Gość szpic Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 (edytowane) Oglądałem kawałek streama z inferno i kolesie padają jak muchy, co chwile, ledwo z czym mogą sobie poradzić, widać, że się trzeba będzie trochę pomęczyć. teraz wyobraz sobie, ze grasz sam dadam ze jest troche troche inaczej niz w d2 Gosc ma np 15k zycia. Obrazenia 7k a Skeleton king ma 12 MLN zycia Edytowane 17 maja 2012 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 15mln... Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 co do liczenia dpsa to mi się wydaje, że umiejętności modyfikują wartość która jest podana jako dps w oknie postaci. http://www.youtube.com/watch?v=AEyiezB8Mpw - tu jest wytłumaczone jak to się liczy. bez sensu jakby umiejętność modyfikowała czysty dps broni, bo po co by było inwestowac w statystyki... Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 No właśnie z tego co zauważyłem w becie to dps się stale na bieżąco zmieniał jak zakładaliśmy drugą broń, używaliśmy jakiegoś skilla czy coś. Wydaje mi się, że dps pokazuje nasze dokładne obrażenia wliczając wszystkie buffy jakie w tym momencie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 jak jest wyliczony dps to jest jasne - dokładne obliczenia są w filmiku wyżej. chodzi nam o to od jakiej liczby liczony jest dps skillów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 Przygarnę chętnie Guest Pass - jak się ktoś podzieli to oferuję dozgonną wdzięczność :blum1: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 Przestancie sepic i po prostu kupcie gre. Aby sprawdzic "czy pojdzie" bylo mase czasu, nawet podczas open pety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 Przestancie sepic i po prostu kupcie gre. Aby sprawdzic "czy pojdzie" bylo mase czasu, nawet podczas open pety. Nigdy nie grałem w Diablo, więc zanim wydam prawie 200 zeta, to chcę obadać czy mi podejdzie. Poza tym chcę sprawdzić jak mój MacBook poradzi sobie z tą grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 Przestancie sepic i po prostu kupcie gre. Aby sprawdzic "czy pojdzie" bylo mase czasu, nawet podczas open pety. kupcie... łatwo mówić Wróciły dawne czasy Diablo jest na zapisy, komitety kolejkowe itp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 Jutro z samego rana wbijam do lokalnego media markt, ponoć ma przyjść dostawa D3 (co za komuna). Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 Nie napalajcie się za bardzo że pogracie bo ciągle pojawia się błąd i wywala z gry Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 Jaki błąd? Grałem dzisiaj 12 godzin i nic nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 Mnie ciągle wywala. Np. błąd połączenia z serwerem, błąd 3007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 Mnie nic nie wywala,jedyny problem to chrupiaca ciagle animacja mimo ze mam mocnego kompa i nie pojete to dla mnie jest o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 Mnie ciągle wywala. Np. błąd połączenia z serwerem, błąd 3007 daje glowe ze masz zle ustawiony region, nawet jak sciagniesz polski instalator to w opcjach region jest ustawiony na USA Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 a to u nas region USA nie wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 (edytowane) Pytanie - jesli kupie przez battle.net gre, czyli tam w opcjach mego konta, to dostane klucz, czy od razu gre przypisana do konta? Np jakbym chcial koledze kupic to moge na swoim koncie kupic i dostane klucz by mu dać, czy musze z jego konta sie logować? Ogólnie czy moge se kupić za dolary, czyli na koncie z adresem ustawionym na usa? Nie bedzie za to bana jak na steamie? Edytowane 17 maja 2012 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 Można wyrwać triala z allegro za 8 zł i samemu sprawdzić. Na maxa ściąga się 15 Gb ale po ściągnięciu ok 2,5 Gb już można grać. Mi się podoba, wciąga, lokacja różnorodne, dobry dubbing PL. Ale...189 zł za grę na PC to już lekka paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 Mnie nic nie wywala,jedyny problem to chrupiaca ciagle animacja mimo ze mam mocnego kompa i nie pojete to dla mnie jest o co chodzi. jest jakiś problem związany z wieloma rdzeniami. nie wiem czy to dotyczy konkretnych procesorów czy czego, ale pomaga zmiana ustawienia koligacji dla procesu (pisaliśmy o tym wcześniej). mam nadzieję, że to naprawią w najbliższym czasie, bo co prawda mocnego kompa nie mam, ale na minimalnych detalach nie ma prawa ciąć poniżej 20fps... a to u nas region USA nie wchodzi? wchodzi, na asię chyba też. osobno są postaci na każdy serw i domy aukcyjne. na usa pewnie są większe lagi, ale błąd nie jest z tym związany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2012 Pytanie - jesli kupie przez battle.net gre, czyli tam w opcjach mego konta, to dostane klucz, czy od razu gre przypisana do konta? Np jakbym chcial koledze kupic to moge na swoim koncie kupic i dostane klucz by mu dać, czy musze z jego konta sie logować? Ogólnie czy moge se kupić za dolary, czyli na koncie z adresem ustawionym na usa? Nie bedzie za to bana jak na steamie? Nie dostajesz CD Keya tylko od razu grę przypisana do danego konta. To też determinuje RMAH który będzie dla Ciebie dostępny. Dwa Blizz sprawdza jakie masz IP i to determinuje walutę w jakiej kupisz grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 18 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2012 Pytanie - jesli kupie przez battle.net gre, czyli tam w opcjach mego konta, to dostane klucz, czy od razu gre przypisana do konta? Np jakbym chcial koledze kupic to moge na swoim koncie kupic i dostane klucz by mu dać, czy musze z jego konta sie logować? Ogólnie czy moge se kupić za dolary, czyli na koncie z adresem ustawionym na usa? Nie bedzie za to bana jak na steamie? Nie dostajesz CD Keya tylko od razu grę przypisana do danego konta. To też determinuje RMAH który będzie dla Ciebie dostępny. Dwa Blizz sprawdza jakie masz IP i to determinuje walutę w jakiej kupisz grę. Mam nadzieję, że nie notują przestojów w grze (tzn. kiedy chodzę się wys*ać)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 18 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2012 O właśnie, też tak macie, że jak za długo zostawicie grę samą sobie to was wywala z serwera? Strasznie wnerwiające. Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 18 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2012 ta gra uzaleznia 0____0 patrze w kalendazz - piatek xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 18 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2012 (edytowane) Pograłem trochę na guest passie - wciąż stoję przy swoim. Da się odczuć, że to Diablo, grywalność niby taka sama, ale... 1. "Internetowość" - pisałem o tym wcześniej, logowanie, akceptowanie 3 licencji, łączenie z serwerem, żeby w ogóle grać, każdy znajomy z listy może wskoczyć do naszej gry bez pytania, no i item shop. Lubiłem zawsze grać w Diablo, ale wyłącznie na singlu - absolutnie nie interesują mnie żadne funkcje multi, chcę po prostu zaliczyć grę solo. 2. Postaci w filmikach wyglądają trochę jak w anime, co mi mocno psuje klimat, głosy w wersji PL (która przecież w D2 była świetnie zrobiona) są tragiczne, szaman ma miły, wesoły głos. 3. Znak czasów - zapchanie ekranu okienkami, wyskakującymi napisami, czekałem tylko, aż mi Dan Forden wyskoczy w rogu i krzyknie "Toastyyy!". Co mnie interesuje, że... uwaga - zrobiłem combo, rozwalając 6 beczek pod rząd? Ja chciałbym wczuć się w ciężki klimat, którego tutaj po prostu nie ma. 4. Nie bawi mnie tak bardzo, jak bawiło mnie Diablo 2 przy premierze. Ba, nie przyciągnęło mnie nawet tak, jak to zrobił Titan Quest i Torchlight przy premierze. Ta gra to żaden cud, tu działa magia marki, a ludzie i tak wykładają baardzo grubą kasę. Za to kilka pozytywów: 1. Grafika ogólnie jest bardzo dobra, estetyczna, chociaż są momenty, które psują ogólne wrażenie. 2. Lubię dobrą fizykę w grach, więc i tutaj plus za tę falę przy zdobyciu levelu - mała rzecz, a cieszy. 3. I tak pewnie, mimo narzekań, kiedyś kupię Diablo 3 i będę się dobrze bawić. Kiedyś, czyli jak baaardzo dużo zejdzie z ceny. Zauważyłem swoją drogą, że od 2005 roku, czyli momentu, kiedy World of Warcraft wypalił, kolejne działania Blizzarda coraz mniej mi się podobają. Edytowane 18 maja 2012 przez Linek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 18 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2012 No diablo 3 wciąga, ale brakuje mi tego mroku z d1 i d2. Teraz to taki wow izometryczny. no i ta Maghda, no (pipi) wróżka ze skrzydłami motyla, mrok w (pipi) i zło Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi