Gość szpic Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 moze cos wiecej na ten temat a nie suchy slogan ? normalnie sa dostepne emulatory i gra sie laczy z lokalnym serwerem i grasz w diablo3 samemu. Bez potrzeby laczenia sie z netem. Postac jest widoczna tylko offline. nie mozna grac online. Linków nie podam bo takie zrodla sa zakazane na forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 (edytowane) moze cos wiecej na ten temat a nie suchy slogan ? Pewnie jakieś piractwo. edit: tak myślałem. Edytowane 4 lipca 2012 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 a to nie jest to co powstalo juz dobre kilka tygodniu temu ? tj. tak zabugowane, ze nie warto grac ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 A czemu sprzedawać coś za bezcen w pierwszej kolejności? Wina wystawiającego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 (edytowane) No sorry ale jak ktoś mi na forum płacze, że kupił od kogoś item za 15 mln item tylko po to by go sprzedać drożej a potem go wystawił za 50k bid na aukcji to ja nie wiem to tutaj jest tym "mądrym". Bid jest zawsze minimalną ceną za jaką jesteś gotów sprzedac item, więc fochać się nie ma co. Dwa: istnieje zawsze taka możliwość, że nikt by danego itemu nie chciał i tylko jedna osoba by tyle zalicytowała, więc to nie jest taka całkowicie niemożliwa sytuacja. Edytowane 4 lipca 2012 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 Jakich manipulacjach? Stwierdzam fakt, że bid to minimalna cena za jaką jesteś gotów sprzedać dany przedmiot i jeżeli sprzedaż go za właśnie taką to trudno. Wyszło do dupy, ale co począć. Stało się. A Ty podnosisz alarm i brzmisz jak by ktoś Cię zerżnął w dupę i kazał zapłacić za kondoma, po czym po wszystkim powiedział, że świat się skończy 12 grudnia. To mnie dziwi... i śmieszy jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 Ale to właśnie Ty masz problemy z myśleniem przy upałach. Ja nigdzie nie mówię, że tak jak jest obecnie jest dobrze i wspaniale. Mówię, że każdy dobrze wiewie, że AH nie zatrzymuje się przy maintenance etc, bo leży na osobnych serwerach niż gra, a zgraja ludzi jest nagle wielce zdziwiona i podnosi alarm, tak jak Ty tu teraz, jak by się miał za chwilę skończyć świat. O TO mi chodzi dokładnie. O to oburzenie znikąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 ekhem, a po co ktoś chciałby grać w tą grę offline? Dla fabuły? O.o by nie placic za gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 ekhem, a po co ktoś chciałby grać w tą grę offline? Dla fabuły? O.o by nie placic za gre. Dlatego oznajmiasz o tym na forum, gdzie pisanie o piractwie nie jest mile widziane w temacie gdzie wszyscy mają już grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 Luzniej chlopaki. Ja tutaj musze zgodzic sie bardziej z Kazuunem. Wystawiasz na wlasne ryzyko... RMAH aka CRAP jest zaserwowany na zasadzie "as is" i trzeba liczyc sie z ryzykiem. Nie wystawiaj za smieszna sume na start, bo moze za tyle zejsc i tak... bywa. Owszem druga sprawa to, ze Blizz daje dupy po calosci z tym serwisem (i fajnie by bylo jakby stopowali zegary - bo teraz malo profesionalnie jest), ale wtedy wystarczy z niego po prostu nie korzystac. Nikt nie zmusza do tego. Zreszta zaraz bedziecie mogli legalnie odsprzedac Diablo3 (jesli nie bedziecie zadowoleni z jakosci, lub taka fanaberie)w obrebie UE i Blizzard bedzie mogl Wam laske opierdzielic co najwyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 Wystawiasz na wlasne ryzyko... RMAH aka CRAP jest zaserwowany na zasadzie "as is" i trzeba liczyc sie z ryzykiem. Nie wystawiaj za smieszna sume na start, bo moze za tyle zejsc i tak... bywa. Wery macz dis ^ Ale niestety Gri dalej widzi tylko jeden punkt widzenia. Inna sprawa, Rapek, że byś musiał całe konto sprzedać. Tak jak z Origin czy ze Steam, a to trochę komplikuje sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 Nie. To rozchodzi sie juz o same licencje... juz Blizz musialby sie dostosowac (tak jak i reszta) niedlugo . @Grigori: Jasne, ze walcze... ale tam, gdzie moge sie opierac na podstawie jakiejs prawnej. W tym wypadku nie ma, wiec wybieram najlepsze rozwiazanie "Kij Ci w Oko" i nie uzywam RMAH (ktorego i tak za bardzo nie moge uzywac z powodu konta na Irlandie - nie mam komorki Irlandzkiej Co nie zmienia faktu, ze mam na RMAH i tak wyj....ne. Europejczycy nie sa takimi debilami jak Amerykance i nie kupuja wszystkiego jak leci za chore sumy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 Wiem, ze schodzi to na dzierzawe/leasing, bo moja firma stosuja podobne s(pipi)...o, ktore jest strasznym zlodziejstwem (na legalu) . Do kiedy nie bedzie to wszystko uregulowane prawnie (pozadnie) to beda takie cyrki. Czesto za duzo zachodu dla 5ojro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 Gold wciąz nie działa na RMAH, nie? Bo z ciekawości szukam i codziennie nie ma ani grosza wystawionego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 Ale działało kiedykolwiek? Czy commodities zawsze "leżało" Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 Niektóre przedmioty są przegięte: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2012 _-_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2012 hmm w tym screenie chodzi o to ze rakanotha nie mozesz zabic tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2012 Stfu Gattzu Nie, chodzi o Friend listę xD Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 6 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2012 Tak mi sie przypomniało: http://ftp.blizzard.com/pub/misc/Diablo.PDF Jaka to była perełka. Teraz takie rzeczy tylko w limitkach/kolekcjonerkach można spotkać i to też nie zawsze, a szkoda bo budowało to świetny klimat jeszcze zanim płytka z grą zdążyła zawitać w napędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2012 Instrukcja do BG lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2012 chyba jako papier toaletowy... moja ulubiona instrukcja to i tak homm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2012 Ić, kysz, bluźnierco!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 6 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2012 Serio tak sobie siedzicie i nostalgicznie oglądacie stare instrukcje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2012 (edytowane) ja mam jeszcze w formie fizycznej obie z czego do diablo 1 po pl i ang Edytowane 6 lipca 2012 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi