ryanpl 0 Opublikowano 12 stycznia 2008 Opublikowano 12 stycznia 2008 witam czy sprzedają gdzieś nieoryginalne pady do xboxa 360 w miarę przystępnych cenach? Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 12 stycznia 2008 Opublikowano 12 stycznia 2008 Ale szukasz po prostu taniego pada, czy nieoryginalnego w najniższej cenie? Cytuj
ryanpl 0 Opublikowano 12 stycznia 2008 Autor Opublikowano 12 stycznia 2008 wiadomo ze nieoryginalny tańszy chodzi mi o cenę żeby była jak najmniejsza a pad działał tak jak orginalny Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 12 stycznia 2008 Opublikowano 12 stycznia 2008 (edytowane) No to wiadomo allegro . Od czasu do czasu pojawiają się jakieś Joytechowe wynalazki ale nie warto w nie inwestowac. Lepiej dołożyc i kupić oficjalny M$'u . Test jednego z nich: http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...&Itemid=198 Edytowane 12 stycznia 2008 przez maciucha Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 12 stycznia 2008 Opublikowano 12 stycznia 2008 (edytowane) wiadomo ze nieoryginalny tańszy chodzi mi o cenę żeby była jak najmniejsza a pad działał tak jak orginalny same sprzecznosci a raczej niejsanosci w Twoim pytaniu pad ktory bedzie dzialal jak oryginalny (zapewne chodzi o pada microsoftu) to tylko jest oryginalny co jest oczywistym do tego co uwazasz za nieoryginalny pad? podrobka (pad bezfirmowy (tzw. chinszczyzna) imitujaca produkt firmowy (np. Microsoftu czy innych znanych firm)czy po prostu innej firmy pady? jesli Ci chodzi o pada innych firm to tu stosuje sie jedynie nazewnictwo czy jest kompatybilny (czyli przeznaczony do konsoli Xbox 360) czy nie. Imitowac pada Microsoftu by byl taki sam nie moze wiec musi sie roznic, roznia sie i wygladem i zastosowanymi materialami i elektonika wiec sa inne. Podrobki to zwykle naciaganie klientow by mysleli ze kupuja oryginalny produkt za atrakcyjna cene, a tak naprawde dostaja beznadziejnej jakosci produkt ktory wynikowo nie jest wart swojej "atrakcyjnej" ceny bo nie dosc ze jego funkcjonalnosc jest gorsza to awaryjnosc masakryczna... PS. W tej chwili przy atrakcyjnych cenach padow oryginalnych bezprzewodowych nie ma sensu pchac sie w jakies wynalazki innych firm ktorym jednak daleko do tego co robi MS. PS. nalezy tez pamietac iz tylko MS ma wylacznosc na produkowanie padow bezprzewodowych do X360 i inne firmy moga tylko produkowac pady przewodowe, wiec o innym padzie niz MS bezprzewodowym mozna zapomniec na ta chwile... Edytowane 12 stycznia 2008 przez Juchy Cytuj
ryanpl 0 Opublikowano 12 stycznia 2008 Autor Opublikowano 12 stycznia 2008 chodzi mi o to zeby zagrac z ziomem w fife na xboxie 360! Mam 1 pad bo tyle zwykle daja do xboxa wiec raczej nie pogramy w 2. moze 1 galka moja a 2 jego tak zeby mozna bylo pograc w gierki nic wiecej Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 12 stycznia 2008 Opublikowano 12 stycznia 2008 Najlepiej nie kombinować, tylko kupić oryginalny przewodowy. Dobre nieoryginalne kosztują niewiele mniej. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 12 stycznia 2008 Opublikowano 12 stycznia 2008 to juz wiem czemu chcesz ziomowi kupic pada nieoryginalnego zeby miec wieksze szanse w grze zeby byly rowne szanse to jednak trzeba miec te same pady inaczej to nie fair play... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi