homing Missile ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 Skończyłem 3 akt i zaczynam czwarty, końcówka trzeciego trochę przydługa ale cinematic pobił wszelkie rekordy epickości ;p Póki co grałem 18h, czyli gra krótka nie jest (jakim cudem ludzie przechodzą w 12 godzin BEZ speed runa jest dla mnie niepojęte o0 ). System rozwoju postaci jest świetny, co kilka dungeonów zmieniam lekko skille i gram w zupełnie inny sposób, wyrzucenie systemu z D2 to najlepsza decyzja Blizzarda. Dawno nie siedziałem tyle godzin z rzędu przy grze... ostatnio chyba przy pierwszym Wiedźminie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 Moi drodzy Diablo właśnie został zgładzony. Czas na poziom koszmar, Ale wpierw idę się wyspać, zapalić fajkę i przygotować na nowe epickie przygody. Oby do przodu! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 samonaprowadzający pocisk ftw A w oryginale, to.... ? Bo ja nie mam nigdzie skilla Homing Missile ;p u mnie duchowa nawałnica,czyli spirit storm chyba.runa od many do tego i całkiem sporo można tego wkleić w delikwenta+jeszcze buff na int przed atakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 Wyżebram jeszcze od kogoś guest passa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 u mnie duchowa nawałnica,czyli spirit storm chyba.runa od many do tego i całkiem sporo można tego wkleić w delikwenta+jeszcze buff na int przed atakiem. Podejrzewam, ze Spirit Barrage z runą na zwracanie many. Ja tak robiłem bossa na koniec 2 aktu. Haunt z lifestealem Spirit Barrage z odnawianiem many Gargantuan do tankowania Na zwykłe przebijanie się styka mi Haunt, Grasp of the Dead, Locust Swarm i Acid Could. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 glupie pytanie. na samym poczatku szaman mial sztylet i mogl nim bic, ale potem dodalem sobie skile i zniknela mi mozliwosc ataku bronia co trzymam w rece. idzie jakos do tego wrocic ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 Nazwy achivmentów miażdżą, "legen... wait for it... dary" "co ja pacze" i pare minut temu ubiłem kolcozwierza elitarnego który sie zwał "mięsny jez" XD gratki dla tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi