Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Featured Replies

Opublikowano

Mam swój egzemplarz, w minutę wszystko zostało sprzedane, trzeba było biec do standu, co za czasy.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 267,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Diablo to bezsensowna siekanina, która starcza na jakiś tydzień grania. Nie wiem kto czeka na tą grę ale ja na pewno nie. Gdybym miał 15 lat to może zainteresowałbym się tym tytułem. Nie kręci mnie ku

• Haha, aż sobie włączyłem     <3

Opublikowano

Mam swój egzemplarz, w minutę wszystko zostało sprzedane, trzeba było biec do standu, co za czasy.

brawo!

a Danielski zakosił ci Barba!!! :)

Monka mam ja więc coś sobie wybierz :P

Opublikowano

brawo!

a Danielski zakosił ci Barba!!! :)

Monka mam ja więc coś sobie wybierz :P

a u mnie nawet nie dostali xD

dostal 1 media na za(pipi)u i sypnal sobie cene 199

wysoka cena+za(pipi)e wiec lezy odlogiem i nikt tego nie kupuje...

trzeba bedzie poczekac z 2 lata zanim cena znow spadnie do 169 ;/

Opublikowano

Mój egzemplarz też w końcu przyszedł. 52% instalki, bardzo fajna histroyjka streszczająca historię diablo w instalatorze : >

Opublikowano

Nie wiem co to za ściema z tym regionem :)

Ja mam kupioną grę w PL dystrybucji i zainstalowaną na język Polski. W ustawieniach przy pierwszym uruchomieniu miałem już wybrane PL i Europa...

Opublikowano

Można grać? Bo w newsach jest ze jakies restarty bedzie blizz robił i wole nieryzykowac jak ma mnie non stop wywalać

Opublikowano

no i ta Maghda, no (pipi) wróżka ze skrzydłami motyla, mrok w (pipi) i zło

mnie też ta postać razi, ale to nie są skrzydełka tylko dwie ważki, które siedzą jej na plecach :D

Opublikowano

nawet się nie przyjrzałem bo nie mogłem na nią patrzeć :P

Opublikowano

nvm

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Zapomniałem jak to jest grać na komputerze, ale żeby nie móc pograć offline jak nie działają serwery to już przesada.

Opublikowano

Tak,mi działa,od 3 h gram z ludźmi z foumka,właśnie skończyłem :)

Na koszmarze niezła rzeźnia jest,bajka :D

Opublikowano

Tak,mi działa,od 3 h gram z ludźmi z foumka,właśnie skończyłem :)

Na koszmarze niezła rzeźnia jest,bajka :D

Gramy, padamy, koszmar zwiedzamy.

Jest milo !

Opublikowano

Chłopaki, głupie pytanie - jak komunikujecie się głosowo w czasie grania? Jaki soft? Żeby przez fafnoście lat produkcji nie wprowadzili Voipa to jest wstyd na miarę Koko koko euro spoko...

Opublikowano

Chłopaki, głupie pytanie - jak komunikujecie się głosowo w czasie grania? Jaki soft? Żeby przez fafnoście lat produkcji nie wprowadzili Voipa to jest wstyd na miarę Koko koko euro spoko...

zamaist voip wprowdzili kontrole rodzicielska.

Mozna ustawic o ktorych godzinach ktos bedzie gral, ile godzin tygodniowo itp.

i nawet raporty bedzie przysylac :D

Opublikowano

OK, już ogarnąłem. Robi się to poziomu gry, a nie przeglądarki. Mój wybór padł na szamana.