Kazuun 221 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 Nie wiem czym grałeś, ale Barbem jest banalny Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 Demon Hunter. Barbem nie gram i nie mam zamiaru grać, facerolle mnie nie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 Demon Hunter. Barbem nie gram i nie mam zamiaru grać, facerolle mnie nie interesują Ciekawe, bo ja zawsze słyszałem i czytałem że Wiz i DH mają najłatwiej w grze - przynajmniej kiedyś :> Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 (edytowane) Nie grałem DH gdy można było jechać na 3 sekundowej zasłonie No i nie buduje śmiesznego glass canon, corpse progress też mam w czterech literach, dlatego dopiero co Ghoma zabiłem Edytowane 16 sierpnia 2012 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 glass cannon nie jest śmieszny, jest po prostu najbardziej opłącalny : p W sumie tak było wcześniej teraz jak pograłem jakiś czas temu i zobaczyłem cene naprawy sprzętu to się załamałem Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 A nie było coś takiego, że mf nie ma wpływu na wypadanie legendar? Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 Też czytałem gdzieś na forum diablo 3, chyba US że MF nie wypływa na legendarne.... jak ci lecą to masz farta ;p Do tej pory zdropowałem 3 set itemy, fakt shity jak wszystko inne ale parę itemów po 10m+ wypadło z żółtych i parę itemów na RMAH sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 Heh, to zwracam honor Co nie zmienia faktu, że nawet jak wypadnie ci legendary to i tak masz 99% szans na to, że będzie szit... bez MF 99,99%... Takie moje zdanie po 200h na DH ..... Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 NIe wiem co sie dzis stalo, ale mialem super dropa (jak na koszmar i moj level, gdzie mi do was w tej chwili). Wypadlo mi nie przesadzajac 20 rzadkich przedmiotow w 2h. Polowe z nich sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 Mnie ciekawi cena Fiery Brimstonów po patchu z lege. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 1.0.4 ehhh szkoda tych nerfów, bo problemem był loot nie poziom trudności. Boję się, że po 1.0.4 przejdę już akt 3 bez większego problemu :S Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2012 Ja skupowałem do 50k jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Nie rozumiem czemu, przeciez istniejace przedmioty nie zostana zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Juz kumam :-D Jeszcze pieklo i bede na inferno to pogadamy jak rowny z rownym:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Za(pipi)iste zmiany. Mnich jak zwykle w dupe,reszta postaci ogromny boost a mnich dwie najbardziej bezużyteczne umiejętności,żrące spirit dostały boosta. I tak nikt tego używał nie będzie.Żadnych zmian w mantrach,na co liczyłem i generlanie bida z nędzą.Przy takim dh czy barbie cały czas mnich wygląda ubogo. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Gdyby nie te sciny na moim nowym kompie to bym sobie pogral w diablo a tak to zostaje bf i batman ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Oj MichA... Do craftowania nowych legendarów ze starych recept. Wiadomo, że jak wejdą nowe legendy, to skończy się zasób starych, które były tak słabe, że ich najlepszą funkcją było służenie do rozbicia na siarkę. Nowych może już nie będzie się opłacało rozbijać, więc ograniczy się dopływ siarek, a to uczyli je cholernie drogimi. I właśnie z tego zdając sobie sprawę, ludzie teraz na potęgę skupują co mogą. Przy twoim Mfie jak jest z setowymi przedmiotami? leca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Ja najbardziej czekam na zmiany dla WD. Psy zostaną wzmocnione i będą (ponoć) użyteczne dalej niż na normalu. W końcu sobie pogram tak jak chciałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 WD to zostanie mocno zbuffowany i osłabiony zarazem. Zmiana regeneracji many dla skilla poszukiwanie wizji z 300% do 30% uważam za mocne nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Zależy od buildu. Taki był zamysł. @Gri To czemu Monk jest najpopularniejszą klasą do HC? To czemu słyszę (no dobra, słyszałem gdy jeszcze grałem) teksty typu "(pipi)ę barba/wiza/WD i robię Monka... też chcę być nieśmiertelny!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 No to zagraj nim najpierw na inferno akt 2,3 zanim zaczniesz słuchać takich bzdur. Oczywiście jak masz bardzo duzo $$ na sprzet,to każda posatć wymiata.Ale patrząc na buffy mnicha względem innych klas,to naprawdę nie wiem czy się śmiać czy płakać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Samemu nie grałem, ale widziałem ludzi z friend listy którzy dostawali w(pipi) na Inferno II oraz III na swoich mainach przez tygodnie, a Mnichem czyścili owe akty w kilka dni po wbiciu 60. I to bez mega budżetu, bez sprzedawania sprzętu z maina. Po prostu, leveling + kilka baniek jakie mieli uzbierane i jadą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Dlatego zagraj samemu. W ogóle każdemu proponuję zagrać każdą klasą i osiągnać 60 lvl.Ja już wiejm,że po 30 h gry przyjemniej mi się gra DH i łatwiej mi było zdobyć 60 lvl DH niż mnichem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 Eeeeee, masz na myśli TEN WW? Whirlwind? NIGDY nie widziałem buildu opartego na WW O.o Jakaś nowość ostatnimi czasy rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 (edytowane) No ja w maju i czerwcu się z nim nie spotkałem. Widziałem różne, w tym range DPS barb ale nigdy build opierający się na WW jako main skill do farmy Inferno, z poradnikiem etc. Edytowane 18 sierpnia 2012 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi