Kazuun 221 Opublikowano 17 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2012 o co chodzi z tymi wlamaniami? bez tokena nie da sie ustrzec? czemu? Czemu polecaja na innego maila zakladac konto na BN? Nie wystarczy w miare skomplikowane haslo? Nie wiem na ile to prawda, ale często się słyszy, że włamania nie polegają na złamaniu hasła, a na dostaniu się do konta omijając procedurę logowania. "Moc" hasła ponoć nie ma znaczenia. Za hasło możesz mieć "1234" i będzie taka sama szansa na ominięcie go jak gdybyś używał hasła składającego się z 50 randomowych znaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 17 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2012 Tu masz rację. Hasło do battle.net miałem takie same jak tutaj. Zmienione na skomplikowane. Czyli możliwe że ktoś ma baze haseł i loginów z naszego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 23 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2012 Jeszcze bardziej podwyższyli cenę naprawy sprzętu? Jakimś cudem w 1 akcie inferno moim dh ledwo co wychodzę na plus. Mało co ginę a sprzęt muszę naprawiać po 15k około. Nie wiem co jest grane i trochę nie widzę sensu w farmieniu w takim razie : / Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 23 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2012 to i tak niezle. ja juz nie widze sensu w uruchomianiu tej gry. zwlaszcza po tym weekendzie. uruchomilem dzisiaj by sprawdzic czy licytuja na rmah i zrobilo mi sie niedobrze juz na login screenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Niewidoczny 334 Opublikowano 23 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2012 Do tej gry trzeba wrócic po 10-tej poprawce i po pierwszym dodaktu, az wkoncu balans bedzie dobry. Do zobaczenia za jakies 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 23 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2012 (edytowane) Godmode game bug discovered for diablo 3 Apparently there is an exploit for wizards in d3 that allows them to become invincible. Here are the steps: Step 1: Select Teleport - Fracture. Bind it to a key Step 2: Select Archon, tested with Improved Archon Step 3: Hover your mouse over or near your charcter Step 4: Press Teleport Step 5: QUICKLY(!) Press Archon Result: Character becomes Invulerable. No health loss at all, some effects like frozen don't work anymore. http://www.youtube.com/watch?v=Z3UTnUA6ioA Edytowane 23 lipca 2012 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 23 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2012 niestety ktos wypaplal, a tak fajnie sie farmilo przez pare dni :< Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 23 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2012 @Grigori z tego powodu postanowiłem wrócić do klasycznego hardcore ale i tutaj DIII mnie zawiodło po tym jak podczas farmienia AI na hell nagle gra wyrzuciła 30007 a po ponownym zalogowaniu dostałem info, że moja postać zginęła. 58lvl WD poszedł w odstawkę i to nie z mojej winy a najlepsze w tym wszystkim jest to, że później doczytałem jakoby po disconnect postać siedziała w grze jeszcze przez ok 40 sekund (pisał to jakiś gracz hc, któregu znajomy zrelacjonował to jak przez pół minuty próbował ochronić jego zamrożoną postać ale w pewnym momencie skapitulował) co jest całkowitym nieporozumieniem. Postać miałem zrobioną tak, że bezproblemowo była w stanie wytrzymać championów przez jakieś 10 sekund a do tego miała spirit vessel dodające kilka sekund nieśmiertelności w postaci spirit walk. Od tego momentu jakakolwiek chęć gry poszła w zapomnienie. Gdybym stracił postać z własnej winy to ok ale nie widzę sensu gry kiedy w świadomości mam to, że w każdej chwili mogę zginąć, bo oni robią jakąś przerwę w zasilaniu. dlateo na fali ogólnego odchodzenia od DIII również daję sobie spokój z najnowsą produkcją Activision (tak, Activision, bo trudno to nazwać grą Blizzarda) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2012 Jeszcze bardziej podwyższyli cenę naprawy sprzętu? Jakimś cudem w 1 akcie inferno moim dh ledwo co wychodzę na plus. Mało co ginę a sprzęt muszę naprawiać po 15k około. Nie wiem co jest grane i trochę nie widzę sensu w farmieniu w takim razie : / Eeee, przecież ostatnio zmniejszyli wear & tear. To ja po przerwie dłuższej jak wróciłem to ginąłem co packa bo musiałem sobie przypomnieć jak się grało moją klasą a i tak wyszedłem na plus i to niemało ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 23 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2012 Najgorsze jednak w tym wszystkim jest to, że ona wciąż piekielnie wciąga. nope! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2012 @greah: mnie HC nie w głowie, ta gra jest frustrująca sama w sobie, a jeszcze bardziej byłoby frustrujące mieć świadomość, że w każdej chwili można stracić dorobek kilkudziesięciu/set godzin. Znam osoby dla których to jest piękne. Nie wiem jak, nie rozumiem ni cholery tego, ale tak uważają..... Zgodnie twierdzą "jak zginę to zrobię nowa postać z jeszcze większa motywacją, by uważać jeszcze bardziej!" etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 23 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2012 Najgorsze jednak w tym wszystkim jest to, że ona wciąż piekielnie wciąga. Wciaga to moze farmerow..., ja przeszedlem i na polke odstawilem... bo po co dalej to meczyc? Jaki sens? Oczywiscie nie odstawilem do czasu wyczyszczenia Inferno calego, mind that (zrobilem to przed nerfami Inferno - a po nerfach klas ;P). Srednich gier sie nie meczy przez miesiace/lata :S. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 23 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2012 Zgodnie twierdzą "jak zginę to zrobię nowa postać z jeszcze większa motywacją, by uważać jeszcze bardziej!" etc.Grigori chyba chodziło o to, że frustrujące jest to, że gra w każdej chwili może wyrzucić 30007 a wtedy tracisz postać nie ze swojej winy i nie przez nieuwagę.Nieuwaga - ok, padnie prąd - ok, dostawca neta ma awarię - ok, serwer Blizzarda zabije mi postać - bardzo nie ok. Tak, wiem że ideą hc jest "bez przebaczenia" ale przez lata gry w DII nigdy mnie nie wylogowało a jak już padłem na hc to z własnej winy. a samego hc nie da się zrozumieć, w to trzeba zagrać - sytuacje jak wskakujesz do komnaty i okazuje się, że potwory są za mocne a panic button jeszcze się nie odnowił albo zaczynasz stawiać portal i widzisz jak biegnie na Ciebie akolita, bum jesteś w mieście, pojawia się info, że przetrwałeś z 1% hp i wtedy pojawia się szczera radość i głupi uśmiech na twarzy. teraz pozostaje czekać na Torchlight 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 23 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2012 Ja tam dalej i gram i póki co mam zamiar grać, jedyne co mnie wkurza do drop, nie czaję skąd ludzie biorą takie itemy ?! mi ta gra daje same ochłapy....takie mam wrażenie. Monka ładnie ubrałem i teraz mam jakieś 43k dpsu podstawki także gra mi się przyjemnie jak patrzę na te kryty po 200k hyhyhy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 24 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=Z3UTnUA6ioA&feature=player_embedded chyba tyle na temat gry w diablo w tym momencie? No i jeśli chodzi o "skąd ludzie biorą takie itemy?!" ... Diablo na inferno zaliczony. <brawo blizz> Farm w 4 akcie totalny luz. 5 Nefalemów i diablo.. przy pierwszym runie 1 legendarny z moba. 31k dmg + 181% MF z 5 NV. Zginąć sie nie da, chyba ze sie teleport znowu włączy... Ale nic. Farmie póki moge. Może coś na RMAH/Allegro pójdzie ! W sumie.. to dziękuję blizzardowi! .. Niech dadzą D IV... Edytowane 24 lipca 2012 przez Plamek Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 24 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2012 Był Wizard, czas na Barbarzyńcę: http://www.youtube.com/watch?v=ofA0D9rwunY Śmiech na sali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 24 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2012 Nigdy nie byłem w stanie zrozumieć czemu ludzie się chwalą i szpanują tym, ze wykorzystują glitche, exploity etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 24 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2012 On nie tyle się chwali, co zwraca uwagę na ten problem. Ma dużą publikę i przez to szybciej dojdzie to do Blizza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 24 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2012 @Shakira Jeżeli poniższe nie brzmi dla Ciebie jak chwalenie się to ja nie wiem xD Diablo na inferno zaliczony. <brawo blizz> Farm w 4 akcie totalny luz. 5 Nefalemów i diablo.. przy pierwszym runie 1 legendarny z moba. 31k dmg + 181% MF z 5 NV. Zginąć sie nie da, chyba ze sie teleport znowu włączy... Ale nic. Farmie póki moge. Może coś na RMAH/Allegro pójdzie ! A dwa, jestem pewien, że cały zarząd Blizza czyta nasze biedne, szare, polskie forum xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 24 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2012 Kazuun a co tu robić? Przecież to jest po prostu śmieszne. Źle odebrałeś to co napisałem.. chodziło raczej o to, że gra traci sens. Każdy mógł sobie wejść na swojego maga i robić co chciał. Ja Diablo sobie już odpuściłem, właśnie przez tego buga. Gra będzie załatana, wtedy sie do niej wróci.. a teraz.. chyba nie ma większego sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 24 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2012 Myślałem, że chodzi o filmik, który wrzuciłem. Taka moja mania wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 24 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2012 @Plamek No w moich oczach to zabrzmiało jak coś w stylu: "Napierdalam 24/7, farmię ile mogę by na itemach zarobić nim naprawią !!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 24 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2012 To dobrze, że sobie wyjaśniliśmy za stary na takie zabawy jestem. Chociaż nie powiem. Diablo wizem u(pipi)ałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 24 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2012 No jeżeli tak, to zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 24 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2012 Na bugu ? usatysfakcjonowany jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi