piecia997 39 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2012 Ależ ten Blizzard szybki, zajęło im to zaledwie trzy miesiące ;p 1.1 to chyba na święta wyjdzie. BTW http://eu.battle.net/d3/en/profile/piecia997-2279/ Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2012 nawet tego nie potrafią zrobić tak jak należy. Progres na hc powinien być brany pod uwagę nawet jak postać padnie. Co mi po pasku postępu w grze jak wygląda to tak jakbym nigdy nie grał na hc a jedyna wzmianka to jakiś mizerny portret na dole strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2012 To i ja pokażę profil http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Ader-2359/hero/20274 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2012 nawet tego nie potrafią zrobić tak jak należy. Progres na hc powinien być brany pod uwagę nawet jak postać padnie. Co mi po pasku postępu w grze jak wygląda to tak jakbym nigdy nie grał na hc a jedyna wzmianka to jakiś mizerny portret na dole strony. Dziwne, bo mnie pokazuje osobny pasek dla HC i osobny dla Normala: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kazuun-2366/ Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2012 (edytowane) poświęć swojego monka na 15lvl to zobaczysz, że postęp na pasku hc nagle zniknie tak jakbyś nigdy nawet nie odpalał tego trybu edit: to powinno być liczone tak jak milestone/achievement tj. zdobywasz dany poziom i zapisywane jest w historii, że doszedłeś do tego miejsca Edytowane 6 sierpnia 2012 przez greah Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2012 a to ja http://eu.battle.net/d3/pl/profile/wroner-1905/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2012 Kto ma konto battle.net: Drodzy przyjaciele i gracze, Nawet, gdy pracujesz w firmie dostarczającą rozrywkę, nie każdy koniec tygodnia daje powód do radości. Nasz dział bezpieczeństwa odkrył w tym tygodniu, że uzyskano nieautoryzowany i nielegalny dostęp do naszej wewnętrznej sieci w Blizzardzie. Natychmiast odizolowaliśmy źródło dostępu i rozpoczęliśmy współpracę z przedstawicielami prawa oraz ekspertami od bezpieczeństwa w celu przeprowadzenia śledztwa. Do tej pory nie znaleźliśmy żadnych dowodów, które świadczyłyby o naruszeniu bezpieczeństwa przechowywanych przez nas danych finansowych takich jak karty kredytowe, adresy pocztowe, czy też imiona i nazwiska. Nasze śledztwo twa, lecz na chwilę obecną nic nie wskazuje na to, by uzyskano dostęp do wyżej wymienionych informacji. Do bezprawnie pozyskanych danych należy miedzy innymi lista adresów e-mailowych użytkowników kont Battle.net ze wszystkich regionów z wyjątkiem Chin. Pozyskano ponadto niektóre dane graczy z serwerów amerykańskich (Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Nowej Zelandii i Azji Południowo-Wschodniej): odpowiedź na osobiste pytanie bezpieczeństwa, informacje powiązane z uwierzytelniaczami komórkowym oraz Dial-In. Wszystkie powyższe informacje NIE są wystarczające, aby ktokolwiek uzyskał dostęp do kont Battle.net. Wiemy również, że pozyskano cyfrowo zaszyfrowane wersje haseł Battle.net (nie właściwe hasła) graczy korzystających z serwerów Ameryki Północnej. Chronimy te hasła przez Bezpieczny Zdalny Protokół Haseł (SRP - Secure Remote Password Protocol), który został tak zaprojektowany, aby odkodowywanie prawdziwych haseł było jak najbardziej utrudnione. Oznacza to również, że każde hasło musi zostać odkodowane osobno. Na wszelki wypadek sugerujemy jednak, by gracze korzystający z serwerów Ameryki Północnej zmienili swoje hasła. Ponadto, jeżeli używasz to samo, lub podobne hasło w innych celach, prosimy rozważyć zmianę również tych haseł. W najbliższych dniach będziemy przypominać graczom z serwerów Ameryki Północnej, aby zmienili swoją sekretne pytanie bezpieczeństwa i odpowiedź przez automatyczny formularz. Ponadto uprzedzimy użytkowników uwierzytelniaczy komórkowych o zaktualizowaniu oprogramowania uwierzytelniacza. Chciałbym również przypomnieć o zwrócenie szczególnej uwagi na maile phishingowe próbujące wyłudzić wasze hasło, lub dane logowania. Maile od Blizzard Entertainment nigdy nie będą prosić was o podanie haseł. Jest mi niezwykle przykro z powodu wszelkich niedogodności, które was spotkały w związku z tą sprawą. Zrozumiałym jest, że macie pytania, dlatego też wszelkie dodatkowe informacje znajdziecie tutaj. Kwestię bezpieczeństwa waszych danych osobowych traktujemy z najwyższą powagą i jest nam szczerze przykro z zaistniałej sytuacji. Z poważaniem, Mike Morhaime W skrócie: było włamanie, wykradli bazę danych, zmieńcie hasła. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2012 Jedyne co wykradli w Europie to adresy e-mail, potencjalnie można spodziewać się wzmożonego phishingu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2012 Mam problem ze zrozumieniem tej wiadomości, ponieważ z jednej strony piszą o regionie NA, tylko że wszyscy wiemy, że konta b.netu mają zasięg globalny i na tym samym gramy we wszystkich regionach. Rozumiem, że baza danych może nie być globalna, ale pozostaje tutaj pewna nuta niepewności. SC2 ma regiony Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2012 http://us.battle.net/d3/en/blog/6923456 Znając ich tempo prędzej wypuszczą MoPa niż 1.0.4 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2012 (edytowane) Zmiany wyjdą grze na dobre,bo jak znajduję po raz setny coś takiego http://img10.imagesh...3717/001xqb.jpg ,mimo 300% mf to mnie ch.uj strzela. Edytowane 10 sierpnia 2012 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 - mniejszy koszt napraw - mniej HP na mobach - łatwiejsze elit packi - bufy w skillach - buffy w broniach - lepszy drop Gra idzie w stronę "łatwiej z każdym patchem". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 (edytowane) To potwierdza, że teraz większość, zwyczjnie mówiąc to słabi gracze, kalafiory, nie od dziś wiadomo, że teraz wszystko idze w "łatwiej z każdym patchem". Edytowane 11 sierpnia 2012 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Mnie poziom trudnosci nie rusza ... w(pipi)ia mnie tylko to ze po 20h farmy mam moze jeden przedmiot ktory uda sie sprzedac na AH i nic dla siebie to jest strasznie slabe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 No drop ssie na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Wiec jak by tylko ulepszyli ten (pipi)owy drop wzgledem klasy postaci tak zeby dalo sie zrobic kolejny akt farmiac poprzedni i bedzie spoko a nie ze farmie 20h po to zeby nie dostac nic i dalej gnic w pierwszym akcie bo 2 koty zabijaja Barbariana na 2 klepy -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Czyli kiedy mniej więcej można wrócić do gry? Bo jak poprawią drop to i może ja też zacznę grać, wiadomo kiedy wejdą w życie zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 IMHO nie warto w ogole wracac. Chyba, ze naprawde jest sie mega fanem Diablo. Dropow wcale nie poprawia tak jakby to Ukyo chcial. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 nadal nie warto wracać. Ja jestem tym "mega fanem Diablo" a mimo to już nie ciągnie mnie do tej gry, bo żałosny drop, itemy i uproszczenie mechaniki (itemy zawsze szukane są wg main+vit+zależnie od buildu) zwyczajnie zepsuły przyjemność z gry. Wrócić wrócę pewnie dopiero z wyjściem 1.10 i PvP, bo wiem, że wtedy rozpęta się prawdziwy shitstorm i ludzie zaczną pluć na całkowity brak balansu pomiędzy postaciami (już teraz widać, że high tier to DH a low tier to WD i monk). a że idzie kolejny nerf/buff to też dobrze, bo niektóre rozwiązania były zwyczajnie irytujące (np. żaby dające większy dmg niż hulki, lacuni, które są nieśmiertelne w momencie skoku albo blokada, która idealnie pojawia się w miejscu w którym wizz robi tele). Buffy na skillach też są ok, bo np. wizz ma połowę całkowicie nieprzydatnych czarów - na inf nie ma graczy z promieniem, meteor to prawdziwa rzadkość a hydry innej niż trująca nie spotkałem nigdy. Taka różnica w skillach sprawia, że mimo tego, że buildów jest masa to 90% biega na wariacji blizz+hydra a pozostałe to hydra+orb. @Kazuun moby będą miały +10% do hp, nerfa dostaną tylko elity Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Jak sie chce to mozna ! a czyje to dokonania? Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2012 Smieszna jest zmiana zwiazana z tym, ze kazdy ma wlasny MF. Z jednej strony spoko a drugiej...pewnie zacznie sie ubieranie pod MF z nadzieja, ze reszta bedzie bic moby Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2012 A jest ktoś chętny na wspólną farmę na inferno? Tak po prostu "for fun", jakby co to mam serwer Mumble... Widzę, że Kaczorro gra (dodaj mnie do znajomych w DIII: Trendkiller#2683) Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2012 kto to kaczorro ? Bo jakims dziwnym trafiem widze nawiazanie do mojego nicku ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2012 Tfuj alter? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2012 Tyler Durden. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi