GhettoKingSas 0 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 Nurtuje mnie jedna rzecz, czy te wszystkie bajeranckie itemy ktore widze jak ogladam walki na youtube sa tez w wersji na x360? chodzi mi o te ogniste bransolety, niebieskie wlosy itd gram i gram w tego cholernego questa i na lekarstwo tych item battle a jak juz jest to przewaznie kase wygrywa sie a itemy ze sklepu to w wiekszosci przypadkow lipa jak nie odkryje tego ognistego bajeru to sie pozadnie zdenerwuje, musze to miec szukalem listy itemow w necie ale nie moge znalesc help Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 Nie ma wszystkich itemów - zwłaszcza tych najlepszych. Tak więc o ognistej bransolecie możesz sobie pomarzyć. Ja też zresztą. Cytuj
konradinho16 0 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 Wiekszosc itemow z wersji arcade jest na http://hk-vf.net/vf5item/index.html . Jak ci przeszkadza japonski to wwalasz stronke do Translatora i cacy. Co do itemkow na x360. Moim zdaniem... one sa takie same jak na PS3! Zadnych roznic.... Pewnie dopiero reszta bedzie do sciagniecia w DLCkach... moim zdaniem to troche nie fair. Powinny byc packi itemow dla poszczegolnych postaci, jaka kto chce, nie dla wszystkich mozliwych, tak za 200 MP z 15 - 20 itemow... Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 17 stycznia 2008 Autor Opublikowano 17 stycznia 2008 na tej liscie od ciebie jest bransoleta i niebieskie wloski dla akiry ale to chyba wersja arcade itemow... mam nadzieje ze sa chociaz wlosy ala AKUMA w wersji na xa bo chce sobie zrobic z akiry akume bo widzialem ze sie da na youtube i czytalem gdzies ze niby na xie tez chyba wykupie troche mspoints i te item paki sciagne tyle ze 3 itemy dla kazdej postacji i 3 item packi to 9 itemow dla akiry a ceny 100 100 i 200 msp , to ok 60-70zl na te punkty wydam ehhh a za gre 100zl dalem... musze poszukac co w tych item packach jest dla akiry, jak jest ogien to kupuje hehe Cytuj
konradinho16 0 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 Przeciez napisalem, ze to lista do wersji Arcade. A co do cen ItemPackow to za pierwszy 300MP, a za 2 kolejne 200MP (w pierwszym po 3 itemy, w 2. i 3. po dwa). A co jest w item packach dla Akiry? VFDC sie klania. http://virtuafighter.com/forums/ubbthreads...177655/fpart/25 Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 17 stycznia 2008 Autor Opublikowano 17 stycznia 2008 wiem ze vfdc sie klania ale nie chce mi sie tam grzebac ostatnio, pamietam ze czytalem ten topic o item packach, co do msp tez sie pomylilem mi tam zalezy an ognistej bransolecie ale chyba sie jej nie doczekam wlaz na live posparowac Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 Akira 1 - Kabuki Makeup 1 - Short Spear 1 - Layered Blue Hair 2 - Pink Light Plate 2 - Swept Back Blue Hair 3 - Blue Light Plate 3 - Long Brown Bangs Aoi 1 - Golden Crown 1 - Noh Mask 1 - Pink Side Pigtails 2 - Pink Light Plate 2 - Pink Side Updo 3 - Blue Light Plate 3 - Flipped Brown Hair Blaze 1 - Tribal Chest Tattoo 1 - Blue Arm Strings 1 - Gold Phoenix Mask 2 - Pink Light Plate 2 - Gold Lion Mask 3 - Blue Light Plate 3 - Blue Fringe Mask Brad 1 - Wild Mustache 1 - Yellow Armbands 1 - Long Blue Ponytail 2 - Pink Light Plate 2 - Layered Blue Hair 3 - Blue Light Plate 3 - Long Brown Hair Eileen 1 - Goth Bracelet 1 - Pink Knit Cap 1 - Long Blue Pigtails 2 - Pink Light Plate 2 - Blue Mini Pigtails 3 - Blue Light Plate 3 – Brown Hair/Bun Caps Goh 1 - Chainsaw 1 - Cross-Shaped Scar 1 - Long Orange Ponytail 2 - Pink Light Plate 2 - Swept Orange Hair 3 - Blue Light Plate 3 - Parted Gray Hair Jacky 1 - Red Scarf 1 - Gold Ring Necklace 1 - Long Orange Ponytail 2 - Pink Light Plate 2 - Swept Orange Hair 3 - Blue Light Plate 3 - Brown Pompadour Jeffry 1 - Heater Shield 1 - White Bandana 1 - Wavy Blue Hair 2 - Pink Light Plate 2 - Long Blue Dreads 3 - Blue Light Plate 3 - Thick Brown Mohawk Kage 1 - Glowing Blades 1 - White Eye Patch 1 - Spiky Orange Hair 2 - Pink Light Plate 2 - Swept Orange Hair 3 - Blue Light Plate 3 - Natural Silver Hair Lau 1 - Red Hero’s Helm 1 - Golden Eye Band 1 - Feathered Green Bun 2 - Pink Light Plate 2 - Layered Green Hair 3 - Blue Light Plate 3 - Brown Queue Lei 1 - Drinking Horn 1 - White Bandana 1 - Layered Orange Hair 2 - Pink Light Plate 2 - Swept Orange Hair 3 - Blue Light Plate 3 - Brown Queue Lion 1 - Skateboard 1 - Hanging Baseball Cap 1 - Long Blue Ponytail 2 - Pink Light Plate 2 - Swept Back Blue Hair 3 - Blue Light Plate 3 - Black Cowboy Hat Pai 1 - Chandelier Necklace 1 - Pink Silk Gloves 1 - Long Blue Hair 2 - Pink Light Plate 2 - Blue Mini Pigtails 3 - Blue Light Plate 3 - Braided Brown Hair Sarah 1 - Black Wings 1 - Chandelier Necklace 1 - Orange Pigtails 2 - Pink Light Plate 2 - Orange Side Updo 3 - Blue Light Plate 3 - Black Ponytail Shun 1 - No Eyebrows/Pigtail 1 - White Sage Hat 1 - Tied Green Bun 2 - Pink Light Plate 2 - Shaggy Green Hair 3 - Blue Light Plate 3 - Blond Straight Hair Vanessa 1 - Gas Mask 1 - Purple Rose Tattoo 1 - Flipped Pink Hair 2 - Pink Light Plate 2 - Swept Back Pink Hair 3 - Blue Light Plate 3 - Brown Pigtails Wolf 1 - Gold Ring Necklace 1 - Axe 1 - Layered Blue Hair 2 - Pink Light Plate 2 - Swept Back Blue Hair 3 - Blue Light Plate 3 - Brown Headband Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 Jeszcze dwie podpowiedzi. Używać tricku z balonem. Jak się balon pojawi, to ma się 10 walk itemowych z rzędu. Trick polega na tym, by mieć taką samą końcową cyfrę wygranych i przegranych. Musi być to też cyfra nieparzysta. Np. Wind - Lost 237- 7. Najlepiej sprawdza się 7. Potem 5. Czasami zdarza się dostać na 3. Podobno da się na 1 i 9, ale sam nie widziałem nigdy. Dużo od szczęścia zależy. Czasem pojawia się kilka balonów z rzędu, a czasem kilka prób z rzędu bez balona. Drugi trick jest trochę inny. Trzeba ręcznie jak najczęściej sejwować. Jak pojawi się turniej, to sprawdzamy, czy jest o kasę, czy o cokolwiek innego. Jeśli jest o kasę, to wychodzimy do dashboardu. Tak, by nam nie zasejwowało automatycznie. Potem wracamy, zabijamy jednego kolesia i znowu nam się pojawia turniej z losową nagrodą. Jeśli jest to turniej o item albo emblem, to sejwujemy przed wstąpieniem. Jak nam nie pójdzie jakaś walka, to wychodzimy do dashboardu : ) Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 18 stycznia 2008 Autor Opublikowano 18 stycznia 2008 balon kozak sie sprawdza ! ale sie wkur.wilem mega jak mi sie nie pokazal juz ze 3-4 razy ale itemow ladnie wczoraj nasiekalem ciekawe kiedy wszystko odkryje bede wiedzial bo chyba achievement jest za all items nic tylko pimp my fighter Cytuj
konradinho16 0 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 Jak itemki to tylko z Baloonem. Niestety, teraz questa przechodzi sie tylko dla acziwmentów i dla itemów... Szkoda Cytuj
yaczes 14 480 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 Lol. Sa chociaz 2 powody zeby go przejsc. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 Pytanko - widziałem na necie walkę Aoi która miała takie małe ruchome skrzydełka - jest ten item w wersji na x360? Cytuj
Gonzitto 0 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 Takie biale ''anielskie'' ? Jesli tak to chyba jest, ja mam moja Pai. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 Pai i Aoi ma ten item. Możliwe, że i Eileen. Fajne ma też kage. Zwłaszcza te świecące. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 18 stycznia 2008 Autor Opublikowano 18 stycznia 2008 no kage'a online jednego spotkalem co mial na plecach taka swiecaca (pipi)ke, normalnie wypas gapilem sie na ten item a typ mnie pral ciekawe czy akira ma ta swiecaca katane chociaz ala jedi Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 ciekawe czy akira ma ta swiecaca katane chociaz ala jedi Nie ma. Gdyby była, to navpewno bym kogoś z nią widział na Live. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 18 stycznia 2008 Autor Opublikowano 18 stycznia 2008 :o :o ^_^ ^_^ :blackeye: wku.rwilem sie w takim razie ja chce wersje D ! Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 20 stycznia 2008 Autor Opublikowano 20 stycznia 2008 na VFDC przeczytalem , ze w quescie kazda postac na bodajze 5 itemow rangowych i 10 itemow za turnieje, albo na dowrot 10 za range i 5 turniejowych, ale raczej ta pierwsza opcja, wie ktos za jakie rangi dostaje sie te itemy, mam Gladiatora w quescie i nie wiem czy jest sens piac sie wyzej jak nic nie odkryje Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Podpisuje się pod słowami GhettoKingSas Jak to jest z tymi itemkami z rangę? Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 20 lutego 2008 Autor Opublikowano 20 lutego 2008 no ja juz mam wssytkie rangowe, poprostu pnij sie w gore w quescie...az osiagniesz conquerora ja polecam sposob p p p p p p p p p p p p p p - wbijam w questa i tak go przechodzilem dla itemow, nie chce znowu nabrac zlych nawykow od grania z CPU a co do itemow to chyba za 1 dana , mastera, veterana, qoquerora i cos tam jeszcze wczesniej chyba item jest nie pamietam dokladnie ale co iles tam rang dostajesz item, prawdopodobnie zgodnie z achievementami - sprawdz na jakie rangi sa achievementy i tam mozesz spodziewac sie itema ale w wiekszosci z tych itemow to chyba inny kolor szmat jest za te najwyzsze sa jakies fajne itemu typu maski jakies wygrzane work hard ... dress up :FFFFFFFFFFFFF zaraz wlaze na live i bede czaskal w vf to zapraszam chetnych na spar! heeyyyyyyyyyyyyyyyyy ! Cytuj
konradinho16 0 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Dostaje sie za 5th kyu, 1st dan, 5th dan, 10th dan i dalej co 3 (chyba rangi). Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Na stronie HK-VF.net jest coś takiego pod itemkami jak (ID) Co to jest, czy można dokupić jakieś pozy po walce? Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Nie. To jest do filmików przed walką, ale tylko na automatach. Cytuj
gon 0 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 mnie zastanawia czy eillen ma na xie elektryczne bransolety -czy to te z tego packa 'blue light plate' , a skrzydelka mam nadzieje ze sa skoro pai i aoi maja Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 2 marca 2008 Autor Opublikowano 2 marca 2008 elektrykow nie ma, skrzydelka sa bo widzialem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi