cj z gta 0 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 Kupiłem tą grę (wersja 1.0.2442.0 ) i zaczęła mi się zawieszać , więc ściągnąłem patcha 1.41 , który po ściągnięciu nie chciał mi się zainstalować. Co mam zrobić ?? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 tzn jak niechcial sie zainstalowac? jakis blad? Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 Mam bf2 i nie miałem problemów z wersją z www.ea.pl,lecz nie ściągaj z battlefield.pl Cytuj
cj z gta 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Autor Opublikowano 15 stycznia 2008 No ściągnołem z EA ale dopiero jak zainstalowałem wersje 1.2 potem 1.3 a na samym końcu udało mi się zainstalować 1.4. Ale jak włączyłem grę to na samym początku mi się zacieło na pierwszym serwerze. Nie grała muzyka i myszka nie chciała działać . A jak nacisnąłem alt ctrl i delete to nie mogłem wyłączyć dopiero po zrestartowaniu komputera mogłem go używać . Jest jeszcze jedna dziwna rzecz ,jak zainstalowałem jeszcze raz gre i były tylko zapisane moje profile to też mi się nie chciał mi żaden serwer działać. Dopiero jak nowy profil zrobiłem to mi też przez jakiś czas działało a potem się zawieszało. Mam też antywirusa (Kaspersky Internet Security ).Zawsze przed włączeniem gry ciągłe mi wyskakuje jakiś błąd i jak naciskam skip to ciągle mi się pojawia . Cytuj
Gość Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Odinstaluj grę. Zainstaluj ponownie grę. Zainstaluj patcha 1.41 [536MB] Zainstaluj PBsetup [musisz ściągnąć PBsetup ] Odpal PBsetup, dodaj bf'a, zaktualizuj PB Zainstaluj PBsvc [musisz ściągnąć PBsvc ] Odpal i naduś install. Zrobi testa. Test musi się zakończyć "without errors" W między czasie pewnie z 2 razy musisz kompa zrestartować - ZRÓB TO jeśli gra o to prosi. W Kasperskim w anti-hacker udostępnij wszystkie połączenia takim procesom jak : bf2.exe , PnkBstrA.exe PnkBstrB.exe Teraz wszystko musi działać tiptop. Ściągnij sobie jeszcze Project Reality 0.7 [bo zwykły BF powoli się nudny robi ;P ] Jak co to wal na moje gg Cytuj
cj z gta 0 Opublikowano 16 stycznia 2008 Autor Opublikowano 16 stycznia 2008 Dzięki za chwile sprawdze Cytuj
Dawido 0 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 Na gołej Viście gra potrafiła zjeść do 1,7 GB ramu ale za to nie przycinała się. Teraz mam świeżutką SP1 i jest zonk Niby wszystko cacy. Gra używa nie więcej niż 1,3GB ale za to się tnie czasami jak cholera. Normalnie odechciewa się grać. Wygląda na to że system zdecydowanie za mamo przyciela pamięci dla gry. I tu pytanie do was. Macie tak samo czy tylko ja mam takiego peszka? Następnym razem sprawdź w wyszukiwarce czy już nie ma topicu nt. danej gry /Stona Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 Ja nie znalazłem topicu o tej grze. Pytam więc czy gra śmiga na Viscie. Chcę sobie kupić, ale nie wiem czy będzie działać więc proszę o odpowiedź. Cytuj
Gość Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Wyżej masz odpowiedź. Gra działa. Cytuj
Dawido 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 (edytowane) Pytam więc czy gra śmiga na Viscie. Chcę sobie kupić, ale nie wiem czy będzie działać więc proszę o odpowiedź. A niby dlaczego miałoby nie działać ? Pewnie że działa ale wymaga więcej pamięci na karcie albo w systemie. Ot taki mały szczególik. Po zainstalowaniu karty z 512MB na pokładzie gra już się tak nie dogrywa. Wcześniej miałem R1950 256MB... Edytowane 28 listopada 2008 przez Dawido Cytuj
kjace 1 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 BF2 trzeba uruchamiać z uprawnieniami administratora. Cytuj
Dawido 0 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 (edytowane) Problem zaczął się od sterowników 9.2 i nowszych aż do teraz czyli 9.7. Z 9.1 i starszymi działało. A teraz tylko to widze: Moja karta to r4850 512MB , miałem viste a teraz mam 7. Na obu systemach mam marcowe bibloteki DirectX 9.0c zainstalowane. Kilka miesięcy temu wysłałem nawet raport to AMD/ATI z dokładnym opisem problemu i "nico". Próbowałem wszystkiego: uruchom z kompatybilnością XP , jako administrator i tak dalej. Acha BF2 zaktualizowany do 1.41 oczywiscie. UPDATE: Na 1.50-beta3 także się wywala Ma może ktoś pomysł aby zmusić BF2 do działania na nowych sterach? UPDATE2: Jak użyje domyślnych Microsoftowych sterowników z Windows 7 to BF2 działa! Ale bezsens! Stery od producenta układu graficznego nie działają a jakieś od "billa" tak. :o Edytowane 16 sierpnia 2009 przez Dawido Cytuj
__bercik07 202 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 sorki za odkopanie tematu, ale nie chce zakladac nowego. Czy warto obecnie zainwestowac w ten tytul (~30zl + dodatki) ?, duzo osob jeszcze w to gra ?. Naszla mnie chcica na BFa a ze bad company 2 nie chodzi u mnie za ciekawie (8600m gt) to szukam alternatywy. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Wuchta wiary tej. Serwerów jest dużo, puste też nie są. Nawet se zassam patche i se pogram może Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Gierka żyje i kopie, u mnie w pracy serwery od czasu do czasu zaludnia ponad 30 osób więc jak widzisz nie jest źle Cytuj
Stona 569 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Pograłem dziś chwilę na SaK, a później przeniosłem się do ProjectReality i pograłem chyba z 3h z czego zabiłem może 4 osoby samemu ginąc z 10 razy I nie nudziłem się Ten mod jest mega Cytuj
__bercik07 202 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 Ej faktycznie, PR wyglada na prawde fajnie, az sie skusilem i kupielm BF2. Sa jeszcze jakies mody ktorymi warto sie zainteresowac ? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 Point of Existence ten jest już chyba martwy, grałem kiedyś. Niemcy vs Ukraińcy. Forgotten Hope 2 FCK, muszę wypróbować, jak grałem w BF'a, to jeszcze tego niestety nie było. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi