Opublikowano 18 maja 201212 l Mam swój egzemplarz, w minutę wszystko zostało sprzedane, trzeba było biec do standu, co za czasy.
Opublikowano 18 maja 201212 l Mam swój egzemplarz, w minutę wszystko zostało sprzedane, trzeba było biec do standu, co za czasy. brawo! a Danielski zakosił ci Barba!!! Monka mam ja więc coś sobie wybierz
Opublikowano 18 maja 201212 l Mam swój egzemplarz, w minutę wszystko zostało sprzedane, trzeba było biec do standu, co za czasy. brawo! a Danielski zakosił ci Barba!!! Monka mam ja więc coś sobie wybierz a u mnie nawet nie dostali xD dostal 1 media na za(pipi)u i sypnal sobie cene 199 wysoka cena+za(pipi)e wiec lezy odlogiem i nikt tego nie kupuje... trzeba bedzie poczekac z 2 lata zanim cena znow spadnie do 169 ;/
Opublikowano 18 maja 201212 l Mój egzemplarz też w końcu przyszedł. 52% instalki, bardzo fajna histroyjka streszczająca historię diablo w instalatorze : >
Opublikowano 18 maja 201212 l Nie wiem co to za ściema z tym regionem Ja mam kupioną grę w PL dystrybucji i zainstalowaną na język Polski. W ustawieniach przy pierwszym uruchomieniu miałem już wybrane PL i Europa...
Opublikowano 18 maja 201212 l na razie gram DH takze spoko Kaczor ale Barb lepszy feeling dla mnie:) (null)
Opublikowano 18 maja 201212 l Można grać? Bo w newsach jest ze jakies restarty bedzie blizz robił i wole nieryzykowac jak ma mnie non stop wywalać
Opublikowano 18 maja 201212 l no i ta Maghda, no (pipi) wróżka ze skrzydłami motyla, mrok w (pipi) i zło mnie też ta postać razi, ale to nie są skrzydełka tylko dwie ważki, które siedzą jej na plecach
Opublikowano 18 maja 201212 l byłem przed chwilą w galerii krakowskiej w saturnie i empiku i ani jednej sztuki w obu
Opublikowano 18 maja 201212 l Zapomniałem jak to jest grać na komputerze, ale żeby nie móc pograć offline jak nie działają serwery to już przesada.
Opublikowano 18 maja 201212 l Tak,mi działa,od 3 h gram z ludźmi z foumka,właśnie skończyłem Na koszmarze niezła rzeźnia jest,bajka
Opublikowano 18 maja 201212 l Tak,mi działa,od 3 h gram z ludźmi z foumka,właśnie skończyłem Na koszmarze niezła rzeźnia jest,bajka Gramy, padamy, koszmar zwiedzamy. Jest milo !
Opublikowano 18 maja 201212 l Chłopaki, głupie pytanie - jak komunikujecie się głosowo w czasie grania? Jaki soft? Żeby przez fafnoście lat produkcji nie wprowadzili Voipa to jest wstyd na miarę Koko koko euro spoko...
Opublikowano 18 maja 201212 l Chłopaki, głupie pytanie - jak komunikujecie się głosowo w czasie grania? Jaki soft? Żeby przez fafnoście lat produkcji nie wprowadzili Voipa to jest wstyd na miarę Koko koko euro spoko... zamaist voip wprowdzili kontrole rodzicielska. Mozna ustawic o ktorych godzinach ktos bedzie gral, ile godzin tygodniowo itp. i nawet raporty bedzie przysylac
Opublikowano 18 maja 201212 l OK, już ogarnąłem. Robi się to poziomu gry, a nie przeglądarki. Mój wybór padł na szamana.