Gość Opublikowano 13 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2012 Chodziło o 'rob'a1979', na PSN'ie ma nick kaczorrro Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2012 A gracie na publicznych?... tam zawsze będzie śpiewka... a to ten będzie pod MF się ubierał, a tamtem(pipi)tem i temu podobne. Same leachery na publiku ..... Ja gram ze znajomymi, ale większość czasu soluje i wkur...a mnie tylko denny drop, nie adekwatny do poziomu trudności elite. Grając solo zarobiłem tyle, że ubrałem się w cały set Natalii Chcę tylko wymienić chest, bo może nawet fajny, ale szukam takiego co da mi + dyscypliny i premii do kolczastej pod mój build ;;; Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2012 Dzięki tej całej zbrojowni można się dowiedzieć, że najprawdopodobniej jest jakiś "dupe hack" i można kopiować przedmioty. Ten sam przedmiot (czaszka dla czarodzieja) z identyczną nazwą i parametrami ma parę osób. Link do tematu na batlle.net http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6308701734 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2012 wlasnie zabilem beliala na kosmarze i wypadly mi 3 magiczne (pipi)nie nawet nic rzadkiego. Tu serio malo co wypada i bez AH ubrac sie nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 13 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2012 Na koszmarze to ogólnie z zasady nic nie dropi ciekawego, tylko inferno........panie kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2012 wlasnie zabilem beliala na kosmarze i wypadly mi 3 magiczne (pipi)nie nawet nic rzadkiego. Tu serio malo co wypada i bez AH ubrac sie nie ma szans Ukończyłem Hell dwukrotnie nie kupując ani jednego itemu, przez cały playthrough. Ja nie wiem jak ludzie grają w tę grę, że sobie nie radzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2012 Dopiero akt 2 inferno jest ścianą, gdzie jak nie masz czasu/szczęścia/zawcięcia to AH wita Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2012 Na koszmarze to ogólnie z zasady nic nie dropi ciekawego, tylko inferno........panie kolego. Co za bzdura. Ja chce po prostu ubrac postac w miare na swoje potrzeby, mam czekac z tym do inferno? chyba nie. Albo mi leca przedmioty nie na moja postac albo z chorymi afixami tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2012 wlasnie zabilem beliala na kosmarze i wypadly mi 3 magiczne (pipi)nie nawet nic rzadkiego. Tu serio malo co wypada i bez AH ubrac sie nie ma szans Ukończyłem Hell dwukrotnie nie kupując ani jednego itemu, przez cały playthrough. Ja nie wiem jak ludzie grają w tę grę, że sobie nie radzą. Ja nie mowie ze sobie nie radze. Tylko irytuje mnie ze ciagle leca mi jakies shity a na AH wszystko kusi bo pelno fajnych przedmiotow(jak na moj poziom) za bezcen, a dwukrotnie lepszych od tych co mam na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 14 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2012 Welcome to Diablo 3! Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2012 Dokladnie zapomnialem o kowalu, on jeszcze ratuje sytuacje, ale czasem tez (pipi)owe affixy mam i musze 7 razy robic to samo. Zle nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 14 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2012 Życie, nie grzej się bo na inferno też drop śmierdzi ujem Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2012 Blog o nowych, ulepszonych legendarach: LINK Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2012 Tu po naszemu: http://eu.battle.net/d3/pl/blog/5629421/Ulepszenia_w_systemie_przedmiot%C3%B3w_legendarnych-15_08_2012 Na to czekałem,w końcu wrócę do powaznej gry,bo teraz to naprawdę masakra jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2012 Taki mały offtopic: Czy ktoś z Was ma znajomych którzy mówią: "Kupię Diablo jakieś pół roku po premierze jak się wszystki unormuje i "naprawi" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2012 Bardzo mi się podobają zmiany unikatów. W d2 świetne było to, że unikaty miały zawsze jakieś ciekawe statusy, których w normalnych broniach nie dało się zobaczyć. Podobnie teraz jest w d3 co mnie bardzo cieszy, bo w sumie to dzięki tym dodatkowym affixom właśnie w d2 się głównie zbierało unikaty : > Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2012 Kazuun- ja ciągle się wstrzymuję z kupnem z nadzieją, że coś się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2012 po tym blogu nie wiadomo, czy warto, czy nie zainwestować w którąś legendarną receptę. Crafted Legendaries - If you currently have a crafting plan for a Legendary item, and if we change the item that you’re able to craft in any way, you will NOT have to get a new crafting plan for that item. If you craft something right after 1.0.4 comes out you’ll get the new item. Jakie wątpliwości? Masz recepturę, to nie musisz jej zdobywać po raz drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 15 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2012 3 pytanka: 1. Da się grać normalnie w singla? 2. Pójdzie na netbooku w sposób umożliwiający granie? 3. Jest jakaś darmowa wersja demo/trial? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2012 (edytowane) 3 pytanka: 1. Da się grać normalnie w singla? 2. Pójdzie na netbooku w sposób umożliwiający granie? 3. Jest jakaś darmowa wersja demo/trial? http://bit.ly/PdjHzT - pod tym linkiem znajdziesz wszystkie informacje! Edytowane 15 sierpnia 2012 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 15 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2012 Ok, w takim razie proszę zamknąć forum, wszystkie informacje są w googlach! baran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2012 Szakira ma zły dzień widać :* A Albert uważa, że forum jest tylko do zadawania pytań i dawania na nie odpowiedzi. "baran" Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2012 3 pytanka: 1. Da się grać normalnie w singla? 2. Pójdzie na netbooku w sposób umożliwiający granie? 3. Jest jakaś darmowa wersja demo/trial? 1. Nie rozumiem pytania. Co znaczy normanie? mozna grac singla jak to diablo od pierwszej czesci 2. NETbooku? nigdy nie pojdzie 3. Chyba ostatnio nawet jakis trial dla wszystkich jest. Tzn nie trzeba zaproszenia nawt. Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2012 (edytowane) mogloby pojsc ewentualnie na tym (i to calkiem sprawnie) http://www.bluemobil...-p-24535.html�� niestety nie jest to netbook tylko kompaktowy notebook ;] Edytowane 15 sierpnia 2012 przez __bercik07 Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 HieHieHie.... Właśnie zsolowałem Ghoma na inf ..... kurka wodna, mogłem frapsować :S Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi